Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Burdaard

Bekijk nu een volledig overzicht van de vastgoedmarkt in Burdaard. Ontdek wat de huidige trends zijn, hoe de huizenprijzen zich hebben ontwikkeld, en wat de gemiddelde vraagprijzen per m2 zijn. Zo ga je goed voorbereid aan de slag met het verkopen van je woning in Burdaard.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Burdaard

De gemiddelde verkoopprijs in Burdaard is in de laatste 3 maanden € 543.750 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 744.500 euro. Als de gemiddelde verkoopprijs significant hoger ligt dan de gemiddelde vraagprijs, betekent dit dat kopers bereid zijn meer te betalen dan het bedrag dat oorspronkelijk wordt gevraagd. Hieronder zie je deze prijzen visueel weergegeven in een overzichtelijke grafiek:

Huizenprijzen in Burdaard

Afgelopen 3 maanden

€ -41.000
€ 377.000
€ 795.000

Als je overweegt om je huis te verkopen, is het geheim van succes niet alleen het kennen van de huidige marktprijzen, maar ook het begrijpen van de waarde per vierkante meter van je woning in Burdaard. Door het aantal m2 van je eigen woning te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2, krijg je een schatting van hoe de verkoop van je huis wellicht zal gaan. De komende grafiek laat de meest recente marktcijfers zien, gebaseerd op de laatste drie maanden:

Huizenprijzen in Burdaard per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.500
€ 3.400

Prijsontwikkeling Burdaard laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Burdaard zeker niet stilgestaan. Deze veranderingen in de huizenmarkt zijn iets waar potentiële kopers en verkopers rekening mee moeten houden.

Afgelopen maand lag de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Burdaard op € 543.750 euro. Hieronder zie je de prijsontwikkeling in Burdaard gedurende het afgelopen jaar in een grafiek:

Wat is mijn woning in Burdaard waard?

De waarde van jouw woning in Burdaard kan fluctueren door diverse elementen. Locatie, bouwjaar, staat van onderhoud, woninggrootte en marktcondities zijn slechts enkele voorbeelden. Deze factoren kunnen een significante impact hebben op de uiteindelijke waardebepaling van je onroerend goed.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw huis, dan is een waardebepaling door een makelaar een passende oplossing. Een gratis waardebepaling biedt een solide uitgangspunt of je nu reeds besloten hebt je woning te verkopen of nog aarzelt, omdat je eerst een concreet beeld van de waarde van jouw huis wilt hebben.

Bij een gratis waardebepaling komt er een erkende makelaar bij je thuis om de waardering van je woning op te maken. Dit is volledig kosteloos en geeft je een nauwkeurig beeld van de marktwaarde. Dit maakt de waardebepaling zo waardevol, ongeacht of je nu beslist te verkopen of nog even wacht.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De vastgoedmarkt varieert sterk per locatie. Hierbij kunnen de gemiddelde huizenprijzen in naburige plaatsen aanzienlijk verschillen van die in Burdaard. Deze variatie is het resultaat van meerdere factoren, waaronder vraag en aanbod, economische omstandigheden en lokale voorzieningen.

Een vergelijkend overzicht van de huizenprijzen in Burdaard en omliggende gemeenten geeft je een duidelijk begrip van de huidige marktcondities. Met deze kennis kun je beter geïnformeerde beslissingen nemen. Hier volgen twee verhelderende grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Burdaard

Het kan een flinke uitdaging zijn om jouw huis in Burdaard te verkopen, vooral gezien de aanzienlijke verschillen tussen makelaars. Het is dan ook geen verrassing dat de statistieken van deze makelaars uiteenlopen. Ze kunnen immers variëren in expertise, in de snelheid van verkoop en ook in de uiteindelijke opbrengstprijs.

Toch kan goed onderzoek naar makelaars in jouw regio je veel voordelen opleveren. Immers, een passende makelaar kan bijdragen aan een soepelere verkoopervaring en mogelijk een hogere verkoopprijs. Daarom zou het handig kunnen zijn om de makelaars in Burdaard te bekijken en te vergelijken om degene te vinden die het beste bij jouw behoeften past.

Vergelijk makelaars in Burdaard Of lees meer over makelaars in Burdaard

Gemiddelde tarieven van makelaars in Burdaard

Voordat je jouw huis in Burdaard te koop zet, is het handig te weten dat de gemiddelde courtage van makelaars daar rond de 1,17% ligt. Dit betekent dat zo'n deel van de verkoopprijs naar de makelaar gaat. Hierbij is het van belang te weten dat de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Burdaard op dit moment € 543.750 bedraagt.

Een handige stap bij het verkoopproces is om verschillende makelaarstarieven te vergelijken. Het is daarom verstandig om vooraf bij diverse verkoopmakelaars in Burdaard de tarieven op te vragen. Je kunt dit eenvoudig doen via de pagina om tarieven te opvragen van Huisverkopen.nl. Het vergelijken van tarieven kan je helpen om een makelaar te vinden die jouw woning tegen een concurrerend tarief kan verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Burdaard

In het pittoreske dorpje Burdaard vind je een verscheidenheid aan koopwoningen. Deze huizen worden voornamelijk aangeschaft voor eigen bewoning of, in sommige gevallen, aangeboden als huurwoningen. Echter, als je interesse hebt om een woning te kopen of huren in Burdaard, moet je weten dat slechts een fractie van het totaal aantal koopwoningen, namelijk 421, momenteel beschikbaar is op de markt.

Aantal verkochte woningen in Burdaard

In de afgelopen 12 maanden heb je kunnen zien hoe het woningaanbod in Burdaard zich heeft ontwikkeld. De woningen die in de verkoop gezet werden, worden aangeduid als 'aanmeldingen'. Daarnaast heb je ook een overzicht van het daadwerkelijke aantal verkochte woningen, met 7 als transacties. Voor een visuele weergave van deze ontwikkeling, raadpleeg je onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Burdaard te verkopen?

Ben je van plan om jouw sfeervolle onderkomen in Burdaard een nieuw avontuur te gunnen met een nieuwe eigenaar? Het huis verkopen is wellicht geen alledaagse bezigheid en kan nog een ingewikkelde opgave lijken. Echter, met het uitgebreide stappenplan van Huis Verkopen, zijn alle fases van deze reis overzichtelijk en makkelijk te navigeren.

Een goede makelaar speelt een onmisbare rol bij een succesvolle verkoop van jouw huis. Het is iemand die op de hoogte is van alle kneepjes van het vak, die je helpt bij het vaststellen van de juiste prijs en die, met zijn netwerk en ervaring, mogelijk de deur opent naar jouw ideale koper. Doe het niet alleen! Met zorgvuldige begeleiding van een professional zorg je ervoor dat elke stap in het verkoopproces vlot wordt geregeld.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wanneer je in Burdaard woont en je overweegt om je huis te verkopen, is het belangrijk om te begrijpen dat de huizenprijzen continu in beweging zijn. Via deze pagina blijf je up-to-date over de laatste vraag- en verkoopprijzen, het aantal transacties, recente aanmeldingen en meer. Alle informatie wordt actueel gehouden, waardoor je altijd een accuraat beeld hebt van de huidige woningmarkt in Burdaard.

Praktische tools voor een succesvolle woningverkoop in Burdaard

Zoek je hulp bij de verkoop van je woning in Burdaard? HuisVerkopen.nl biedt diverse handige tools. Zo kun je een gratis waardebepaling aanvragen, makelaarstarieven opvragen en makelaars vergelijken om zo de beste keuze te maken. Het online platform is volledig onafhankelijk en gratis te gebruiken. Bovendien vind je hier een helder stappenplan voor de verkoop van je woning, zodat je zeker weet dat je niets mist. Met HuisVerkopen.nl regel je de verkoop van je woning in Burdaard op een efficiënte en moderne manier!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen