Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Damwâld

Als je overweegt je huis te verkopen in Damwâld, is het handig om een beeld te hebben van de lokale woningmarkt. Hier vind je nuttige statistieken en cijfers die inzicht geven in onder andere de ontwikkeling van de huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Damwâld

De gemiddelde verkoopprijs in Damwâld is in de laatste 3 maanden € 463.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 467.166 euro. Deze prijzen geven inzicht in de stand van de huidige woningmarkt. Ze tonen aan of de markt aantrekkelijk is voor zowel kopers als verkopers. Hieronder kunt u de grafiek vinden met de fluctuaties over de afgelopen periode:

Huizenprijzen in Damwâld

Afgelopen 3 maanden

€ 337.000
€ 427.000
€ 517.000

Ben je benieuwd naar de waarde van een woning per m2 in Damwâld? Het kan interessant zijn om deze te kennen, vooral als je plannen hebt om je huis te verkopen. De gemiddelde verkoopprijs per m2 in Damwâld is momenteel € 3.091. Door je te verdiepen in deze waarde, kun je een betere inschatting maken van de mogelijke verkoopopbrengst. Bekijk de meest recente cijfers in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Damwâld per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.700
€ 2.900
€ 3.200

Prijsontwikkeling Damwâld laatste 12 maanden

In Damwâld krijgen we een duidelijk beeld van de beweging op de woningmarkt door te kijken naar de veranderingen in huizenprijzen. Hiermee weerspiegelt de prijsevolutie van huizen de markttendensen zonder voorafgaande aannames over de richting van prijzen.

Neem bijvoorbeeld de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand, die eenvoudig kan worden weergegeven met de cijferwaarde € 463.000. Laten we nu eens kijken naar de illustratieve woningmarktcijfers voor Damwâld in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Damwâld waard?

Hoewel het besluit om je woning te verkopen in Damwâld om diverse redenen kan worden genomen, is de potentiële verkoopwaarde vaak een belangrijke afwegingsfactor. Hoeveel zou je huis opbrengen op de huidige woningmarkt? Een juist inzicht in de woningwaarde kan je helpen om de juiste beslissing te nemen.

Overweeg je de verkoop van je woning in Damwâld? Het is dan een goed idee om een kosteloze waardebepaling te laten uitvoeren door een makelaar. Hiermee krijg je namelijk een objectieve inschatting die gebaseerd is op vergelijkbare huizen en marktkennis. Dit kan je helpen bij het maken van een onderbouwde beslissing. Je kun een gratis waardebepaling aanvragen door hier te klikken.

Een gratis waardebepaling begint met een grondige taxatie van je woning door de makelaar. Daarbij kijkt de makelaar naar aspecten als de staat van de woning, de locatie en recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. Het is echter belangrijk om te weten dat de geschatte waarde per makelaar kan verschillen, en dat het daarom verstandig kan zijn om meerdere makelaars een waardebepaling uit te laten voeren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De huizenmarkt is een levendig speelveld, waarin de verkoopcijfers uiteenlopen afhankelijk van de locatie. Als je kijkt naar Damwâld en zijn omringende plaatsen zie je bijvoorbeeld dat huizenprijzen daar flink kunnen variëren.

Door een bredere blik te werpen en gemeenten rondom Damwâld bij je overwegingen te betrekken, wordt je perspectief op de huidige huizenmarkt verrijkt. Een grondige vergelijking van de lokale omstandigheden kan je zodoende een helder inzicht geven in het huidige marktbeeld.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Damwâld

Op Huis Verkopen krijg je uitgebreide informatie om de fijnste verkoopmakelaar in Damwâld te vinden. We doen dit door de actuele verkoopcijfers en specifieke prestaties van de makelaars in jouw regio nauwlettend in de gaten te houden. Het gaat daarbij niet alleen om welke makelaar het meeste huizen verkoopt, maar ook wie een hogere verkoopprijs weet te realiseren en wie het snelst een woning verkoopt.

De kracht van een goede makelaar is niet te onderschatten. Het kiezen van de beste makelaar voor jouw behoeften kan verschil maken in hoe lang jouw huis te koop staat en tegen welke prijs het uiteindelijk wordt verkocht. Het gaat erom de makelaar te vinden die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en doelen op de woningmarkt in Damwâld.

Vergelijk makelaars in Damwâld Of lees meer over makelaars in Damwâld

Gemiddelde tarieven van makelaars in Damwâld

Let op, verkopen met een makelaar is niet gratis. De courtages in Damwâld bedragen gemiddeld 1,15% van de verkoopprijs. Dit lijkt wellicht een klein deel, maar met de gemiddelde verkoopprijs van € 463.000 in Damwâld, betekent dit een kostenpost van € 5.325.

Daarom is het slim om diverse makelaars te vergelijken voor je er één kiest. Op deze manier kom je erachter welke makelaar op basis van jouw voorkeuren de beste verkoopstrategie, werkwijze en tarieven biedt. Een geschikte makelaar kan namelijk voor een succesvolle verkoop en een hogere opbrengst zorgen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Damwâld

Als je kijkt naar de woningmarkt in Damwâld, zul je merken dat een gedeelte bestaat uit sociale huurwoningen. Desondanks, maakt dit slechts een klein deel uit van het totale woningaanbod. Sterker nog, de meerderheid van de huizen in Damwâld zijn koopwoningen. De huizen zijn daar voor jou te koop, met een actueel totaal van 1573 koopwoningen.

Aantal verkochte woningen in Damwâld

In Damwâld is de woningmarkt de afgelopen 12 maanden actief geweest. Met fluctuaties in het aantal woningen dat te koop werd gezet, oftewel 'aanmeldingen', en het werkelijke aantal woningen dat verkocht is, oftewel 'transacties'. In de afgelopen 12 maanden zijn er 32 huizen verkocht. Bekijk hieronder de precieze details in de grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Damwâld te verkopen?

Overweeg je jouw huis in Damwâld te verkopen? Dan staat je een reeks belangrijke beslissingen en handelingen te wachten. Gelukkig biedt Huis Verkopen een handig en gestructureerd stappenplan om je door dit proces te leiden, van het vaststellen van de vraagprijs tot de uiteindelijke overdracht van je woning.

Het inschakelen van een goede makelaar is een van de sleutelfactoren in dit proces. Een goede makelaar staat je bij, geeft professioneel advies en kan je helpen de beste deal te sluiten. Zorg ook dat je elke stap van het verkoopproces nauwgezet doorloopt en regelt. Te overhaaste beslissingen kunnen je namelijk later duur komen te staan.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Damwâld is even veranderlijk als het weer, de cijfers schuiven voortdurend heen en weer. Op ons digitale platform vind je de meest recente statistieken, zodat je altijd bent bijgewerkt op de status van de woningmarkt. Het grondig begrijpen van deze marktcijfers kan erg nuttig zijn voor potentiële verkopers, omdat ze je een beter beeld geven van de actuele vraag en verkoopprijzen. Deze informatie kan jou helpen bij het bepalen van jouw strategie voor het verkopen van je woning.

Hoe kan HuisVerkopen.nl je helpen

Buiten de recente huizenmarkt cijfers, faciliteert HuisVerkopen.nl meerdere hulpmiddelen om je bij te staan bij de verkoop van je woning. Van documenten die je nodig hebt bij de verkoop tot een tool voor het vergelijken van makelaars. Kom erachter wat je huis waard is middels een waardebepaling, dit kan zeer waardevol zijn bij het maken van de vereiste beslissingen rondom de verkoop van jouw woning. En wist je dat wij ook een interactief stappenplan bieden? Hier kun je als woningverkoper precies zien wat je moet regelen tijdens de verkoop van je huis. We zijn er om je te helpen bij het op een slimme en effectieve manier verkopen van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen