Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Driezum

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van je woning in Driezum? Op deze pagina vind je up-to-date vastgoedcijfers, waaronder gemiddelde woningprijzen, verkoopprijzen en aantal transacties. Ondanks de spanningen op de markt, biedt de huidige situatie februari 2024 enorm veel kansen voor verkopers. Duik in onze statistieken en krijg inzicht in de lokale huizenmarkt!

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Driezum

De gemiddelde verkoopprijs in Driezum is in de laatste 3 maanden € 413.050 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 347.500 euro. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de huidige woningmarkt in Driezum. Een hogere vraagprijs dan verkoopprijs wijst op een overschot aan woningen, terwijl het omgekeerde kan duiden op een tekort. Bekijk de onderstaande grafiek voor een visuele weergave van deze cijfers:

Heb je je ooit afgevraagd hoe de vastgoedmarkt eruitziet op een granulair niveau, zoals de waarde per vierkante meter in Driezum? Het kan boeiend zijn om te zien hoe deze variabele speelt in de lokale woningmarkt. Op dit moment is de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Driezum € 2.659. Bezichtig de onderstaande grafiek voor een compleet beeld van de recente marktcijfers in Driezum:

Prijsontwikkeling Driezum laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Driezum continu in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand kreeg de waarde van € 413.050. Kijk naar de volgende grafiek voor de volledige reeks van woningmarktcijfers:

Wat is mijn woning in Driezum waard?

De waarde van woningen in Driezum is voortdurend in beweging, gedreven door factoren zoals marktcondities en economische ontwikkelingen. Het kan uitdagend zijn om bij te houden hoe deze veranderingen jouw huiswaarde beïnvloeden. Neem daarom het opvolgen van jouw huiswaarde serieus en houd de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Het is verstandig om duidelijkheid te krijgen over de waarde van je woning, vooral bij overwegingen zoals verkoop of investering. Gelukkig bieden professionele makelaars een eenvoudige oplossing: een gratis waardebepaling. Door de waarde van jouw woning te kennen, vermijd je valkuilen en ben je in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis en neemt slechts 30 minuten van je tijd in beslag. Dit is een minimale inspanning gezien de waardevolle inzichten die je eruit haalt. Deze korte zitting kan je helpen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw woningwaarde en je toekomstige stappen te plannen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt is net als een labyrint, de huizenprijzen en marktcijfers kunnen enorm uiteenlopen, afhankelijk van waar je je bevindt. Als je puur en alleen naar Driezum kijkt, mis je een deel van de volledige realiteit.

Een verreikende visie is hier vereist. Intrigerend genoeg, vertonen naburige plaatsen rondom Driezum een unieke schakering aan woningmarktcijfers. Door ook deze in ogenschouw te nemen, krijg je een mateloos boeiend en bruikbaar marktoverzicht.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Driezum

Het kiezen van een geschikte makelaar voor de verkoop van je woning in Driezum is belangrijk. De prestaties van makelaars kunnen variëren op het gebied van verkoopsnelheid, verkregen verkoopprijs en communicatievaardigheden. Een makelaar met een snelle verkoopreactietijd kan bijvoorbeeld interessanter zijn dan een makelaar die een hogere gemiddelde verkoopprijs realiseert, maar langer nodig heeft om een woning te verkopen.

Er is een enorm verschil tussen een goede en slechte makelaar. De keuze van een bekwame makelaar in Driezum is niet alleen belangrijk voor een soepele transactie, maar kan ook invloed hebben op de uiteindelijke opbrengst van je huis. Neem dan ook de tijd om makelaars goed te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Vergelijk makelaars in Driezum Of lees meer over makelaars in Driezum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Driezum

Een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het verkopen van een huis, zijn de courtages van makelaars. In Driezum is het gemiddelde courtage van makelaars 1,17%, wat betekent dat je gemiddeld € 4.833 betaalt wanneer jouw woning wordt verkocht voor de gemiddelde prijs van € 413.050. Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts gemiddelden zijn en de prijzen van makelaars kunnen variëren.

Voor je verder gaat, denk eraan dat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste optie is. Het is slimmer om een makelaar te kiezen die het beste past bij jouw wensen en behoeften. Wil je beter zicht krijgen op de makelaarstarieven in Driezum, dan kun je op tarieven klikken. Deze tool helpt je door de makelaarskosten in jouw omgeving in te zien. Door het opvragen van deze tarieven, krijg je een reëel beeld van de kosten van verkoopmakelaars in Driezum.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Driezum

In Driezum is een beperkt aantal koopwoningen beschikbaar, namelijk . Op dit moment staat er maar een fractie van deze woningen daadwerkelijk te koop. Dit betekent dat als je nu besluit om je woning te verkopen, je ongetwijfeld de aandacht van potentiële kopers trekt, simpelweg omdat het aanbod zo klein is.

Aantal verkochte woningen in Driezum

In de afgelopen 12 maanden heeft de huizenmarkt in Driezum een reeks transacties en nieuwe aanmeldingen gezien. Het hieronder afgebeeld overzicht toont het verschil tussen het aantal aangemelde woningen voor verkoop en het uiteindelijke aantal verkochte woningen, waarbij 2 transacties hebben plaatsgevonden. Duik in de gegevens voor een grondig begrip:

Ben je van plan jouw huis in Driezum te verkopen?

Het verkopen van je woning in Driezum is een traject waarbij heel wat aspecten komen kijken. Je moet bijvoorbeeld een energielabel voor jouw huis regelen, het juiste moment vinden om te verkopen en misschien een makelaar kiezen die jou begeleidt. Daarnaast zou je ook een verhuisbedrijf kunnen inschakelen. Al met al zijn er genoeg zaken waar je rekening mee moet houden.

Om het proces voor een huisverkoop in Driezum zo soepel mogelijk te maken, is een stappenplan echt een aanrader. Het stappenplan zal je helpen om alles op een rijtje te krijgen en je agenda goed te managen. Je hoeft zo geen zorgen te maken over cruciale stappen die je mogelijk over het hoofd ziet. Het geeft je overzicht en rust tijdens het gehele proces.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom bij Huis Verkopen, jouw gids naar een succesvolle woningverkoop. Alle woningcijfers voor Driezum die je hier ziet, hebben we met veel aandacht en precisie op een rijtje gezet. We houden deze cijfers continu bij om ervoor te zorgen dat je altijd beschikt over de meest recente informatie over de lokale huizenmarkt. Dit helpt je om een op feiten gebaseerde beslissing te nemen, om te zorgen voor het beste verkoopmoment van je huis.

Hoe Huis Verkopen je helpt

Maar hoe helpt Huis Verkopen je nu echt? Laten we beginnen bij onze gratis tools. Je kunt eenvoudig een waardebepaling aanvragen die je helpt de prijs van je woning te bepalen. Wil je weten welke makelaar perfect bij jouw verkoopplannen past? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool. We regelen ook alle aanvullende diensten, van het aanvragen van een energielabel tot het vinden van een verhuizer. We zijn er om de verkoop van je woning eenvoudig, snel en gemakkelijk te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen