Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers De Kiel

De huizenmarkt in De Kiel is altijd in beweging. Met de huidige stand van zaken rond mei 2024 is het interessant om de trends en ontwikkelingen in de gaten te houden. Op deze pagina vind je relevante informatie over de woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties in De Kiel om je te ondersteunen bij het succesvol verkopen van je woning.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in De Kiel

De gemiddelde verkoopprijs in De Kiel is in de laatste 3 maanden € 382.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 362.500 euro. Let wel, prijzen variëren sterk en zijn steeds in verandering. Als je overweegt om je huis te verkopen, is het raadzaam om de juiste marktomstandigheden af te wachten. Hieronder zie je een weergave van de huidige vraag- en verkoopprijzen:

Huizenprijzen in De Kiel

Afgelopen 3 maanden

€ 200.000
€ 316.000
€ 432.000

In De Kiel speelt er meer mee dan alleen de totaalprijs van een woning. Als je echt wilt begrijpen wat de lokale vastgoedmarkt doet, is het een goed idee om de prijs per vierkante meter onder de loep te nemen. Dit geeft je namelijk een zuiverder beeld van de waarde die je voor je geld krijgt. Op het moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in De Kiel rond de € 3.104. Kijk eens naar de onderstaande grafiek om de recente ontwikkelingen in deze prijzen te volgen:

Huizenprijzen in De Kiel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 800
€ 2.500
€ 4.100

Prijsontwikkeling De Kiel laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in De Kiel bewegingen getoond in lijn met de nationale trends. Waar elke maand variaties in prijzen plaatsvonden, bleven de veranderingen aan de orde van de dag.

De gemiddelde verkoopprijs van een woning in De Kiel afgelopen maand kwam uit op € 382.000 euro. Neem een kijkje in de onderstaande grafiek voor een uitgebreider overzicht van de prijsontwikkeling in de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in De Kiel waard?

De waarde van een woning in De Kiel is niet een statische entiteit, ze fluctueert voortdurend. Verschillende factoren, zoals veranderingen in de economie, ontwikkelingen in de omgeving en verbouwingen aan het huis zelf, kunnen de waarde aanzienlijk beïnvloeden. Individuele omstandigheden en markttrends gaan hand in hand bij het vormen van de actuele prijs van een woning.

Het is dus verstandig om een helder beeld te hebben van de actuele waarde van jouw huis. Deze kennis kan voordelig zijn bij het onderhandelen over de prijs bij verkoop. Het krijgen van deze kennis is simpel: een gratis waardebepaling door een makelaar kan je hierbij helpen.

Een waardebepaling betekent niet noodzakelijk dat je jouw huis moet verlaten en naar een kantoor moet gaan. Integendeel, deze service wordt uitgevoerd op locatie. De makelaar komt naar je toe en met een paar eenvoudige, handige stappen wordt de actuele waarde van jouw huis in kaart gebracht.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers weerspiegelen de nuances van de huizenmarkt. Ze variëren onderling sterk, afhankelijk van de locatie, wat betekent dat de huizenprijzen in steden dicht bij De Kiel fundamenteel anders kunnen zijn dan die in De Kiel zelf. Door de onroerendgoedwaarden van andere gemeenten naast die van De Kiel te houden, kun je een goed beeld krijgen van de huidige marktsituatie:

Het contrast tussen deze verschillen is duidelijk zichtbaar in de volgende grafieken. Deze laten de gemiddelde verkoopprijzen in De Kiel zien, evenals die in omliggende plaatsen, op het totale aantal vierkante meters. Dit zal een duidelijk beeld geven van hoe de huizenprijzen in De Kiel zich verhouden tot die in vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in De Kiel

In De Kiel zie je grote verschillen tussen verkoopmakelaars. Wij als platform houden de woningmarkt en makelaarsstatistieken nauwlettend in de gaten. Door onze datagedreven aanpak weten we welke makelaars het beste presteren, welke het snelst een woning verkopen, welke gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel woningen iedere makelaar verkoopt. Dit helpt jou om de meest geschikte makelaar in De Kiel te vinden.

Voordeel halen uit de juiste keuze van een makelaar lijkt soms onderschat, maar kan van groot belang zijn. De verschillen in prestatie zijn immers aanzienlijk en zeker in de huidige woningmarkt kan de keuze voor een verkoopmakelaar die goed presteert, snel verkoopt en een hogere verkoopprijs realiseert het verschil maken. Wij helpen je deze keuze te maken, zodat jij de vruchten kunt plukken van een goed onderbouwde keuze op basis van data.

Vergelijk makelaars in De Kiel Of lees meer over makelaars in De Kiel

Gemiddelde tarieven van makelaars in De Kiel

Als je erover denkt jouw huis in De Kiel te verkopen, is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat de gemiddelde makelaarstarieven zijn. Makelaars werken doorgaans op basis van een courtage, een percentage van de verkoopprijs. Zo ligt het gemiddelde courtagepercentage in De Kiel op 1,16%. Dit betekent dat als je jouw huis verkoopt tegen de gemiddelde verkoopprijs van € 382.000, de kosten van een makelaar uitkomen op € 4.431.

Ongetwijfeld vraag je je af hoe je deze kosten laag kunt houden. Het beste wat je kunt doen, is een grondig onderzoek naar de makelaarstarieven: zowel de courtage als eventuele bijkomende kosten zoals promotiekosten of kosten voor een professionele fotograaf. Schroom niet om direct bij verschillende makelaars in De Kiel de tarieven op te vragen. Dit geeft jou een goed beeld van de kosten die je kunt verwachten en stelt je in staat om een weloverwogen keuze te maken. Focus je hierbij echter niet alleen op de kosten, kijk vooral ook naar wat een makelaar voor jou kan betekenen en oplevert.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in De Kiel

In De Kiel zijn er 129 koopwoningen. Op dit moment, is er maar een handjevol van deze woningen beschikbaar op de markt. Dit is een unieke kans voor je als je overweegt jouw huis nu te verkopen. Het lage aanbod trekt zeker de aandacht van potentiële kopers naar jouw woning.

Aantal verkochte woningen in De Kiel

In De Kiel is de verkoop van woningen in de afgelopen 12 maanden voortgezet, met een totaal aantal transacties van 6. Bovendien zijn er woningen aangemeld, wat betekent dat ze in de verkoop zijn gezet. Bekijk het gedetailleerde overzicht van het aantal aanmeldingen en transacties in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in De Kiel te verkopen?

Als je overweegt om je woning in De Kiel te verkopen, is het van groot belang dat je de juiste voorbereidingen treft. Het verkopen van een huis omvat tal van stappen, van het in orde maken van een energielabel tot het regelen van een deskundige makelaar. Jouw woning zonder problemen verkopen begint daarom met een grondige voorbereiding.

Het verkopen van je woning kan soms wat complex zijn, vooral als je geen ervaring hebt met de vele onderdelen van het verkoopproces. Daarom biedt Huis Verkopen een handig stappenplan dat je helpt bij iedere stap. Voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs is het aan te raden om zorgvuldig iedere stap te regelen en vooral een goede makelaar te kiezen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om je huis te verkopen in De Kiel, is het belangrijk om te weten dat de huizenprijzen continu in beweging zijn. Op deze pagina, houden we de prijsontwikkeling, vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen allemaal actueel in de gaten. Deze up-to-date informatie zal je aanzienlijk helpen een goed geïnformeerde beslissing te nemen bij het mogelijk verkopen van jouw woning.

Handige tools voor woningverkoop

HuisVerkopen.nl is een onmisbaar hulpmiddel bij de voorbereiding en regeling van de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld, door de tool voor het aanvragen van een gratis waardebepaling krijg je inzicht in de marktwaarde van je huis. Daarnaast kun je met de makelaarsvergelijkingstool de beste makelaar in De Kiel selecteren. Verder maakt onze website het eenvoudig om makelaarstarieven op te vragen, wat je helpt besparen op makelaarskosten. Dankzij onze handige stappenplan voorkom je dat je cruciale stappen over het hoofd ziet in het verkoopproces. Laat HuisVerkopen.nl je helpen met het voorbereiden en regelen van de verkoop van je woning!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen