Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers De Knipe

Verken de huizenmarkt van De Knipe zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Met onze uitgebreide informatie over gemiddelde woningprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties helpen we je om je huis in juni 2024 te verkopen. Ontdek nu alle ins en outs van deze unieke vastgoedmarkt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in De Knipe

De gemiddelde verkoopprijs in De Knipe is in de laatste 3 maanden € 665.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 591.000 euro. Deze prijzen geven een beeld van de huidige woningmarkt in de regio. Een gemiddelde verkoopprijs die hoger ligt dan de vraagprijs, kan twee dingen betekenen: ofwel er is plaats voor onderhandeling over de prijs, ofwel de vraag in De Knipe is groter dan het aanbod. Hieronder geven we je meer inzichten met een visuele voorstelling van deze cijfers:

Huizenprijzen in De Knipe

Afgelopen 3 maanden

€ 302.000
€ 508.000
€ 715.000

Wanneer je overweegt een huis te kopen of verkopen in De Knipe, is het belangrijk om rekening te houden met de waarde per vierkante meter. Dit geeft namelijk een beter beeld van de werkelijke woningwaarde dan de totale verkoopprijs. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in De Knipe is € 4.393. Hieronder presenteren we een gedetailleerde grafiek die de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in De Knipe van de afgelopen 3 maanden weergeeft:

Huizenprijzen in De Knipe per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.300
€ 3.900
€ 4.500

Prijsontwikkeling De Knipe laatste 12 maanden

De bevindingen uit De Knipe illustreren de recente richting van de huizenmarkt. Hoewel deze niet definitief zijn, onthullen ze zowel de lokale marktdynamiek als vergelijkbare landelijke patronen.

Het volgende overzicht bekijkt specifiek de prijsontwikkeling gedurende de laatste twaalf maanden. De gemiddelde verkoopprijs voor de afgelopen maand was € 665.000:

Wat is mijn woning in De Knipe waard?

Ben je benieuwd naar hoeveel je woning in De Knipe daadwerkelijk waard is? Verscheidene factoren spelen een rol in de bepaling van deze waarde. De specifieke eigenschappen van jouw huis, zoals het type woning, het aantal vierkante meters, de staat van onderhoud en de huidige marktsituatie kunnen allemaal invloed hebben op de uiteindelijke prijs.

Als je volop nieuwsgierig bent naar de werkelijke waarde van jouw huis in De Knipe, is de beste stap die je kunt zetten het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar. Deze gratis waardebepaling biedt helderheid en zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over een mogelijke verkoop van je woning.

Een waardevaststelling door een erkende makelaar verloopt zorgvuldig en professioneel. De makelaar zal je huis grondig inspecteren en daarna een gedetailleerd rapport opleveren met de geschatte waarde. Het ondergaan van zo'n waardevaststelling is volledig gratis en biedt nuttige inzichten, ongeacht of je besluit de woning te verkopen of niet.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wist je dat de woningmarkt per locatie sterk kan variëren? Ook rondom De Knipe zie je deze diversiteit terug in de huizenprijzen. Prijsverschillen kunnen aanzienlijk zijn en dat biedt een fascinerend overzicht.

Het verkennen van de huizenprijzen in naburige gemeenten kan een helder perspectief bieden op de huidige marktsituatie. Het contrast tussen de prijzen in De Knipe en die in omliggende plaatsen is bijzonder interessant om te onderzoeken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in De Knipe

Overweeg je je huis te verkopen in De Knipe en vraag je je af hoe te beslissen over welke makelaar in te schakelen? Het kiezen van de juiste makelaar kan zeker een uitdaging zijn. Er zijn immers tal van makelaars in De Knipe, elk met hun unieke kenmerken zoals specialisme in bepaalde prijsklassen, bouwstijlen of wijken, verschillende verkoopstrategieën en variërende commissiepercentages.

De impact van de juiste verkoopmakelaar voor de verkoop van je huis kan niet worden onderschat. Een goede makelaar beheert bijvoorbeeld de bezichtigingen professioneel, voert slimme onderhandelingen en kan door aantrekkelijke positionering een hogere verkoopprijs realiseren. Het is daarom raadzaam om verscheidene makelaars in De Knipe te onderzoeken. De beste keuze is immers de makelaar die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Vergelijk makelaars in De Knipe Of lees meer over makelaars in De Knipe

Gemiddelde tarieven van makelaars in De Knipe

Wanneer je een huis wilt verkopen in De Knipe, is het goed om te weten dat makelaarscourtages flink kunnen verschillen. Het gemiddelde tarief van makelaars in De Knipe is 1,15% van de verkoopprijs. Dat lijkt misschien weinig, maar de gemiddelde verkoopprijs van woningen in De Knipe is € 665.000. Een courtage van 1,15% betekent dan al gauw een bedrag van € 7.648.

Flink wat kosten dus, die je wellicht kunt drukken door verschillende makelaarstarieven te vergelijken. We adviseren je om bij meerdere makelaars in De Knipe hun tarieven op te vragen. Zo kun je goed geïnformeerd een keuze maken en mogelijk besparen op de verkoopkosten van jouw huis. Overige aspecten zoals de kwaliteit van de makelaar en diens presentatie op woningsites zijn vanzelfsprekend ook van belang, maar het begint met inzicht in de kosten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in De Knipe

Als je rondloopt in De Knipe, valt op dat de meerderheid van de woningen bestaat uit koopwoningen. Precies, er zijn 505 koopwoningen in dit dorp. Maar dat wil niet zeggen dat het woningbestand eentonig is. Naast koopwoningen, kom je hier ook een scala aan (sociale) huurwoningen tegen en panden die een geheel andere bestemming hebben.

Aantal verkochte woningen in De Knipe

In het afgelopen jaar zijn er in De Knipe diverse woningen in de verkoop gezet, ook wel aanmeldingen genoemd. Sommige van deze woningen hebben reeds nieuwe eigenaren gevonden en worden daarom beschouwd als transacties. Het precieze aantal woningen dat is verkocht in De Knipe (het aantal transacties) vind je in de grafiek hieronder: 9

Ben je van plan jouw huis in De Knipe te verkopen?

Er komt heel wat kijken bij het verkopen van je woning in De Knipe. Zo is het belangrijk om goede, representatieve foto's van je huis te hebben, zodat potentiële kopers een duidelijk beeld krijgen. Je moet rekening houden met het bepalen van een realistische en competitieve vraagprijs. Ook is het zinvol om een investering te doen in maatregelen om je huis energiezuiniger te maken, aangezien een groen energielabel tegenwoordig erg gewild is. Ten slotte is het slimmer om een ervaren makelaar in te schakelen die jouw locale markt kent. Een goede verkoopmakelaar kan immers een groot verschil maken in het succes van jouw verkooptraject.

Met zoveel te regelen, is een stapsgewijze aanpak aanbevolen. Een stappenplan kan je helpen om overzicht te bewaren en om alles in een logische volgorde te doen, zodat je niets vergeet. Welke stappen je precies moet ondernemen om je woning in De Knipe te verkopen, lees je uitgebreid op onze site. Om jou hierbij te ondersteunen, hebben we een specifiek stappenplan opgesteld voor de verkoop van je woning in De Knipe. Hierin lees je niet alleen over het regelen van een energielabel, maar ook over hoe je een geschikte makelaar en eventueel een handig verhuisbedrijf kiest.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wist je dat de huizenprijzen in De Knipe voortdurend veranderen? Op deze webpagina wordt de prijsontwikkeling constant bijgewerkt. Dit houdt in dat de vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en nieuwe aanmeldingen altijd up-to-date zijn. Vooral als je overweegt om jouw huis te verkopen, kan je deze informatie goed gebruiken om een beeld te krijgen van de actuele marktsituatie.

Voordelen van HuisVerkopen.nl

Als je van plan bent om jouw huis te verkopen in De Knipe, is HuisVerkopen.nl een handige hulpbron. Bijvoorbeeld, je kan met een paar klikken gratis een waardebepaling aanvragen en je ontvangt een duidelijk overzicht van makelaarstarieven van lokale makelaars. Makkelijk toch? Het stappenplan helpt je om alle nodige stappen voor de verkoop van jouw huis in kaart te brengen. Daarnaast kan je met behulp van onze vergelijkingstool makkelijk de beste lokale makelaars vinden. Kortom, HuisVerkopen.nl zorgt ervoor dat je op een efficiënte manier de verkoop van je woning regelt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen