Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Delfgauw

Op zoek naar betrouwbare informatie over het verkopen van je huis in Delfgauw? Hier ben je aan het juiste adres. We verzamelen continu actuele gegevens over de woningmarkt in Delfgauw, met details zoals gemiddelde verkoopprijzen, hoeveelheid transacties en vraagprijzen. april 2024 is geen uitzondering. Het is een populaire bron onder makelaars, dus profiteer net als hen van deze waardevolle inzichten.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Delfgauw

De gemiddelde verkoopprijs in Delfgauw is in de laatste 3 maanden € 578.450 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 814.625 euro. Deze bedragen geven een indicatie van de aktuele staat van de woningmarkt in Delfgauw. De relatie tussen deze twee prijzen kan je helpen om inzicht te krijgen in de verwachte opbrengst bij het verkopen van een huis. Bekijk meteen de grafiek hieronder:

Huizenprijzen in Delfgauw

Afgelopen 3 maanden

€ -89.000
€ 388.000
€ 865.000

We staan op het punt je de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter te tonen in Delfgauw, zoals bijgehouden over de laatste 3 maanden. Met deze informatie krijg je een helder en scherp inzicht in de huidige woningmarkt ter plaatse. Maak je klaar voor de onthulling van het staafdiagram hieronder:

Huizenprijzen in Delfgauw per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.400
€ 4.000
€ 4.600

Prijsontwikkeling Delfgauw laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er zichtbaar beweging geweest in de woningprijzen in Delfgauw. Deze veranderende cijfers tonen de fluctuatie en het samenspel van vele factoren binnen de woningmarkt.

Afgelopen maand was de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Delfgauw € 578.450 euro. Hiermee wordt de continue beweging van woningprijzen in deze periode geïllustreerd. Bekijk nu de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Delfgauw waard?

De waarde van jouw woning in Delfgauw is afhankelijk van meerdere factoren. Zo spelen de locatie van de woning, het aantal vierkante meters, het bouwjaar en de staat van onderhoud een grote rol. Maar ook de actuele huizenmarkt heeft veel invloed op de waarde van je woning.

Als je exact wilt weten wat je eigen huis waard is, dan is het de moeite waard om een gratis waardebepaling aan te vragen. Een waardebepaling van een makelaar kan een goed startpunt zijn als je overweegt om je woning te gaan verkopen. Het geeft ook een beter beeld van de huidige woningwaarde als je nog twijfelt over verkoop.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk langs om de waarde van je woning te bepalen. Dit is niet alleen prettig omdat het een kosteloos en vrijblijvend advies is, maar ook omdat persoonlijk advies van een expert veel waard kan zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat een waardebepaling geen officiële taxatie is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de huizenmarkt in kaart brengt, is het van belang om ook naar de vastgoedmarkt in nabije gemeenten te kijken. Op deze manier verkrijg je inzicht in de variëteit van de woningmarkt. De prijzen van woningen in gebieden rondom Delfgauw kunnen significant verschillen met die in Delfgauw zelf.

Inzicht in de huizenprijzen van verschillende gemeenten geeft een realistisch beeld van de huidige stand van de woningmarkt. Door deze gegevens naast elkaar te houden, krijgt men een genuanceerd beeld van de marktsituatie in en rond Delfgauw.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Delfgauw

Op het platform Huis Verkopen, waarop je je nu bevindt, volgen wij de woningmarkt in Delfgauw en de statistieken van makelaars in die regio op de voet. Je kunt bij ons daardoor terecht voor informatie over welke makelaars het beste presteren, welke makelaars het snelst een woning weten te verkopen en welke makelaars gemiddeld meer krijgen voor hun huizen dan anderen. Ook houden we bij hoeveel huizen iedere makelaar verkoopt en hoe lang ze er gemiddeld over doen om een woning te verkopen.

Jouw keuze voor de juiste makelaar kan het verschil maken bij het verkopen van je woning. Met onze uitgebreide kennis en data helpen we je bij het vinden van de meest geschikte makelaar in Delfgauw. Immers, het kiezen van de juiste makelaar kan ervoor zorgen dat je woning voor een hogere prijs verkocht wordt, sneller van de hand gaat en je minder zorgen oplevert.

Vergelijk makelaars in Delfgauw Of lees meer over makelaars in Delfgauw

Gemiddelde tarieven van makelaars in Delfgauw

Het kiezen van een goede makelaar om jouw huis in Delfgauw te verkopen, gaat niet alleen om de kwaliteit van de dienstverlening, maar ook om de courtage die je betaalt. Gemiddeld rekenen makelaars in Delfgauw een courtage van 1,06% van de verkoopprijs, wat in de context van een gemiddelde verkoopprijs van € 578.450 euro toch een behoorlijk bedrag is. Het is dus waardevol om goed na te denken over deze kosten voordat je een keuze maakt.

Verkoopmakelaars kunnen je helpen om het maximale uit de verkoop van jouw woning te halen, maar hun tarieven variëren aanzienlijk. Om zeker te zijn dat je niet te veel betaalt, kan het handig zijn om tarieven op te vragen bij meerdere makelaars. Let ook op welke diensten er in het aangeboden tarief zijn inbegrepen, zodat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Delfgauw

In Delfgauw is het totale aantal koopwoningen 2562. Hiervan staat een klein percentage constant in de verkoop, wat schaarste creëert op de woningmarkt. Als potentiële woningverkoper betekent dit voor je dat je woning waarschijnlijk veel belangstelling zal krijgen, en dat biedt kansen voor een snelle verkoop of mogelijk zelfs een hogere verkoopprijs.

Aantal verkochte woningen in Delfgauw

De woningmarkt in Delfgauw heeft het afgelopen jaar een aantal schommelingen laten zien. In deze periode zijn er verschillende woningen in de verkoop gezet, met diverse transacties tot gevolg. Het exacte verkoopcijfer van de afgelopen 12 maanden, uitgedrukt in 41 verkochte woningen, is te zien in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Delfgauw te verkopen?

Wanneer je jouw woning in Delfgauw op de markt brengt, zijn er tal van zaken waarmee je rekening moet houden. Allereerst is het belangrijk om de juiste waardebepaling van je huis te laten maken, omdat dit je inzicht geeft in de reële marktwaarde van je huis. Daarnaast is het zaak om een betrouwbare makelaar in de arm te nemen die je kan begeleiden en adviseren gedurende het verkoopproces. Vergeet ook niet om een energielabel aan te vragen; potentiële kopers willen immers graag weten hoe energiezuinig je woning is.

Bovenal is een gestructureerde aanpak van belang bij de verkoop van je huis. Een stappenplan kan je helpen om het verkoopproces soepel te laten verlopen. Hierin staan de te nemen stappen helder op een rij, waardoor je niets over het hoofd ziet. Daarbij geldt ook; een woning verkopen is niet enkel een huis kwijtraken, maar draait primair om het realiseren van de hoogst mogelijke verkoopprijs. Maak dus gebruik van relevante verkoopstrategieën om dit doel te bereiken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt jouw woning in Delfgauw te verkopen, is actuele informatie van cruciaal belang. Op HuisVerkopen.nl houden we de prijsontwikkeling in deze regio scherp in de gaten. De vraag- en verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen en andere relevante gegevens, we updaten ze voortdurend om jou van de meest recente marktinformatie te voorzien.

Handige tools voor een vlotte verkoop

HuisVerkopen.nl biedt meerdere handige tools om je toekomstige woningverkoop zo goed mogelijk voor te bereiden. Met tools zoals een gratis waardebepaling kun je eenvoudig de waarde van jouw woning inschatten. Daarnaast kun je met onze tool makelaars vergelijken, waardoor je zeker de beste makelaar voor jouw situatie vindt. Daarbij zijn er ook allerlei aanvullende diensten te regelen, zoals het aanvragen van een energielabel. Als woningverkoper vind je bij ons alle benodigde middelen voor een succesvolle verkoop.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen