Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Doenrade

Verkoop je je huis in Doenrade? Dan is het essentieel om op de hoogte te zijn van de actuele woningmarkt in deze regio. Met een duidelijk overzicht van de ontwikkelingen rond de verkoopprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen in Doenrade, krijg je een goed beeld van de huizenprijzen. Deze kennis kan je gebruiken bij het bepalen van een juiste verkoopprijs.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Doenrade

De gemiddelde verkoopprijs in Doenrade is in de laatste 3 maanden € 322.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 325.000 euro. Dit geeft je een goed beeld van de huidige marktsituatie en biedt inzicht in jouw mogelijkheden om een huis te verkopen in Doenrade. De onderstaande grafiek laat de ontwikkeling van deze prijzen zien. Aanschouw de recente marktcijfers:

Huizenprijzen in Doenrade

Afgelopen 3 maanden

€ 200.000
€ 288.000
€ 375.000

Als je je verdiept in de woningprijzen valt iets op: de waarde per vierkante meter is een belangrijk kenmerk om rekening mee te houden, vooral in Doenrade. Bij het inschatten van de mogelijke opbrengst van je huis biedt deze variabele interessante inzichten. Neem het aantal vierkante meters van je woning en vermenigvuldig dit met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Doenrade; zo krijg je een globaal beeld van de verwachte opbrengst. De onderstaande grafiek geeft je een overzicht van de recente marktcijfers:

Huizenprijzen in Doenrade per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -1.200
€ 1.000
€ 3.200

Prijsontwikkeling Doenrade laatste 12 maanden

In Doenrade is er beweging waarneembaar in de woningprijzen van de afgelopen 12 maanden. Het fluctuerende pad, het gevolg van diverse factoren, vormt een intrigerend patroon.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in de afgelopen maand in Doenrade lag op € 322.500 euro. Beweeg je ogen naar de onderstaande grafiek voor een duidelijk overzicht van de prijsontwikkelingen:

Wat is mijn woning in Doenrade waard?

De waarde van jouw woning in Doenrade wordt bepaald door talloze factoren. Belangrijke voorbeelden zijn de locatie van de woning, de grootte en de toestand van het huis. Maar ook recente verkopen in de buurt en de huidige staat van de huizenprijzen op de markt hebben invloed op de waarde van jouw huis.

Ben je benieuwd naar de exacte waarde van jouw huis in Doenrade en speel je met de gedachte om te verkopen? Een gratis waardebepaling van een makelaar is dan een verstandige eerste stap. Het biedt je een solide basis, of je nu serieus overweegt om jouw huis te verkopen of dat je alleen op zoek bent naar een betere afweging over de huidige verkoopmogelijkheden.

Voor een gratis waardebepaling komt een ervaren makelaar bij je thuis om een realistische inschatting van de verkoopwaarde te maken. Een gratis waardebepaling van jouw huis door een professional geeft je duidelijk inzicht in de monetäre waarde van jouw woning, wat helpt bij het nemen van de correcte beslissingen over de verkoop van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de Nederlandse woningmarkt bekijkt, zul je merken dat de verkoopprijzen niet in alle steden hetzelfde zijn. Zelfs plaatsen die dicht bij elkaar liggen, zoals Doenrade, kunnen aanzienlijk verschillen in verkoopprijzen. Dit betekent dat de bedragen die je voor een huis in Doenrade neerlegt, mogelijk niet overeenkomen met wat je zou betalen voor een gelijksoortige woning in een naburige plaats.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Doenrade

Bij HuisVerkopen.nl hebben we inzicht in de prestaties van verkoopmakelaars in Doenrade en omgeving. Dit betekent dat we weten welke makelaars opvallend snelle verkoopsnelheden hebben, welke een hogere eindprijs behalen en hoeveel woningen ze in totaal verkopen. Met deze inzichten kunnen we je helpen de meest geschikte makelaar te vinden aan de hand van objectieve gegevens.

Het kiezen van de geschikte makelaar kan een enorm verschil maken. Denk aan het genieten van een meer ontspannen ervaring, een kortere verkoopperiode en wellicht zelfs een hogere verkoopprijs. Als je de juiste keuzes maakt, kan dat je een geweldige positie opleveren en je uiteindelijk veel voordelen bieden in het traject van huisverkoop.

Vergelijk makelaars in Doenrade Of lees meer over makelaars in Doenrade

Gemiddelde tarieven van makelaars in Doenrade

Courtages zijn een belangrijk aspect bij het verkopen van jouw woning. Het gemiddelde tarief van een makelaar in Doenrade is 1,18% van de verkoopprijs. Voor een huis met een gemiddelde verkoopprijs van € 322.500, betekent dit een gemiddelde courtage van € 3.806. Vergis je niet, deze kosten kunnen een flinke hap nemen uit de winst op jouw woningverkoop.

Voordat je een makelaar aanstelt, is het daarom handig om stil te staan bij de vraag wat een geschikt tarief is. We raden je aan om via tarieven opvragen meerdere offertes te verzamelen van diverse makelaars in Doenrade. Met deze informatie maak je eenvoudig een vergelijking, zodat je inzicht krijgt in de verschillende tarieven. Let ook op de kwaliteit en diensten die de makelaar biedt om er zeker van te zijn dat het tarief in verhouding staat met wat je krijgt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Doenrade

In Doenrade zijn er momenteel 414 koopwoningen beschikbaar. Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben. Zo kan een woning puur als woonhuis dienen, maar het kan ook zijn dat een deel van de woning wordt gebruikt voor bijvoorbeeld kantoor- of praktijkruimte aan huis. Als je overweegt om je woning te verkopen, is het goed om te weten dat de bestemming van de woning van invloed kan zijn op de verkoopprijs en het type potentiële kopers.

Aantal verkochte woningen in Doenrade

In de afgelopen 12 maanden hebben diverse woningen in Doenrade een nieuwe eigenaar gekregen. Het aantal gerealiseerde transacties in deze periode bedraagt 10. Deze cijfers geven inzicht in de aanmeldingen en verkoop van woningen, met de mogelijkheid dat een aangemelde woning in een latere maand werd verkocht. Hieronder vind je een gedetailleerde grafiek die de maandelijkse en jaarlijkse statistieken weergeeft:

Ben je van plan jouw huis in Doenrade te verkopen?

Ben je van plan om je woning in Doenrade te verkopen? Dan sta je voor een uitdagend proces waarbij je vele stappen nauwkeurig moet doorlopen om alles soepel te laten verlopen. Van het vinden van de juiste makelaar tot het bij elkaar verzamelen van de vereiste documenten, er komt veel kijken bij de verkoop van je huis. Gelukkig biedt Huis Verkopen een handige hulp middels een stappenplan om je bij alle aspecten van het verkoopproces te begeleiden.

Het kiezen van een bekwame makelaar is een belangrijke factor en kan zij de verkoop van je huis maken of breken. Bedenk dus goed wie je hierbij betrekt. Daarnaast is het raadzaam om ervoor te zorgen dat iedere stap zorgvuldig wordt afgehandeld om onverwachte problemen te voorkomen. Raadpleeg het eigenhandige stappenplan van Huis Verkopen ter ondersteuning bij het uitgebreide verkoopproces van jouw woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De vastgoedmarkt in Doenrade is continu in beweging en daarom is het belangrijk om de meest recente statistieken tot je beschikking te hebben. Hier vind je constant bijgewerkte gegevens die een nauwkeurige weergave geven van de huidige huizenmarkt in Doenrade. Met behulp van deze actuele marktinformatie ben je in staat om weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot het kopen of verkopen van een woning.

Meer dan alleen marktstatistieken

HuisVerkopen.nl functioneert als een veelzijdige hulpbron in je verkoopproces. Of je nu vragen hebt over de verkoopkosten, de beste makelaar in jouw omgeving wilt vinden, of een accurate waardebepaling van je woning nodig hebt, hier vind je alle antwoorden. Met onze handige tool kun je online makelaars vergelijken. Ook kun je bij ons terecht voor het aanvragen van een energielabel en krijg je bruikbare tips voor de verkoop van jouw woning. Op HuisVerkopen.nl maken we het verkoopproces makkelijker, effectiever en transparanter.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen