Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ewijk

In Ewijk bemerk je een levendige huizenmarkt. Je huis verkopen in deze charmante gemeente geeft kans op een goede deal, gezien de aantrekkelijke vraagprijzen en verkoopprijzen. Bovendien laat het aantal transacties een positieve trend zien.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ewijk

De gemiddelde verkoopprijs in Ewijk is in de laatste 3 maanden € 448.962 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 270.272 euro. Deze prijzen geven een goed beeld van de huidige staat van de huizenprijzen in Ewijk. De komende grafiek illustreert hoe deze gemiddelden zich hebben ontwikkeld over de laatste periode. Zie hier voor de actuele weergave van deze trends in prijsontwikkeling:

Huizenprijzen in Ewijk

Afgelopen 3 maanden

€ -263.000
€ 118.000
€ 499.000

Wanneer je een huis wilt verkopen in Ewijk, is het zinvol om te kijken naar de prijs per m2. Dit geeft een meer gestandaardiseerde waarde om woningen met elkaar te vergelijken. Op dit moment zit de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Ewijk op € 3.507. Dit is een nuttige maatstaf om te begrijpen hoe de lokale vastgoedmarkt zich verhoudt tot andere gebieden. Om het nog duidelijker te maken, volgt hier een visuele weergave:

Huizenprijzen in Ewijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 100
€ 1.800
€ 3.600

Prijsontwikkeling Ewijk laatste 12 maanden

Als je overweegt je huis in Ewijk te verkopen, is het een verstandig idee om geïnformeerd te blijven over de recente marktcijfers. Dat betekent dat je de ontwikkeling van de huizenprijzen in dit gebied van de laatste 12 maanden bijhoudt. Zo was de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand € 448.962 euro. Let op de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Ewijk waard?

De waarde van jouw woning in Ewijk wordt beïnvloed door verschillende factoren. Denk aan de huidige staat van jouw huis, de grootte van het perceel en de ligging in de gemeente. Daarnaast spelen marktomstandigheden, zoals de huidige vraag naar woningen en de beschikbaarheid van vergelijkbare woningen, ook een cruciale rol.

Ben je geïnteresseerd in de precieze waarde van jouw huis? Dan is een gratis waardebepaling door een expert een goede keuze. Een waardebepaling is een uitstekend startpunt als je plannen maakt om je huis zeker te verkopen of als je beter wilt inschatten of verkoop op dit moment gunstig kan zijn. Via deze link kan je zo'n gratis waardebepaling aanvragen.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een makelaar bij je thuis komt om de woning te bekijken. Dit is uiteraard geheel kosteloos. Eén van de voordelen hiervan is dat je een goed inzicht krijgt in wat je woning echt waard is. Zo kun je, als woningverkoper, een betere beslissing nemen over de vraagprijs van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je de woningmarktcijfers van een bepaalde plaats bekijkt, zal je opmerken dat deze sterk kunnen verschillen van andere plaatsen. Zo kunnen de huizenprijzen in de gebieden rondom Ewijk bijzonder uiteenlopen met die van Ewijk zelf. Dit komt onder andere door de unieke kenmerken en aspecten van elke individuele gemeente.

Een compleet en realistisch beeld van de huidige woningmarkt verkrijg je dan ook niet enkel door naar de cijfers van één plaats te kijken. Het vergelijken van de huizenprijzen met andere, vergelijkbare gemeenten, draagt aanzienlijk bij aan je inzicht in de marktontwikkelingen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Ewijk

Vraag je je af hoe je de juiste makelaar in Ewijk kiest? Dat hangt helemaal af van wat je precies zoekt. Makelaars in Ewijk variëren namelijk op diverse manieren: denk aan hun kennis van de lokale markt, de snelheid van verkoop en de gevraagde courtage.

Het is welbekend dat een goede makelaar een enorm verschil kan maken voor de verkoop van jouw huis. Met relevante marktkennis, effectieve onderhandelingstechnieken en een nauwgezet verkoopplan kan een gedreven makelaar je helpen een hogere verkoopprijs te behalen. Neem geen genoegen met de eerste de beste, maar vergelijk verschillende makelaars via deze handige tool.

Vergelijk makelaars in Ewijk Of lees meer over makelaars in Ewijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ewijk

Je aandacht vragen voor de courtages van makelaars in Ewijk is zeker een punt om bij stil te staan. De courtage, oftewel het ereloon dat een makelaar ontvangt voor zijn diensten, bedraagt gemiddeld 1,15% van de verkoopprijs van jouw woning. In Ewijk betekent dat bij een gemiddelde woningprijs van € 448.962 dat je zo'n € 5.163 kwijt bent aan makelaarskosten.

Voordat je voor een makelaar kiest, zou het handig zijn om verschillende makelaars in Ewijk met elkaar te vergelijken. Dit geeft je inzage in de tarieven, werkwijze en aanpak van verschillende makelaars. Bovendien krijg je met deze vergelijking een goed gevoel bij de makelaar die het beste bij jou en jouw wensen past. Maak wel een bewuste keuze, want een goede makelaar kan je een hoop stress, tijd en geld besparen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ewijk

Als je door de straten van Ewijk wandelt, krijg je al snel de indruk dat dit dorp voornamelijk uit koopwoningen bestaat. Dat klopt, de meeste woningen in dit dorp zijn inderdaad eigendom van hun bewoners. Toch is er ook een divers aanbod van andere soorten woningen. Zo vind je ook huurwoningen die onder de sociale sector vallen en woningen met een andere bestemming. Hierdoor is er voor ieder wel iets naar zijn of haar smaak in Ewijk. Het aantal koopwoningen wordt constant bijgewerkt en momenteel telt Ewijk 1211 koopwoningen.

Aantal verkochte woningen in Ewijk

In de afgelopen 12 maanden heeft de woningmarkt in Ewijk flink bewogen. Het aantal woningen dat in Ewijk in deze periode te koop werd aangeboden en vervolgens verkocht is, laat een interessant patroon zien. De data voor aanmeldingen en transacties in Ewijk in de afgelopen 12 maanden vind je hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Ewijk te verkopen?

Je huis in Ewijk verkopen is geen eenvoudige klus. Het kan een uitdaging zijn om een goede prijs te krijgen in een onvoorspelbare woningmarkt. De sleutel tot succes is het huis op de juiste manier te presenteren, en dat kan tijdrovend en kostbaar zijn als je het zelf doet. Ook kan het moeilijk zijn om een betrouwbare makelaar te vinden die jouw belangen behartigt en niet alleen maar uit is op een snelle verkoop.

Om deze uitdagingen te tackelen, kun je een gedetailleerd stappenplan volgen, dat je praktische hulp biedt bij het verkoopproces. Dit plan kan je helpen om je huis klaar te maken voor de verkoop, het selecteren van een makelaar, en het in de markt zetten van je woning. Het benadrukt het belang van het behalen van de hoogst mogelijke verkoopprijs, en geeft je advies over het effectief onderhandelen over je verkoopprijs met potentiële kopers.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Net zoals bijvoorbeeld het weer, zijn ook woningmarktcijfers in Ewijk voortdurend aan verandering onderhevig. Daarom zorgen we er op deze site voor dat je altijd toegang hebt tot de meest recent bijgewerkte statistieken. Deze cijfers bieden essentiële inzichten die je kunnen helpen bij het maken van weloverwogen besluiten over de verkoop van je woning. Of je nu wilt weten welke ontwikkelingen er gaande zijn in de lokale markt, of gewoon nieuwsgierig bent naar de huidige woningwaarde, deze betrouwbare en actuele gegevens zijn een onmisbaar hulpmiddel.

De voordelen van HuisVerkopen.nl bij de woningverkoop

Aan de hand van HuisVerkopen.nl, sta je in de verkoop van je woning nooit alleen. Zoals de tool voor het vergelijken van makelaars, waarmee je moeiteloos de beste keuze kunt maken voor de verkoop van jouw woning in Ewijk. De functies stoppen niet bij het kiezen van een makelaar. Via het stappenplan zie je precies welke stappen je nog morgen ondernemen voor de optimale verkoop van je huis. Daarnaast kun je eenvoudig de makelaarstarieven opvragen om te bezuinigen op de kosten. Al deze opties helpen je om niets over het hoofd te zien, zodat je op de meest efficiënte manier de verkoop van je huis regelt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen