Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Geervliet

De huizenmarkt in Geervliet kent, zoals elke markt, zijn eigen specifieke ontwikkelingen. In maart 2024 is het voor jou als potentiële verkoper belangrijk om de huidige vraagprijzen in de gaten te houden. Het bieden van inzicht in deze prijzen en trends zorgt voor een beter begrip van de markt, wat kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Geervliet

De gemiddelde verkoopprijs in Geervliet is in de laatste 3 maanden € 325.555 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 449.000 euro. Ondanks zijn uniek karakter, volgt de huizenmarkt in Geervliet over het algemeen dezelfde trends als de nationale markt. Als je het overzicht wil behouden in de snel veranderende woningprijzen, kan de volgende grafiek heel verhelderend zijn:

Huizenprijzen in Geervliet

Afgelopen 3 maanden

€ -79.000
€ 210.000
€ 499.000

Het verkennen van de waarde per vierkante meter van huizen in Geervliet is boeiend en verreikend. Wanneer je deze waarde begrijpt, krijg je een beter en completer beeld van de woningmarkt in dit gebied. Op dit moment bedraagt de gemiddelde verkoopprijs in Geervliet per m2 € 3.452. De woningmarktcijfers variëren en daarom is het belangrijk om actuele informatie bij de hand te hebben. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek, waar deze prijzen in de afgelopen 3 maanden zijn weergegeven:

Huizenprijzen in Geervliet per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.600
€ 3.200
€ 3.800

Prijsontwikkeling Geervliet laatste 12 maanden

De prijsontwikkeling van huizen in Geervliet kan een beeld geven van de beweging van de markt. Hoewel trends niet voorspellend mogen zijn, kunnen ze wel indicatief zijn voor welke kant de richting op kan gaan.

De gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand bedroeg € 325.555 euro. Dus zonder verdere interpretatie, laten we een kijkje nemen naar deze vastgoedcijfers in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Geervliet waard?

De woningwaarde van jouw huis in Geervliet is niet constant. Er komen doorlopend variabelen aan te pas die de waarde beïnvloeden. Marktontwikkelingen, vraag en aanbod, de staat van je woning en diverse andere factoren spelen een bepalende rol.

Het kan verstandig zijn om op de hoogte te zijn van de actuele waarde van je woning. Zo voorkom je verrassingen bij een eventuele verkoop of taxatie. Een oplossing kan zijn om een gratis waardebepaling te laten uitvoeren door een deskundige makelaar.

Een gratis waardebepaling aan huis is geen grote opgave. Met een kort bezoek van de makelaar kan je al snel een realistische waarde van je woning hebben. Je hoeft er de deur niet voor uit en de makelaar neemt alle factoren die invloed kunnen hebben op de waarde ter plekke onder de loep.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Laat je verrassen door de huizenmarkt! Huizenprijzen variëren per plaats, sterker nog, de huisprijzen kunnen zelfs binnen een regio verschillen. Zo zie je bijvoorbeeld dat de huizenprijzen in Geervliet net iets anders zijn dan in de omliggende plaatsen. Duik in de wereld van woningmarktcijfers en ontdek hoe de markt zich ontwikkelt in jouw specifieke regio. Onthoud dat kennis over de huizenprijzen je een duidelijker inzicht kan geven in wat je kunt verwachten als je een huis wilt kopen of verkopen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Geervliet

In de wereld van onroerend goed kunnen statistieken flink verschillen, vooral als het gaat om makelaars in Geervliet. Je zult merken dat de verkoopsuccessen, de ervaring en de tarieven van makelaar tot makelaar kunnen variëren. Een grondige analyse van deze elementen zal jou helpen bij het selecteren van de beste makelaar voor jouw unieke situatie.

Het maken van de juiste keuze kan veelvoordelig zijn bij het verkopen van je huis. Door middel van het zorgvuldig evalueren van makelaars, kun je niet alleen een makelaar vinden die bij jouw budget past, maar ook één die succesvol is in het verkopen van huizen in Geervliet. Profiteer van deze waardevolle bron om de perfecte makelaar te vinden die past binnen jouw budget en aan jouw verkoopbehoeften voldoet.

Vergelijk makelaars in Geervliet Of lees meer over makelaars in Geervliet

Gemiddelde tarieven van makelaars in Geervliet

Weet je dat courtages een groot deel van jouw makelaarskosten vormen? Gemiddeld nemen makelaars in Geervliet een courtage van 1,16% van de verkoopprijs. Gezien de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Geervliet € 325.555 is, betekent dit dat je gemiddeld € 3.776 aan courtage betaalt. Dit is een flink bedrag, dus het kan nuttig zijn om de tarieven van verschillende makelaars te vergelijken.

Wanneer je een woning in Geervliet wilt verkopen, is vooral een goede prijs/kwaliteit-verhouding belangrijk. Het is dan ook verstandig om je niet blind te staren op de courtage die een makelaar vraagt. Kijk bijvoorbeeld ook naar de diensten die je hiervoor krijgt. Omdat er geen vaste tarieven zijn, kun je het beste de tarieven bij verschillende makelaars opvragen. Je ontvangt dan informatie over hun tarieven en diensten, zodat je deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen beslissing maken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Geervliet

In Geervliet bevinden zich koopwoningen. Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben, zoals bewoning door de eigenaar, verhuur, of gebruik voor zakelijke doeleinden zoals een kantoor aan huis. Het is belangrijk om de bestemming van je woning te weten als je overweegt te verkopen, aangezien dit invloed kan hebben op de prijs en verkoopkansen.

Aantal verkochte woningen in Geervliet

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Geervliet veel woningen in de verkoop geplaatst en verkocht. Het aantal verkochte woningen, ook gekend als transacties, kunt u terugvinden met de tag 14. Deze informatie, samen met het aantal aanmeldingen, is overzichtelijk weergegeven in de volgende grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Geervliet te verkopen?

Er komt nogal wat kijken bij de verkoop van je woning in Geervliet. Voor een succesvolle verkoop dien je bijvoorbeeld de juiste prijs vast te stellen, waarbij een waardebepaling door een makelaar erg nuttig kan zijn. Daarnaast is het essentieel om je woning aan te prijzen bij potentiële kopers en om te zoeken naar een goede makelaar in de omgeving. Je wilt immers dat je huis op een professionele en effectieve manier wordt verkocht.

Inzicht krijgen in wat er allemaal bij een verkoop komt kijken kan overweldigend zijn. Gelukkig is een handig stappenplan voor de verkoop van je huis beschikbaar om je hierbij te helpen. Dit plan leidt je door alle noodzakelijke stappen. Van het aanvragen van je energielabel tot aan de uiteindelijke overdracht van je huis. Door het stappenplan te volgen ben je beter voorbereid en weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wanneer je geïnteresseerd bent in de woningmarkt van Geervliet, is het van groot belang de meest recente marktcijfers bij de hand te hebben. Op deze site houden we de nieuwste statistieken rondom deze specifieke huizenmarkt bij. Omdat de woningmarkt continu verandert, verversen we de gegevens regelmatig, zodat jij altijd de meest actuele informatie tot je beschikking hebt. Actuele marktcijfers geven je een beter inzicht in de huidige stand van zaken in Geervliet, waardoor je goed geïnformeerde keuzes kunt maken bij het kopen of verkopen van een woning.

Voordelen van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is meer dan alleen cijfers en statistieken. Het is een uitgebreide bron van informatie en tools specifiek bedoeld voor woningeigenaren die overwegen hun huis te verkopen. Behalve het vergelijken van makelaarstarieven, kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor het opvragen van gratis waardebepalingen. Deze worden verzorgd door ervaren, lokale makelaars, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoeveel jouw huis waard is. Daarnaast vind je op HuisVerkopen.nl tal van handige tips die je helpen bij het verkopen van jouw woning: van het kiezen van de juiste makelaar tot advies over energielabels. En wist je dat je hier ook een volledig stappenplan vindt dat je door het verkoopproces heen leidt?

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen