Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Gorredijk

Wanneer je jouw huis in Gorredijk wilt verkopen, is de kennis over de lokale huizenmarkt onmisbaar. Deze pagina biedt relevante vastgoedcijfers, zoals gemiddelde vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties. Hiermee krijg je inzicht hoe de huizenmarkt in Gorredijk zich ontwikkelt sinds juli 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Gorredijk

De gemiddelde verkoopprijs in Gorredijk is in de laatste 3 maanden € 419.515 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 376.388 euro. Deze prijzen geven een inzicht in de huidige staat van de woningmarkt in deze regio. Bekijk hieronder de illustratieve weergave van deze woningmarktcijfers:

Huizenprijzen in Gorredijk

Afgelopen 3 maanden

€ 159.000
€ 314.000
€ 470.000

Het inkaart brengen van de waarde per m2 van huizen in Gorredijk kan je inzicht bieden dat waardevol is voor welke stappen je ook wilt zetten op de vastgoedmarkt. Niet alleen krijg je een reëel beeld van wat je kan verwachten als je je huis wil verkopen, maar ook een duidelijke indicatie van de vraagprijs indien je overweegt om te kopen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Gorredijk is € 3.137. Een visualisatie hiervan vind je in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Gorredijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 2.800
€ 3.200

Prijsontwikkeling Gorredijk laatste 12 maanden

De huizenprijzen in Gorredijk fluctueren voortdurend, net zoals in andere delen van het land. De reactie van dit lokale verkoopklimaat op bredere economische tendensen kan uit de volgende grafiek worden opgemaakt.

De gemiddelde verkoopprijs in Gorredijk voor de afgelopen maand was € 419.515. Dit soort cijfers kunnen ons inzicht geven in de bredere trends van de huizenmarkt op nationaal niveau:

Wat is mijn woning in Gorredijk waard?

De waarde van jouw huis in Gorredijk kan behoorlijk variëren en berust op verschillende factoren. Het gaat hierbij onder andere om het soort woning dat je bezit, de grootte of het oppervlak ervan, de huidige staat ervan en natuurlijk de huidige woningmarkt. Al deze elementen samen bepalen wat de potentiële waarde van jouw huis is.

Zit je met vragen over de potentiële verkoopwaarde van jouw huis in Gorredijk? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan je de antwoorden geven waarnaar je op zoek bent. Het zal je helpen om beter te beslissen of het verkopen van de woning voor jou zinvol is. Je kunt een waardebepaling eenvoudig aanvragen op de pagina waardebepaling aanvragen. Hopelijk helpt dit je bij het behalen van de beste verkoopprijs voor je woning.

Een gratis waardebepaling werkt eenvoudig: de makelaar komt bij jou thuis langs en bekijkt de gehele woning. Niet alleen de huidige marktwaarde wordt in kaart gebracht, ook eventuele verbeterpunten komen aan de orde. Het grote voordeel? Je krijgt een volledig inzicht in de staat van jouw woning en de mogelijkheden op de huidige markt, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Dit maakt een gratis waardebepaling door een makelaar een zeer verstandige zet.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers laten zien dat er variatie is in huizenprijzen tussen verschillende plaatsen. Kijk je bijvoorbeeld naar plaatsen rondom Gorredijk, dan zul je merken dat de prijzen aanzienlijk kunnen afwijken van de huizenprijzen in Gorredijk zelf. Het is daarom verstandig om ook de woningmarktcijfers van andere gemeenten in ogenschouw te nemen:

Door het marktbeeld vanuit een breder perspectief te bekijken, kun je een evenwichtige inschatting maken van de actuele huizenprijzen. De onderstaande grafieken geven een duidelijk overzicht van gemiddelde verkoopprijzen in Gorredijk in vergelijking met andere vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Gorredijk

Verschillen in makelaarsprestaties zijn merkbaar in Gorredijk. HuisVerkopen.nl heeft gegevens over welke verkoopmakelaars het snelst een woning verkopen, welke makelaars een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel woningen iedere makelaar verkoopt. Deze informatie helpt je om een grondige vergelijking te maken om de meest geschikte makelaar te vinden.

Bij het kiezen van een makelaar kan je veel baat hebben. Niet alleen variëren de tarieven van makelaars, maar ook hun manier van werken en hun effectiviteit. Het goed selecteren van een makelaar kan je helpen om je huis sneller te verkopen, en vaak ook voor een hogere prijs.

Vergelijk makelaars in Gorredijk Of lees meer over makelaars in Gorredijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Gorredijk

Let op: courtages kunnen jouw kosten bij het verkopen van een woning sterk verhogen. Ze variëren per makelaar, maar in Gorredijk is het gemiddelde tarief 1,11%, wat zeker niet onderschat moet worden. Deze courtage is een percentage van de verkoopprijs van je huis, dus een hoge verkoopprijs betekent ook hogere makelaarskosten.

Wanneer je een beslissing gaat maken over welke makelaar je kiest, is het verstandig om de courtages van verschillende makelaars te vergelijken. Maar, onthoud dat de goedkoopste makelaar niet per se de beste optie is. Naast de courtages, zijn er nog andere kosten waar je rekening mee moet houden bij de verkoop van je huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Gorredijk

In Gorredijk bestaat het totale aantal koopwoningen uit 2155 stuks. Hierbij kun je denken aan allerlei soorten woningen: gezinswoningen, appartementen, bungalows en zelfs monumentale panden. Elke woning heeft natuurlijk zijn eigen bestemming en dit hangt voornamelijk af van de individuele eisen van de koper. Gewenste factoren kunnen bijvoorbeeld de grootte, vormgeving, ligging, kwaliteit en/of het comfort zijn. Als potentiële verkoper van een woning is het handig om rekening te houden met deze verschillende bestemmingen.

Aantal verkochte woningen in Gorredijk

In het afgelopen jaar heeft Gorredijk veel activiteit gezien op de woningmarkt. Met name de aantallen aanmeldingen en transacties vormen het hart van deze activiteit. Het aantal woningen dat succesvol is verkocht en dus als transactie telt, vind je terug met de tag 63. Het aantal aangemelde maar nog niet verkochte woningen vind je hieronder:

Ben je van plan jouw huis in Gorredijk te verkopen?

Ben je van plan om binnenkort jouw woning in Gorredijk op de markt te zetten? Het is een ingrijpende gebeurtenis en daarom staat er op Huis Verkopen een handig stappenplan klaar voor jou. Dit helpt je bij álle noodzakelijke onderdelen van dit diverse proces, van je energielabel tot het selecteren van een vakkundige makelaar.

Een goede makelaar kiezen is geen kleinigheid; het is een belangrijke schakel in de hele ketting. Deze professional zorgt ervoor dat alle stappen zorgvuldig worden doorlopen, om de hoogst mogelijke verkoopprijs te behalen. Het is daarom aan te raden niet overhaast alle beslissingen te nemen, maar rustig de tijd te nemen voor ieder stap. Jouw huis in Gorredijk verdient dat!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In het altijd veranderende landschap van de huizenmarkt in Gorredijk, is het begrijpen van de laatste trends en getallen een onmisbare tool bij de verkoop van je huis. Huizenmarktstatistieken zijn een continu bewegende entiteit en up-to-the-minute getallen zijn essentieel voor een goed gefundeerde verkoopbeslissing. Gepresenteerd op een betrouwbare en eenvoudige manier helpen deze markttrends je de onvoorspelbare wereld van onroerend goed te begrijpen, waardoor je inzichten krijgt om slimmere en meer weloverwogen beslissingen te nemen.

Andere functies van HuisVerkopen.nl

Buiten de actuele huismarktgegevens, biedt HuisVerkopen.nl nog meer tools die je kunnen helpen bij het verkopen van je woning. Van een gedetailleerd overzicht van verkoopkosten, tot een functie om makelaars te vergelijken en hun tarieven op te vragen. Wil je weten wat jouw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij een lokale makelaar. HuisVerkopen.nl biedt ook een nuttig stappenplan om te zorgen dat je alle nodige procedures volgt bij de verkoop van je woning. En natuurlijk is er een schat aan tips en adviezen om ervoor te zorgen dat je jouw woning snel en voor de beste prijs verkoopt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen