Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Jubbega

Als je van plan bent je huis in Jubbega te verkopen, dan is het handig om goed geïnformeerd te zijn over de lokale huizenmarkt. Bekijk hier de meest recente vastgoedcijfers, vraagprijzen en verkoopprijzen. Deze informatie kan je helpen bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Jubbega

De gemiddelde verkoopprijs in Jubbega is in de laatste 3 maanden € 303.333 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 301.500 euro. Dit brengt interessante inzichten mee over de huidige woningmarkt in Jubbega. Om nog meer inzicht te krijgen, vind je hieronder de grafiek die de trends in de verkoopprijzen en vraagprijzen in de afgelopen 3 maanden presenteert:

Huizenprijzen in Jubbega

Afgelopen 3 maanden

€ 181.000
€ 267.000
€ 353.000

Ben je benieuwd naar recente ontwikkelingen op de huizenmarkt in Jubbega? Een waardevolle blik op de huidige situatie krijg je door de verkoopprijs per vierkante meter onder de loep te nemen. Dit geeft inzicht in de prijsontwikkelingen en reflecteert de stand van zaken van de lokale markt. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter ligt momenteel op € 2.792. Dit en meer onthult de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Jubbega per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.000
€ 2.500
€ 2.900

Prijsontwikkeling Jubbega laatste 12 maanden

De woningmarkt in Jubbega heeft de afgelopen 12 maanden niet stilgestaan. Voor het overzicht van de prijsschommelingen in deze periode, kun je onderaan deze pagina de bijbehorende grafiek vinden. Daar kun je ook zien dat de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Jubbega afgelopen maand€ 303.333 bedroeg. Deze ontwikkelingen liggen in gelijke tred met de algemene tendensen in de Nederlandse woningmarkt:

Wat is mijn woning in Jubbega waard?

Overweeg je jouw woning in Jubbega te verkopen, dan speelt de mogelijke opbrengst een invloedrijke rol in die keuze. De actuele stand van de woningmarkt binnen Jubbega en in heel Nederland is in deze beslissing zeker een belangrijke factor. Het geeft inzicht in wat de huidige markt kan opbrengen voor jouw woning.

Overweeg je een verkoop van jouw woning? Het is enorm handig om een realistisch beeld te hebben van de waarde van jouw huis om een geïnformeerde beslissing te kunnen nemen. Een gratis waardebepaling van een ervaren makelaar zou daarin een uitstekende eerste stap zijn. Dit geeft je een betrouwbaar inzicht in de huidige waarde van jouw eigendom.

Een gratis waardebepaling werkt vrij eenvoudig; een makelaar komt, op afspraak, bij jou thuis om de woning te inspecteren. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Het kan een goed idee zijn om meer dan een enkele makelaar een waardebepaling te laten doen. Waardebepalingen kunnen verschillen tussen makelaars, dus het vergelijken van schattingen kan je een duidelijker beeld geven van de werkelijke waarde van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De diversiteit van de woningmarkt wordt duidelijk weerspiegeld in de lokale verschillen in huizenprijzen. Neem bijvoorbeeld de variatie in vastgoedwaarden rondom het Friese Jubbega, in vergelijking met Jubbega zelf.

Deze verschillen kunnen voortvloeien uit factoren als de lokale voorzieningen, de kwaliteit van het woningaanbod en de aantrekkingskracht van de regio. Het in kaart brengen van deze variabelen in en buiten Jubbega helpt om het huidige beeld van de huizenmarkt te vatten.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Jubbega

Het zal je verrassen hoeveel verschillen er bestaan tussen makelaars in Jubbega. Niet alleen de verkoopresultaten wijken af, ook de werkwijzen verschillen. Bij de een staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel, terwijl de ander snelheid en efficiëntie prioriteit geeft. Het is aan jou om uit te maken wat je belangrijk vindt.

Een verstandige keuze kan je zowel tijd als geld besparen. Dus neem de tijd om te vergelijken. Onthoud echter dat het altijd wijs is om advies van meerdere makelaars in te winnen voordat je een definitieve beslissing maakt. De perfecte makelaar staat voor je klaar, je moet hem alleen nog vinden.

Vergelijk makelaars in Jubbega Of lees meer over makelaars in Jubbega

Gemiddelde tarieven van makelaars in Jubbega

Courtages: een woord waar elke huiseigenaar die zijn woning wil verkopen vroeg of laat mee te maken krijgt. Zo ook in Jubbega, waar de gemiddelde courtage ligt op 1,12% van de verkoopprijs van een huis. Ter indicatie: bij een gemiddelde verkoopprijs van € 303.333 euro's kunnen de kosten dus al snel oplopen. Het is dan ook erg belangrijk je te oriënteren op de tarieven van lokale makelaars.

Om je hierbij te helpen, kun je op onze website makelaarstarieven in Jubbega en omgeving opvragen. De geselecteerde makelaars zullen je vervolgens informeren over hun tarieven, zodat je op basis van deze informatie de tarieven goed kunt vergelijken. Het is natuurlijk altijd verstandig om niet enkel naar de prijs te kijken, maar ook naar de dienstverlening en prestaties van de makelaar. Zo krijg je een compleet beeld en kun je de juiste beslissing nemen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Jubbega

In Jubbega tref je een verscheidenheid aan koopwoningen aan. Deze woningen dienen hoofdzakelijk als thuisbasis voor de bewoners zelf, maar een kleiner deel wordt gepresenteerd als investeringsmogelijkheid, om te verhuren aan derden. Ondanks het feit dat er in Jubbega koopwoningen zijn, blijft het aantal woningen dat daadwerkelijk op de markt komt voor koop of verhuur beperkt.

Ben je van plan jouw huis in Jubbega te verkopen?

Wanneer je jouw woning in Jubbega te koop wilt zetten, is het belangrijk om rekening te houden met diverse aspecten. Het correct bepalen van de woningwaarde, het vinden van een effectieve marketingstrategie en het inschakelen van een goede makelaar kunnen bijvoorbeeld sterk bijdragen aan een succesvolle verkoop. Daarnaast is het nuttig om te weten wat de verwachte kosten zijn en hoe je het energielabel van je woning kunt aanvragen.

Het kan overweldigend zijn om alles wat komt kijken bij een woningverkoop goed te regelen. Een gedetailleerd stappenplan kan je hierbij helpen. Met een duidelijk overzicht van alle stappen in het verkoopproces loop je minder risico om belangrijke aspecten over het hoofd te zien. Het gebruik van zo'n plan kan bovendien bijdragen aan het optimale resultaat van de verkoop van jouw woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op de pagina waar jouw thuis is: Jubbega. Hier blijf je op de hoogte van de recentste ontwikkelingen van de woningmarkt in jouw omgeving. Alles wat de prijs van jouw woning kan beïnvloeden, zoals vraagprijzen, uiteindelijke verkoopprijzen, transacties en nieuwe aanmeldingen, wordt hier actueel gehouden. Zo weet je wat de huidige marktsituatie is als je overweegt om je huis te verkopen.

Waarom Huis Verkopen de perfecte assistent is bij de verkoop van jouw woning

Bij het verkopen van je huis wil je natuurlijk niks over het hoofd zien. HuisVerkopen.nl biedt dan uitkomst met handige tools en services. Zo helpt de gratis waardebepaling jou de juiste verkoopprijs te bepalen. Plus, de mogelijkheid om makelaars te vergelijken maakt het gemakkelijk de ideale verkooppartner te vinden in Jubbega. Met ons stappenplan raak je het overzicht niet kwijt en regel je alle verkoopdiensten tegen de beste prijs. Zo krijg je de beste deal voor de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen