Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Nieuwehorne

In april 2024 biedt de woningmarkt in Nieuwehorne je allerlei mogelijkheden. De statistieken variëren van woningprijzen tot het aantal transacties, en bieden zo een compleet beeld om je huis in Nieuwehorne succesvol te verkopen. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet om relevante en actuele informatie te garanderen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Nieuwehorne

De gemiddelde verkoopprijs in Nieuwehorne is in de laatste 3 maanden € 423.750 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 422.500 euro. Het verschil tussen deze prijzen kan een indicatie zijn van de onderhandelingsruimte die kopers hebben. Onderstaande illustratie toont een overzicht van deze prijzen over de laatste periode:

Huizenprijzen in Nieuwehorne

Afgelopen 3 maanden

€ 303.000
€ 388.000
€ 474.000

Als je overweegt een huis te kopen of te verkopen in Nieuwehorne, moet je zeker kijken naar de prijzen per vierkante meter. Deze prijs kan variëren door verschillende factoren, zoals de staat van de woning of de locatie aan een populaire straat. Kijk eens naar de onderstaande grafiek: je ontdekt hoe de vraag- en verkoopprijzen per vierkante meter zich de afgelopen drie maanden hebben ontwikkeld. Momenteel is de gemiddelde verkoopprijs per m2 hier € 2.947 euro:

Huizenprijzen in Nieuwehorne per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.600
€ 2.800
€ 3.000

Prijsontwikkeling Nieuwehorne laatste 12 maanden

In Nieuwehorne kunnen we aan de hand van de ontwikkeling in huizenprijzen een indicatie krijgen van de bewegingen op de woningmarkt. Het geeft inzicht, zonder aannames over de toekomst te doen of specifieke trends uit te lichten.

Om inzicht te geven in het recente verloop, de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand bedroeg € 423.750 euro. Laten we nu een kijkje nemen naar de marktcijfers van het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Nieuwehorne waard?

De waarde van je huis in Nieuwehorne hangt samen met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het soort woning, het oppervlak en de staat waarin de woning verkeert. Daarnaast speelt de huidige stand van de huizenmarkt een belangrijk rol in de waardering van je huis.

Interesseer je je voor wat jouw huis in Nieuwehorne daadwerkelijk waard is? Het is dan handig om een gratis waardebepaling door een makelaar aan te vragen. Deze schatting biedt je helderheid en kan je helpen beslissen of het tijd is jouw woning te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een eenvoudig proces. De makelaar komt bij je thuis, bekijkt de woning en maakt een schatting op basis van zijn kennis en ervaring. Dit biedt inzicht in de mogelijke vraagprijs en daarmee de verkoopwaarde van de woning. Dit kan je helpen bij de beslissing om al dan niet een verkoopmakelaar in te schakelen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je zult opmerken dat er variaties zijn in de huisprijzen van plaats tot plaats. Hoewel elke locatie haar eigen unieke prijstrend heeft, laat Nieuwehorne een ietwat afwijkend prijsverloop zien in vergelijking tot nabijgelegen plekken. In plaats van je enkel te richten op de algemene verkoopprijzen, is het ook waardevol om naar de gemiddelde prijs per vierkante meter te kijken. Dit kan je een dieper inzicht geven in de onderliggende waardetrends van de huizenmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Nieuwehorne

Op HuisVerkopen.nl houden we de prestaties van alle makelaars in Nieuwehorne nauwlettend in de gaten. Wij begrijpen dat elke makelaar uniek is en uiteenlopende resultaten kan behalen. Ons doel is om je inzicht te geven in de resultaten die makelaars behalen, van de gemiddelde verkoopprijs tot de snelheid van verkoop.

Het kiesproces van een makelaar kan je sterk beïnvloeden in hoe soepel je woningverkoop verloopt. Niet alleen kan een geschikte makelaar je helpen om een hogere verkoopprijs te bereiken, maar kan ook de verkoopsnelheid beïnvloeden. Wij adviseren je om altijd in gesprek te gaan met meerdere makelaars en op basis daarvan een weloverwogen keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Nieuwehorne Of lees meer over makelaars in Nieuwehorne

Gemiddelde tarieven van makelaars in Nieuwehorne

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de gemiddelde courtages voor je begint met het verkopen van jouw huis. In Nieuwehorne ligt dit gemiddeld op 1,17% van de verkoopprijs. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 423.750 de kosten voor een makelaar ongeveer € 4.958 zullen bedragen.

Als je jouw woning wilt verkopen, valt aan te raden om kritisch te kijken naar de makelaarskosten. Hierbij is het niet alleen belangrijk naar de courtage te kijken, maar kun je ook vragen naar de diensten die inbegrepen zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld ook kosten voor professionele fotografie, marketing of juridisch advies zijn. Zo zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en de beste keuze maakt voor jouw situatie.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Nieuwehorne

Als je overweegt een woning te kopen in Nieuwehorne, is het goed om te weten dat hier een select aantal koopwoningen beschikbaar is. Hoewel deze woningen primair gekocht worden voor persoonlijk gebruik, kiezen sommige eigenaren ervoor om hun woning te verhuren. De huidige teller staat op 410 koopwoningen, maar slechts een bescheiden deel hiervan is beschikbaar voor verkoop of verhuur. Het kan dus even duren voordat je jouw ideale huis vindt in dit dorp.

Aantal verkochte woningen in Nieuwehorne

In de laatste 12 maanden is er een interessante fluctuatie geweest in het aantal aangemelde en verkochte woningen in Nieuwehorne. Aanmeldingen staan voor de huizen die te koop zijn gezet, terwijl transacties de effectief verkochte woningen vertegenwoordigen. Zo concludeert men dat een aangemeld huis niet per se in dezelfde maand verkocht wordt. Ontdek het precieze aantal verkochte woningen in Nieuwehorne, oftewel de 7, in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Nieuwehorne te verkopen?

Wanneer je jouw huis in Nieuwehorne besluit te verkopen, zijn er vele aspecten om bij stil te staan. Bijvoorbeeld, het is noodzakelijk om de waardebepaling door een ervaren makelaar te laten uitvoeren. Ook is het belangrijk om een goed verkoopadvies van een makelaar in te winnen, zodat je echt weet wat je kunt verwachten.

Gezien de vele componenten van het verkoopproces is een gestructureerd stappenplan onmisbaar. Een weloverwogen stappenplan helpt je om het verkoopproces in goede banen te leiden, zodat je geen belangrijke stappen overslaat. Een terdege voorbereiding is immers zeer waardevol, om ervoor te zorgen dat de verkoop van jouw huis zonder onnodige complicaties verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Nieuwehorne zijn vergelijkbaar met een levend organisme, ze veranderen voortdurend. Hier op deze pagina houden we nauwkeurig deze marktcijfers bij, zodat je altijd de meest recente informatie ter inzage hebt. Deze informatie is bijzonder handig als je een goed inzicht wilt krijgen in de lokale woningmarkt. Het helpt je om de juiste beslissingen te nemen, of je nu van plan bent om een huis te kopen, te verkopen of gewoon nieuwsgierig bent naar de trend in onroerendgoed prijzen.

Gebruik van HuisVerkopen.nl bij woningverkoop

HuisVerkopen.nl dient als een gids om je door het gehele proces van het verkopen van je huis te leiden. Hier kun je een gratis waardebepaling aanvragen, nuttige tips vinden om je huis voor de hoogste prijs te verkopen. Bovendien heb je de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, zo vind je de beste makelaar in Nieuwehorne die bij jouw behoeften past. HuisVerkopen.nl maakt het makkelijk om de verkoop van je woning op de meest efficiënte en economische manier te beheren.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen