Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Goudswaard

De huizenmarkt in Goudswaard is continu aan verandering onderhevig. Bij HuisVerkopen.nl vind je altijd de meest actuele woningmarktcijfers, zoals de gemiddelde verkoopprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties. Wil je je huis in Goudswaard verkopen? Verdiep je dan goed in de laatste cijfers; kennis van de lokale markt kan in je voordeel werken.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Goudswaard

De gemiddelde verkoopprijs in Goudswaard is in de laatste 3 maanden € 500.833 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 569.000 euro. Dit zijn recente data die een realistisch beeld geven van de huidige marktsituatie. De hieronder staande grafiek verduidelijkt de prijsontwikkeling over deze periode:

Huizenprijzen in Goudswaard

Afgelopen 3 maanden

€ 225.000
€ 422.000
€ 619.000

In Goudswaard krijg je als woningbezitter een interessant inzicht wanneer je de waarde van je woning per vierkante meter onder de loep neemt. Dit geeft een gedetailleerder beeld dan simpelweg naar de totale verkoopprijs kijken. Bijvoorbeeld, op HuisVerkopen.nl vind je dat de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Goudswaard € 3.908 euro is. Hier volgt de grafiek met de recente verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter in Goudswaard:

Huizenprijzen in Goudswaard per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.800
€ 4.000

Prijsontwikkeling Goudswaard laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Goudswaard continu in beweging geweest. Dit ganse jaar toonde veranderingen, echter wordt er geen specifieke richting of patroon voorspeld.

De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 500.833. De veranderingen in Goudswaard volgen geen specifiek patroon, maar liggen wel in lijn met nationale trends:

Wat is mijn woning in Goudswaard waard?

Als je je afvraagt 'wat is mijn woning in Goudswaard waard?', weet dan dat dit van verschillende factoren afhangt. Markttrends, de ligging van je woning en de staat ervan spelen allemaal een rol in de waardebepaling. Daarnaast kunnen specifieke kenmerken van jouw woning, zoals recente verbouwingen of unieke eigenschappen, ook de waarde beïnvloeden.

Ben je benieuwd naar de exacter waarde van jouw woning? Overweeg dan een gratis waardebepaling door een expert. Of je nu overweegt te gaan verkopen, of gewoon een helder beeld wilt van de huidige waarde van je woning, een gratis waardebepaling biedt een ideaal startpunt.

Bij een gratis waardebepaling komt de makelaar bij je thuis. Niet alleen geeft dit je een accurater beeld van de waarde van je woning, het biedt je ook de mogelijkheid om vragen te stellen of advies in te winnen. Het is een veelzijdige gelegenheid die je niet mag missen als je overweegt te verkopen of simpelweg benieuwd bent naar de waardevaststelling van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je Goudswaard en omliggende gemeenten met elkaar vergelijkt, worden er opmerkelijke verschillen zichtbaar in de woningmarktcijfers. De huizenprijzen kunnen van plaats tot plaats aanzienlijk variëren, waardoor de situatie in Goudswaard uniek is.

Niettemin biedt deze vergelijking ons een ruimer perspectief op de huidige status van de woningmarkt. Door de prijzen in Goudswaard en de nabije omgeving naast elkaar te plaatsen, krijgen we een compleet en actueel overzicht van de regionale huizenmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Goudswaard

Op Goudswaard zijn diverse makelaars actief die variëren in wat ze bieden en hoe ze presteren. Als platform dat de woningmarkt en de statistieken van makelaars in deze regio nauwgezet volgt, weten we precies welke makelaars bovenaan staan op het gebied van verkoopsnelheid, verkoopprijs en hoeveel woningen ze verkopen. We gebruiken deze informatie om je te helpen bij het vinden van de ideale makelaar voor jouw situatie door ze met elkaar te vergelijken.

Goudswaardse makelaarstarieven variëren, maar het is belangrijk om te onthouden dat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste keuze is. Het kiezen van een geschikte makelaar die bij je verwachtingen en behoeften past, kan zorgen voor een aangename verkoopervaring en goed resultaat. Door de prestaties van verschillende makelaars te vergelijken, kun je de makelaar vinden die het beste aan jouw vereisten voldoet.

Vergelijk makelaars in Goudswaard Of lees meer over makelaars in Goudswaard

Gemiddelde tarieven van makelaars in Goudswaard

Wanneer het op courtage aankomt, is het belangrijk om te beseffen dat makelaars in Goudswaard gemiddeld een 1,15% vraagt. Het goed vergelijken van makelaarstarieven kan je dus behoorlijk wat besparen. Houd er echter wel rekening mee dat de goedkoopste makelaar niet per definitie de beste keus is. Kijk daarom niet alleen naar de prijs, maar ook naar ervaring, kennis en communicatieve vaardigheden.

Als je een huis gaat verkopen, zijn er meer kostenposten waarmee je rekening moet houden dan alleen de courtage van de makelaar. Je kunt daarom het beste een duidelijk overzicht van alle verkoopkosten erbij houden. Hier staan alle kostenposten simpel en overzichtelijk weergegeven, zodat je niet met onverwachte financiële verrassingen komt te zitten. Deze transparantie zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op het gehele proces van huisverkoop.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Goudswaard

In het schilderachtige dorpje Goudswaard bevindt zich een diversiteit aan koopwoningen. Het totale aantal van die woningen is , een compacte gemeenschap waarin iedereen elkaar kent. Of je nu een starterswoning, een gezinswoning of een seniorenwoning wilt verkopen, elke woning vormt een unieke kans voor potentiële kopers. Denk eraan, de bestemming van jouw woning kan variëren en zo verschillende mogelijkheden voor de verkoop bieden.

Aantal verkochte woningen in Goudswaard

In Goudswaard is de woningmarkt actief, met diverse woningen die in de afgelopen 12 maanden in de verkoop zijn gezet en ook succesvol zijn verkocht. Met de tag 15 kunnen we aangeven hoeveel van deze aanmeldingen hebben geleid tot een transactie. Bekijk de onderstaande grafiek om de verdeling van aanmeldingen en transacties per maand te zien:

Ben je van plan jouw huis in Goudswaard te verkopen?

Wanneer je besluit jouw huis in Goudswaard te verkopen, komen daar flink wat aspecten bij kijken. De staat van jouw woning speelt een grote rol, denk aan reparaties die gemaakt moeten worden om de verkoopkans te vergroten. Maar niet alleen de fysieke staat van jouw huis is van belang, de presentatie ervan moet ook topnotch zijn. Prachtige foto's en een enthousiasmerende beschrijving kunnen het verschil maken. Ook onderhoud je contact met potentiële geïnteresseerden en maak je afspraken met makelaars.

Het is duidelijk dat er nogal wat aspecten zijn om rekening mee te houden bij de verkoop van jouw woning in Goudswaard. Daarom kan een helder overzicht in de vorm van een stappenplan een uitstekend hulpmiddel zijn. Door je goed te organiseren en aan de hand van een goed overzicht en tijdsplanning alle noodzakelijke zaken te regelen, verzeker je jezelf van een gestructureerd verkoopproces. Voor een gedetailleerd stappenplan gericht op de verkoop van jouw woning in Goudswaard, bekijk dan vooral de informatie op onze website.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het is belangrijk te weten dat de woningmarktcijfers in Goudswaard steeds aan het veranderen zijn. Daarom werken we er hard aan om de meest recente cijfers voor je bij te houden op deze site. Hoe zijn deze marktcijfers nu eigenlijk van belang? Nou, ze geven je een inzicht in de huidige stand van de huizenmarkt in jouw gebied, waardoor je een betere beslissing kan nemen over de verkoop van je woning.

Praktische tools voor een geslaagde woningverkoop

Om te beginnen, biedt HuisVerkopen.nl je handige tools zoals een gratis waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Zo wordt het eenvoudiger om de beste match te vinden. Verder kan je ook gebruik maken van het stappenplan voor de verkoop van je woning, zodat je er zeker van bent dat je niets over het hoofd ziet. Op het platform vind je tevens aanvullende diensten zoals een energielabel. Met al deze voorzieningen maakt HuisVerkopen.nl het je makkelijker om je woning op een vlotte en eenvoudige manier te verkopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen