Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Piershil

Wil je je huis in Piershil verkopen? Inzicht in de lokale woningmarkt kan je helpen om je huis succesvol te verkopen. Ontdek hier de recente ontwikkelingen, zoals de gemiddelde verkoopprijs en het aantal verkocht huizen in Piershil.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Piershil

De gemiddelde verkoopprijs in Piershil is in de laatste 3 maanden € 295.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 363.000 euro. Deze getallen kunnen je helpen begrijpen hoeveel je kunt verwachten te ontvangen of uit te geven bij het kopen of verkopen van een huis in dit gebied. Blijf op de hoogte van de huidige marktprijzen met onze onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Piershil

Afgelopen 3 maanden

€ 20.000
€ 216.000
€ 413.000

Als je interesse hebt in de huizenmarkt van Piershil dan is het buitengewoon boeiend om de waarde per vierkante meter in ogenschouw te nemen. Waarom, vraag je je af? Door naar deze specifieke waarde te kijken, kun je snel en overzichtelijk de verhoudingen binnen de lokale woningmarkt beoordelen. Het biedt een concrete onderbouwing van de huidige stand van zaken. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Piershil is op dit moment € 2.950. Verdiep je hieronder in de grafiek voor gedetailleerdere informatie:

Huizenprijzen in Piershil per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.500
€ 2.800
€ 3.100

Prijsontwikkeling Piershil laatste 12 maanden

In de onvoorspelbare wereld van de vastgoedmarkt kan de prijstrend van woningen in Piershil ons richting geven. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was bijvoorbeeld € 295.000.

Hoe deze prijs zich beweegt over tijd kan een indicatie zijn voor de koers van de markt. In de volgende grafiek tonen we deze tendensen, die overigens in lijn zijn met de nationale trends:

Wat is mijn woning in Piershil waard?

De woningwaarde van jouw huis in Piershil is een factor die constant fluctueert. Dit komt door verschillende variabelen, zoals marktontwikkelingen, het onderhoud van de woning, de staat van de woning, en meer. Het continu veranderende karakter van de woningwaarde maakt het lastig om een nauwkeurige inschatting van de waarde te maken zonder professionele begeleiding.

Daarom kan het handig zijn om duidelijkheid te verkrijgen over de huidige woningwaarde. Niet alleen geeft dit je een goed beeld van jouw mogelijke opbrengst, maar biedt het ook een sterke onderhandelingspositie. Door een gratis waardebepaling door een makelaar aan te vragen, kun je de meest recente waarde van je woning achterhalen.

Een gratis waardebepaling vindt bij jou thuis plaats en is daarom zeer toegankelijk. Daarnaast is de betrokkenheid van de makelaar, die persoonlijk bij je langskomt, van grote meerwaarde. Zo weet je niet alleen de actuele waarde van je huis, maar krijg je ook direct advies op maat voor eventuele waardevermeerdering.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te constateren dat de gemiddelde verkoopprijzen van woningen sterk kunnen variëren per locatie. Als we bijvoorbeeld kijken naar de omgeving van Piershil, zien we al snel dat de huizenprijzen er totaal anders uitzien dan in Piershil zelf. Het is daarom raadzaam om niet alleen de woningmarktcijfers in eigen dorp of stad te onderzoeken, maar ook de cijfers in vergelijkbare plaatsen.

Aldus worden hieronder twee grafieken gepresenteerd die een vergelijking maken tussen de huizenprijzen van Piershil en die van plaatsen die er qua karakteristieken op lijken. Op die manier krijg je een compleet marktbeeld, dat meer perspectief biedt dan enkel je eigen omgeving:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Piershil

Vraag je je af wat het verschil is tussen makelaars in Piershil? Dan heb je helemaal gelijk, want het is niet altijd even duidelijk. De verschillen kunnen liggen in hun ervaring, marktkennis van Piershil, hun aanpak in de verkoopstrategie en de tarieven die ze hanteren.

Maar weet je dat een keuze voor een goede makelaar een groot verschil kan maken in bijvoorbeeld de verkoopprijs van je huis? Een goede makelaar helpt je bij een juiste vraagprijs bepalen, kan je huis optimaal presenteren en heeft een uitgebreid netwerk van potentiële kopers. Daarom is het een goed idee om makelaars te vergelijken, zodat je de juiste makelaar kiest voor de verkoop van je huis in Piershil.

Vergelijk makelaars in Piershil Of lees meer over makelaars in Piershil

Gemiddelde tarieven van makelaars in Piershil

Het verkopen van je huis kan een flinke investering zijn, vooral gezien de courtages die bij de diensten van een makelaar komen kijken. In Piershil hanteren makelaars gemiddeld een courtage van 1,13% van de verkoopprijs. Hoewel dit kan variëren, is het een belangrijk getal om in gedachten te houden als je je huis wilt gaan verkopen.

Naast courtagekosten, rekenen veel makelaars ook zogenoemde opstartkosten om je huis in de verkoop te zetten, gemiddeld zo'n € 515. Het is raadzaam om dit soort bijkomende kosten in overweging te nemen bij het kiezen van een makelaar. Voor een beter inzicht in alle bijkomende kosten bij de verkoop van je woning, raden we je aan om dit overzicht te raadplegen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Piershil

In Piershil telt men een totaal van koopwoningen, maar slechts een klein deel hiervan komt continu op de markt te staan. Hoewel dit een beperkt aanbod voor potentiële kopers betekent, heeft dit voor jou als woningverkoper ook specifieke voordelen. De huidige schaarste op de woningmarkt kan namelijk leiden tot een betere verkoopprijs, doordat er meer kandidaat-kopers zijn dan beschikbare woningen, wat het onderhandelingsproces in jouw voordeel kan kantelen.

Aantal verkochte woningen in Piershil

In de afgelopen 12 maanden is er een reeks aan woningtransacties en woningaanmeldingen geweest in Piershil. Het aantal woningen dat in deze periode daadwerkelijk is verkocht, wordt hieronder weergegeven met de aanduiding 11. Neem de tijd om de grafiek te bekijken voor een volledig overzicht van de aanmeldingen alsook de verkooptransacties:

Ben je van plan jouw huis in Piershil te verkopen?

Het verkopen van je huis in Piershil kan een hele klus zijn. Factoren zoals de huidige staat van je woning, de lokale huizenmarkt en de vraagprijs kunnen het proces flink compliceren. Denk aan de uitdaging om een goed energielabel te krijgen, of het vinden van een goede en betrouwbare makelaar die je begeleidt tijdens het verkooptraject.

Doorstructureerde voorbereiding en juiste aanpak kunnen echter veel verkoopproblemen verlichten. Een uitstekend hulpmiddel hierbij is ons speciaal voor Piershil samengestelde stappenplan. Met dit plan weet je precies welke zaken je moet regelen en kun je ervoor zorgen dat jouw huis er uit springt voor potentiële kopers. Men zegt altijd, een slimme verkoper is voorbereid, dus wees een slimme verkoper en zorg ervoor dat je alles op orde hebt voor de verkoop van je huis in Piershil.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom bij Huis Verkopen, het platform dat speciaal is ontworpen om jou als huiseigenaar te helpen met de verkoop van je huis. De gedetailleerde en accurante vastgoedinformatie over Piershil, die op dit moment onder jouw aandacht gebracht wordt, is met de grootste zorg samengesteld. Deze data blijven we voortdurend bijwerken om je te voeden met de meest actuele woningcijfers. Met deze kennis ben je in staat om slimme keuzes te maken en het perfecte verkoopmoment te kiezen in de huidige huizenmarkt van Piershil.

Hoe Huis Verkopen je verder kan helpen

Naast het bieden van deze belangrijke informatie, ondersteunt Huis Verkopen je ook met een breed scala aan handige diensten om je huis succesvol te verkopen. De stappenplan zal je begeleiden tijdens de hele verkoopprocedure, van begin tot eind. De mogelijkheid om op een makkelijke manier makelaarstarieven op te vragen en makelaars te vergelijken stelt je in staat om de meest geschikte en voordelige makelaar in Piershil te vinden. Door gebruik te maken van de gratis waardebepaling en andere extra diensten, zoals energielabel aanvragen en woningstyling, kun je gemakkelijk en op een overzichtelijke manier alles nauwkeurig regelen en niets over het hoofd zien.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen