Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hoogmade

De huizenmarkt in Hoogmade is onderhevig aan continue veranderingen. Op deze pagina vind je een overzicht van recente cijfers en statistieken, zoals gemiddelde verkoopprijzen, vraagprijzen en het aantal woningtransacties, allemaal geactualiseerd tot februari 2024. Deze informatie kan je helpen bij het bepalen van de beste verkoopstrategie voor je eigen woning, aangezien de woningprijzen in Hoogmade voortdurend worden gevormd door vraag en aanbod.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hoogmade

De gemiddelde verkoopprijs in Hoogmade is in de laatste 3 maanden € 627.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 479.357 euro. Dit toont de huidige stand van zaken in de huizenmarkt van Hoogmade. Net zoals in de rest van Nederland, fluctueren deze prijzen continu. Direct onder vind je de grafiek die de prijsveranderingen over de afgelopen 3 maanden laat zien:

Huizenprijzen in Hoogmade

Afgelopen 3 maanden

€ 17.000
€ 347.000
€ 678.000

Het verkennen van vastgoedprijzen per vierkante meter in Hoogmade kan een schat aan inzicht bieden. Een interessante maatstaf is de gemiddelde verkoopprijs per m2, momenteel bedraagt deze € 5.968 euro. Het is nuttig om dit te weten, omdat het helpt om de marktwaarde van je woning op realistische wijze te beoordelen. Het is belangrijk om te weten dat de vraagprijs en verkoopprijs per vierkante meter niet altijd overeenkomen. Bekijk hieronder de grafiek voor een gedetailleerd beeld:

Huizenprijzen in Hoogmade per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -300
€ 2.900
€ 6.100

Prijsontwikkeling Hoogmade laatste 12 maanden

Het is raadzaam om de marktcijfers van de afgelopen 12 maanden uit Hoogmade goed te bestuderen. Specifieke aandacht gaat uit naar de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand. Deze bedroeg € 627.500 euro. Onderstaand vind je de gedetailleerde grafiek die deze prijsontwikkeling laat zien:

Wat is mijn woning in Hoogmade waard?

De woningwaarde van jouw huis in Hoogmade is een factor die continu fluctueert. Dit komt door een veelvoud aan factoren, waaronder de vraag en aanbod in de huizenmarkt, economische omstandigheden en wijzigingen in de omgeving, zoals nieuw geplaatste voorzieningen of een veranderde infrastructuur.

Het kan zeker verstandig zijn om een helder beeld te hebben van de actuele waarde van je woning. Niet alleen voor een eventuele verkoop, maar ook voor zaken als verzekeringen of een hypotheekaanvraag. Een gratis waardebepaling door een professionele makelaar kan hierbij de perfecte oplossing zijn.

Een gratis waardebepaling vindt plaats bij jou thuis, waardoor je dit gemakkelijk in kunt plannen. Dit is een eenvoudige actie die je veel kan opleveren in termen van inzicht en duidelijkheid over jouw woningwaarde. Het is belangrijk om te benadrukken dat hoewel een waardebepaling veel inzicht biedt, deze niet hetzelfde is als een officiële taxatie van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het woningmarktcircuit kan soms een raadsel zijn, vooral omdat de cijfers aanzienlijk kunnen variëren afhankelijk van de locatie. Voor een duidelijker beeld van de huidige woningmarkt is het nuttig om de huizenprijzen in Hoogmade te vergelijken met die van omringende dorpen en steden.

Dankzij grondige analyse van marktcijfers, bieden we je inzicht in de verschillen binnen de vastgoedmarkt. Het is interessant om waar te nemen hoe de prijzen in de omgeving van Hoogmade bewegen in vergelijking met Hoogmade zelf.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 3.000.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Hoogmade

Waarom zou je specifiek voor een makelaar in Hoogmade kiezen? Een makelaar uit Hoogmade kent de lokale markt door en door en heeft een breed netwerk in deze regio. Daarnaast kan het zijn dat een particuliere makelaar zich meer specialiseert in bijvoorbeeld monumentale panden, terwijl een andere makelaar weer sterk in moderne woningen kan zijn.

Het selecteren van een geschikte makelaar kan een groot verschil maken in de verkoop van je huis. Een ervaren makelaar kan je adviseren over een realistische vraagprijs, uitstekende foto's maken en een aantrekkelijke woningadvertentie opstellen. Onthoud daarnaast dat je altijd verschillende makelaars kunt vergelijken om zo te zien wat zij jou kunnen bieden en tegen welke kosten.

Vergelijk makelaars in Hoogmade Of lees meer over makelaars in Hoogmade

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hoogmade

Courtages trekken doorgaans veel aandacht bij het kiezen van een makelaar, en dat is logisch. In Hoogmade ligt het gemiddelde courtagepercentage op 1,14%. Dit lijkt wellicht een klein percentage, maar als je dat doorrekent naar de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Hoogmade, € 627.500, praten we over een bedrag van gemiddeld € 7.154.

Mijn advies is om niet alleen naar tarieven te kijken bij het kiezen van een makelaar. Partijen verschillen namelijk ook op andere gebieden, zoals communicatie, expertise en verkoopstrategie. Op het platform makelaars vergelijken kun je verkoopmakelaars in Hoogmade en omgeving vergelijken. Hierbij worden makelaars geselecteerd op basis van jouw voorkeuren, waarna de geselecteerde makelaars je alles vertellen over hun tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak. Was de keuze maar altijd zo eenvoudig!

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hoogmade

In de pittoreske plaats Hoogmade vind je een mix van koopwoningen die dienen als eigen woonplek of als bron van huurinkomsten. Het totale aantal koopwoningen in Hoogmade, te weten , heeft echter maar een klein deel dat daadwerkelijk op de markt verschijnt voor verkoop of huur. Dat betekent dat je kansen om jouw droomwoning hier te kopen of te huren, op dit moment vrij beperkt zijn.

Aantal verkochte woningen in Hoogmade

In de afgelopen 12 maanden is het aantal woningen dat op de markt kwam in Hoogmade en het aantal transacties behoorlijk veranderd. Ter illustratie, het aantal transacties staat vermeld als 5. Voor een gedetailleerd overzicht, zie de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Hoogmade te verkopen?

Denk jij erover je huis in Hoogmade te verkopen? Bij deze reis die je gaat maken, van opgeruimd huis naar gesloten deal, kunnen wij je overal bij helpen. Huis Verkopen stelt een betrouwbaar en compact stappenplan ter beschikking dat je door alle fases heen gidst. Verkoop zonder te zweten!

Daarnaast, wil je zeker zijn van een goede verkoop, dan is de keuze voor een bekwame makelaar onontbeerlijk. Een makelaar kent de weg in de vastgoedwereld en is onmisbaar bij het proces van het verkopen van jouw woning. Zorgvuldig met elke stap omgaan helpt om problemen te vermijden en zorgt voor de best mogelijke afloop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op HuisVerkopen.nl blijven we de woningmarktcijfers in Hoogmade constant bijwerken, waardoor je altijd toegang hebt tot de meest recente gegevens. Het bijhouden van deze gegevens is onmisbaar, omdat het de trends in de woningmarkt weerspiegelt. Door regelmatig de laatste cijfers te raadplegen, krijg je waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen over de verkoop van je woning. Inzichten zoals de gemiddelde woningwaarde, de vraag naar woningen, en de verkoopsnelheid in Hoogmade, kunnen bepalen hoe en wanneer je jouw huis het beste kunt verkopen.

Hoe HuisVerkopen.nl je kan helpen bij de verkoop van je woning

HuisVerkopen.nl is een handige tool voor als je op het punt staat om je woning in Hoogmade te verkopen. Met onze handige functies zoals het aanvragen van waardebepaling en de tool om makelaars te vergelijken, is het eenvoudig om de juiste beslissingen te nemen over jouw verkoop. Daarnaast kun je kosteloos makelaarstarieven opvragen om zo de beste deal te vinden. Met ons stappenplan mis je geen enkele stap in het verkoopproces. Kortom, HuisVerkopen.nl is de ideale assistent voor een vlekkeloze verkoop van jouw woning in Hoogmade.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen