Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Hunsel

In Hunsel kan de huizenmarkt soms verrassend zijn. Daarom kan het handig zijn om als verkoper op de hoogte te zijn van de huidige statistieken en vastgoedcijfers, zoals woningprijzen, vraagprijzen, en het aantal recente transacties in het gebied. Ook is het belangrijk te weten wat de huidige m2-prijs in Hunsel is.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Hunsel

De gemiddelde verkoopprijs in Hunsel is in de laatste 3 maanden € 341.100 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 301.000 euro. Dit illustreert de huidige staande van de woningmarkt in dit gebied. Met de neerwaartse druk op de huizenprijzen, geeft deze info een indicatie aan potentiële kopers en verkopers over de mogelijke waarde van een woning bij toekomstige onderhandelingen. Hieronder vind je de grafiek die de huisverkoop weergeeft:

Huizenprijzen in Hunsel

Afgelopen 3 maanden

€ 91.000
€ 241.000
€ 391.000

In de onderstaande grafiek krijg je een duidelijk beeld van de actuele ontwikkelingen in de woningmarkt van Hunsel. De gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 van de afgelopen 3 maanden wordt weergegeven. Op die manier krijg je een heldere impressie van de huidige stand van zaken. Bereid je voor op inzicht in cijfers die je kunnen helpen bij het verkopen van een huis in Hunsel:

Huizenprijzen in Hunsel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.300
€ 2.200
€ 3.100

Prijsontwikkeling Hunsel laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden waren er bewegingen te zien in de woningprijzen van Hunsel. Deze schommelingen getuigen van de dynamiek in de woningmarkt, wat terug te zien is in de onderstaande woningmarktcijfers. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand bedroeg € 341.100:

Wat is mijn woning in Hunsel waard?

De waarde van je huis in Hunsel hangt af van vele factoren. Niet alleen het type en de grootte van de woning spelen een rol, maar ook de huidige staat van onderhoud en de algemene stand van de huizenmarkt zijn van invloed. Je moet deze verschillende factoren dus nauwkeurig overwegen bij het bepalen van de waarde.

Ben je benieuwd naar wat jouw huis nu eigenlijk waard is in Hunsel? Een gratis waardebepaling door een makelaar kan jou die duidelijkheid geven. Zo kan je bepalen of het een goed moment is om te overwegen je woning misschien te verkopen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een goed idee omdat het je inzicht geeft in de huidige huizenprijzen in Hunsel. De makelaar bekijkt jouw woning, vergelijkt deze met soortgelijke woningen in de buurt die recent verkocht zijn en stelt zo een reële waarde vast. Dit geeft je een betrouwbare basis voor het maken van verdere beslissingen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de huizenmarkt goed wilt begrijpen, moet je niet alleen naar de huidige stand van zaken in je eigen woonplaats kijken. In het geval van Hunsel is het interessant om te weten dat de huizenprijzen zich niet gelijk ontwikkelen in de omliggende plaatsen.

Zie het geheel en verdiep je in de gemiddelde verkoopprijzen van woningen in vergelijkbare plaatsen als Hunsel. Dit biedt een verhelderend beeld van de marktontwikkelingen op de huizenmarkt, zoals de onderstaande grafieken aantonen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Hunsel

Op HuisVerkopen.nl houden we de prestaties van verkoopmakelaars in Hunsel zorgvuldig bij. We verzamelen data over de snelheid waarmee makelaars huizen verkopen, hun succesratio's, en de gemiddelde verkoopprijzen die ze bekomen. Met deze informatie wil ons platform je helpen om de beste beslissing te maken bij het kiezen van je makelaar.

Het kiezen van een geschikte makelaar kan een groot verschil maken in jouw huis verkoopervaring. Kennis van de lokale markt, efficiëntie, en de prijs waaraan ze een huis kunnen verkopen, kunnen enorm variëren tussen makelaars. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken.

Vergelijk makelaars in Hunsel Of lees meer over makelaars in Hunsel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Hunsel

Bij het verkopen van je huis in Hunsel is het goed om te weten dat de courtage van makelaars in de regel rond de 1,14% van de uiteindelijke verkoopprijs van de woning ligt. Deze verkoopprijs ligt hier gemiddeld op € 341.100. Houd er rekening mee dat de courtages tussen makelaars kunnen verschillen.

Omdat deze verschillen bij het verkopen van je huis flink kunnen oplopen, is het aan te raden om vooraf tarieven van diverse makelaars in Hunsel op te vragen. Zo krijg je meer inzicht in de kosten en kun je een weloverwogen keuze maken voor een makelaar die bij jouw budget en wensen past. Vergeet niet om ook andere diensten en eventuele bijkomende kosten in ogenschouw te nemen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Hunsel

Hoewel een bepaalde proportie van de woningen in Hunsel beschikbaar is als sociale huur, merk je dat het overgrote aandeel betrekking heeft op koopwoningen. Deze balans maakt Hunsel een interessante locatie voor verschillende huishoudens. Met 350 koopwoningen blijkt eens temeer dat Hunsel voornamelijk een koopwoningengemeenschap is.

Aantal verkochte woningen in Hunsel

In de laatste 12 maanden is er in Hunsel een bepaald aantal woningen op de markt gekomen en verkocht. Aanmeldingen zijn de woningen die te koop werden aangeboden, terwijl transacties de daadwerkelijk verkochte woningen vertegenwoordigen. Het totale aantal verkochte woningen in deze periode is 10. Kijk nu naar de grafiek hieronder, deze weerspiegelt de maandelijkse en jaarlijkse gegevens:

Ben je van plan jouw huis in Hunsel te verkopen?

Verkopen van je huis in Hunsel gaat niet zonder slag of stoot. Je kunt bijvoorbeeld geconfronteerd worden met uitdagingen zoals fluctuaties in de vastgoedmarkt, het selecteren van de ideale vraagprijs en het voorbereiden van de woning voor bezichtigingen. Dit kan een stressvolle ervaring worden, vooral als je niet bekend bent met de processen die hierbij betrokken zijn.

Een mogelijke oplossing voor deze problemen is het bekijken van het nuttige stappenplan dat speciaal ontworpen is voor het verkopen van je woning in Hunsel. Dit handige instrument helpt je om alles te regelen wat er nodig is voor de verkoop van je huis, onder andere het verkrijgen van een energielabel, het selecteren van een betrouwbare makelaar en mogelijk zelfs een geschikt verhuisbedrijf. Met de juiste begeleiding kan de verkoop van je huis in Hunsel een stuk eenvoudiger worden!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Dit is jouw aangewezen plek voor inzicht in de geregelde update van de woningcijfers in Hunsel. Ons streven is nauwkeurigheid en jou voorzien van betrouwbare en geregelde informatie. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste trends en prijsontwikkelingen op de huizenmarkt in Hunsel. Het is belangrijk dat deze cijfers je helpen om het juiste moment voor de verkoop van je woning te bepalen.

Handige tools voor woningverkopers

Huis Verkopen is ontworpen om je leven makkelijker te maken. Zo bieden we een gratis tool voor waardebepaling en een handig hulpmiddel om makelaars te vergelijken, zodat je de beste makelaar in Hunsel kunt vinden. Je kunt ook makelaarstarieven opvragen, wat helpt om te besparen op makelaarskosten. We hebben het allemaal eenvoudig en toegankelijk gemaakt, of je nu een energielabel nodig hebt, hulp bij de inrichting van je woning of een overzicht van de te nemen stappen bij de verkoop van je huis. Dankzij Huis Verkopen ben je in staat de verkoop van je huis proactief en met succes te beheren.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen