Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ell

Binnen de Ellse huizenmarkt zie je van alles. Van landelijke woningen tot modern stedelijk onroerend goed, de variatie is groot. Het is van belang voor het succesvol verkopen van je huis in Ell om deze markt goed te begrijpen. Hier lees je de belangrijkste statistieken en vastgoedcijfers die je daarbij kunnen helpen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ell

De gemiddelde verkoopprijs in Ell is in de laatste 3 maanden € 305.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 497.666 euro. Deze getallen helpen om een algemeen beeld te vormen van de woningmarkt in Ell. Net als in de rest van Nederland zie je hier fluctuaties in de waarde van onroerend goed. De onderstaande grafiek is een visuele voorstelling van deze getallen:

Huizenprijzen in Ell

Afgelopen 3 maanden

€ -261.000
€ 143.000
€ 548.000

Het monitoren van de waarde per vierkante meter is een boeiende benadering wanneer je de vastgoedmarkt in Ell volgt. De reden? Het geeft namelijk een verhelderend beeld van de waardering van de onroerendgoedmarkt in dit specifieke gebied. Zo ligt de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Ell op € 3.020. Hieronder vind je een overzichtelijke grafiek die de veranderingen in zowel verkoop- als vraagprijzen per m2 van de afgelopen drie maanden in Ell laat zien:

Huizenprijzen in Ell per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.400
€ 3.100

Prijsontwikkeling Ell laatste 12 maanden

Voor geïnteresseerden in de woningmarkt van Ell is nieuwe informatie beschikbaar. De laatste 12 maanden zijn de woningprijzen in beweging geweest, iets wat tot uiting komt in de fluctuaties van maand tot maand.

Een blik op de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand werpt licht op de recente ontwikkelingen. Deze bedroeg € 305.000. Bekijk hieronder de grafiek voor een compleet overzicht van het afgelopen jaar:

Wat is mijn woning in Ell waard?

In Ell hangt de beslissing om je woning te verkopen vaak af van de mogelijke opbrengst op de huidige markt. Het is van groot belang dat de verwachte woningwaarde in lijn is met jouw financiële doelen en ambities. Deze kennis kan helpen bij het bepalen of het moment gunstig is om een verkoop te initiëren.

Overweeg je het in verkoop zetten van jouw woning? Het is dan verstandig om een gratis waardebepaling bij een makelaar aan te vragen. Dit geeft je inzicht in de potentiële verkoopopbrengst en helpt je een weloverwogen beslissing te nemen over de verkoop van jouw woning.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een service waarbij een deskundige je woning bekijkt en een schatting maakt van de verkoopprijs. Het is verstandig om meerdere waardebepalingen aan te vragen, want geschatte waardes kunnen verschillen per makelaar. Belangrijk om te weten is dat dit anders is dan een taxatie, dat is een officiële bepaling van de waarde van een woning door een beëdigde taxateur.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarkt fluctueert sterk op basis van geografische factoren en niet alle plaatsen ervaren dezelfde trends. De huizenprijzen in gebieden rondom Ell hebben een unieke dynamiek, die vaak afwijkt van de prijstendensen in Ell zelf. Door deze prijsverschillen nader te analyseren krijg je een completer beeld van de huidige marktsituatie.

Het begrijpen van deze variaties in lokale huizenprijzen is van groot belang, zeker als het aankomt op het maken van geïnformeerde beslissingen in de woningmarkt. Hieronder vind je twee grafieken die een duidelijk overzicht geven van de gemiddelde verkoopprijzen, zowel totaal als per m2, in Ell en omliggende gemeenschappen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Ell

Op HuisVerkopen.nl volgen en analyseren we de prestaties van makelaars in Ell en de omliggende regio tot in detail. We kunnen je vertellen welke makelaar het snelste een woning in Ell verkoopt en wie gemiddeld de hoogste verkoopprijs weet te behalen. Ons doel? Jou helpen de beste makelaar te vinden door middel van onze handige vergelijkingstool.

In dit complexe traject kan een goede keuze veel voordeel opleveren. Door de juiste keuzes te maken op basis van betrouwbare informatie, kan je ervoor zorgen dat jouw woning niet alleen snel wordt verkocht, maar ook tegen een optimale prijs. Jouw makelaarskeuze kan hierbij een grote rol spelen, en wij zijn er om jou daarbij te ondersteunen.

Vergelijk makelaars in Ell Of lees meer over makelaars in Ell

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ell

Voor veel mensen is de courtage die een makelaar vraagt een grote overweging bij het kiezen van de juiste verkoopmakelaar. In Ell ligt de gemiddelde courtage op 1,19%. Dit betekent dat van elke 100 euro die je huis oplevert, gemiddeld 1,19% euro naar de makelaar gaat. Het is belangrijk om te bedenken of dit bedrag in verhouding staat tot de diensten die de makelaar levert.

Naast de courtage zijn er wellicht andere kosten waar je rekening mee moet houden. Ga daarom altijd na waarvoor je precies betaalt. Wil je een goed beeld krijgen van de verschillende tarieven van verkoopmakelaars in Ell? Je kan eenvoudig en snel tarieven opvragen bij diverse makelaars. Zo kun je de kosten vergelijken en bepalen welke makelaar voor jou het meest interessant is. Vergeet daarbij niet te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs van huizen in Ell, dat bedraagt € 305.000 euro.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ell

In het levendige dorp Ell zijn momenteel 529 koopwoningen. Deze woningen kunnen diverse bestemmingen hebben, waaronder een gezellig thuis voor jouw gezin, een rustige leefruimte voor het ouder worden of een vruchtbare grond voor jouw investeringen. Het is verstandig om een duidelijk beeld te hebben van de potentie van jouw eigendom voordat je besluit om te verkopen, zodat je vol vertrouwen de markt op kunt gaan.

Aantal verkochte woningen in Ell

In de afgelopen 12 maanden is er in Ell een bepaald aantal woningen in de verkoop gezet, maar hoeveel woningen zijn er daadwerkelijk verkocht? De komende grafiek biedt inzicht in het aantal woningen dat te koop is aangeboden, alsook het aantal woningen dat van eigenaar wisselde, aangegeven middels de term 6:

Ben je van plan jouw huis in Ell te verkopen?

Voor een gestroomlijnde verkoop van je woning in Ell zijn er talloze aspecten waar je rekening mee moet houden. Zo is het goed om je bewust te zijn van de feitelijke woningwaarde, het nuttige effect van een professionele waardebepaling door een makelaar en het feit dat een goedgekeurd energielabel verplicht is. Je zult ook willen nadenken over het vinden van de juiste makelaar, wat met onze tool om makelaars te vergelijken een stuk makkelijker wordt.

Om ervoor te zorgen dat je niets over het hoofd ziet bij het regelen van de verkoop, is het volgen van een goed voorbereid stappenplan een praktisch idee. Ons effectieve stappenplan voor de verkoop van je huis zal je helpen om iedere stap op het juiste moment te nemen, waardoor je niet alleen efficiënt te werk gaat, maar ook met meer vertrouwen het verkoopproces ingaat.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Merk je ook dat de huizenprijzen in Ell constant in beweging zijn? Omdat je overweegt je huis te verkopen, wil je deze veranderingen natuurlijk nauwlettend in de gaten houden. Goed nieuws! Op deze pagina houden we alles actueel voor je: van vraag- en verkoopprijzen tot transacties en nieuwe woningaanmeldingen. Kortom, alles wat je wilt weten over de prijsontwikkeling in Ell wordt hier up-to-date gehouden.

De voordelen van Huis Verkopen voor een soepele verkoop

Het verkopen van je huis kan best een uitdaging zijn, maar met HuisVerkopen.nl wordt dit een stuk eenvoudiger. Met onze handige tools zoals gratis waardebepaling en makelaarsvergelijking, vind je de beste makelaar in Ell. Bespaar op makelaarskosten door makelaarstarieven op te vragen en gebruik ons stappenplan om niets over het hoofd te zien bij de voorbereiding van de verkoop. Plus, je regelt eenvoudig aanvullende diensten zoals een energielabel of woningstyling. Stap zorgeloos in de verkoop van je huis met HuisVerkopen.nl.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen