Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kelpen-Oler

Inzichten in de woningmarkt van Kelpen-Oler zijn erg waardevol als je overweegt je huis te verkopen. Blijf op de hoogte van de huidige huizenprijzen, vraagprijzen per m2, en het aantal recente woningverkopen. Jouw beslissingen worden zo geïnformeerd door concrete data.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kelpen-Oler

De gemiddelde verkoopprijs in Kelpen-Oler is in de laatste 3 maanden € 467.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 907.500 euro. Hoewel deze cijfers fluctueren, geven ze een goede indicatie van de huidige huizenprijzen in deze regio. Na deze inleidende informatie kun je de specifieke waarden in de onderstaande grafiek vinden:

Huizenprijzen in Kelpen-Oler

Afgelopen 3 maanden

€ -678.000
€ 140.000
€ 958.000

In de volgende grafiek krijg je een helder overzicht van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter in Kelpen-Oler over de laatste drie maanden. Deze data geeft je inzicht in de actuele trends en mogelijke ontwikkelingen in deze specifieke woningmarkt. Bereid je voor op het verkennen van deze waardevolle informatie:

Huizenprijzen in Kelpen-Oler per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -200
€ 1.800
€ 3.900

Prijsontwikkeling Kelpen-Oler laatste 12 maanden

In Kelpen-Oler hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden bewegingen laten zien. De laatste maand ging de gemiddelde verkoopprijs naar € 467.000 euro. Bekijk hieronder zelf de ontwikkelingen, gepresenteerd in marktcijfers:

Wat is mijn woning in Kelpen-Oler waard?

De waarde van jouw woning in Kelpen-Oler hangt af van meerdere factoren. Zo spelen onder andere de ligging, de staat van onderhoud en het huidige klimaat op de huizenmarkt een rol. Daarnaast kan de aanwezigheid van bepaalde voorzieningen, zoals een ruime tuin of een recent vernieuwde keuken, de waarde van jouw huis verhogen.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw huis, dan kan het aanvragen van een gratis waardebepaling bij een makelaar uitkomst bieden. Of je nu je woning wilt gaan verkopen of juist een goed beeld wilt krijgen van de huidige waarde, het is altijd zinvol om een waardebepaling te laten uitvoeren.

Wat een gratis waardebepaling precies inhoudt? Een makelaar komt bij je thuis om de woning te taxeren. Dit gebeurt op basis van vergelijkbare verkochte huizen in de omgeving, recente ontwikkelingen op de huizenmarkt en de specifieke kenmerken van jouw woning. Het grote voordeel is dat zo'n waardebepaling geheel kosteloos is!

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Bij de beoordeling van de woningmarkt moet men rekening houden met regionale verschillen. Hierbij geldt dat de prijs van huizen in gebieden rondom Kelpen-Oler kan variëren, vergeleken met Kelpen-Oler zelf. Het observeren van deze variaties verbetert het inzicht in de huidige marktbewegingen:

Nu gaan we ons richten op twee diagrammen die dit tonen. De huisprijsontwikkeling in Kelpen-Oler wordt vergeleken met die in gemeenten met vergelijkbare kenmerken. Bekijk de onderstaande diagrammen om te zien hoe Kelpen-Oler zich verhoudt tot andere gemeenten op het gebied van vastgoedprijzen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Kelpen-Oler

Op HuisVerkopen.nl richten we ons op het bijhouden van de harde cijfers van de woningmarkt in Kelpen-Oler. Meer specifiek houden we bij welke makelaars er het beste presteren, welke het snelst woningen verkopen, welke gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen, enzovoort. Jouw voordeel is dat we deze data aanbieden ter ondersteuning bij het kiezen van de meest geschikte makelaar voor je specifieke situatie.

Het selecteren van de meest geschikte makelaar in Kelpen-Oler kan je heel wat voordelen opleveren. Denk hierbij aan een snellere verkoop van je woning of een hogere verkoopprijs. Maar ook het aantal verkochte woningen en de gemiddelde verkooptijd kunnen een rol spelen. We adviseren je dus om goed op de hoogte te blijven van de statistieken en daardoor het meeste voordeel te behalen uit jouw woningverkoop.

Vergelijk makelaars in Kelpen-Oler Of lees meer over makelaars in Kelpen-Oler

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kelpen-Oler

De courtage kan een grote rol spelen bij de verkoop van je huis. Gemiddeld rekenen makelaars in Kelpen-Oler een courtage van 1,13% van de verkooprijs. Het courtage is eigenlijk het loon van de makelaar voor het verkopen van jouw huis. Bij een gemiddelde verkoopprijs van € 467.000 in Kelpen-Oler betekent dat je zo'n € 5.277 kwijt bent aan makelaarskosten.

Om deze kosten zo laag mogelijk te houden en een goede verkoop te garanderen, is het slim om verschillende makelaars te vergelijken. Door eenvoudigweg de diensten, courtages en ervaringen van diverse makelaars naast elkaar te zetten, kun je de juiste keuze maken. Op deze pagina kun je de makelaars in Kelpen-Oler en omgeving gemakkelijk met elkaar vergelijken en de beste beslissing nemen voor jouw situatie.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kelpen-Oler

In Kelpen-Oler zijn er 398 koopwoningen. Op dit moment is slechts een fractie van deze huizen beschikbaar op de markt. Dit betekent dat als je kiest om nu jouw huis te verkopen, het ongetwijfeld de aandacht zal trekken van potentiële kopers. Dit is de perfecte timing om de meeste belangstelling te genereren.

Aantal verkochte woningen in Kelpen-Oler

In de afgelopen twaalf maanden is er in Kelpen-Oler een aantal woningen in de verkoop gezet, die we aanduiden als 'aanmeldingen'. Daarnaast zijn er ook woningen daadwerkelijk van eigenaar gewisseld, dit noemen we 'transacties'. Het daadwerkelijke aantal verkochte huizen in Kelpen-Oler in de afgelopen periode verschijnt gedetailleerd in de onderstaande grafiek onder de tag 11:

Ben je van plan jouw huis in Kelpen-Oler te verkopen?

Ben je van plan je huis in Kelpen-Oler van de hand te doen? De beslissing om jouw woning te verkopen is natuurlijk een grote stap, maar gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te regelen. Met het stappenplan dat Huis Verkopen aanbiedt, krijg je een duidelijk inzicht in het hele proces, van het selecteren van een makelaar tot het opstellen van het energielabel.

Het verkopen van een huis is een behoorlijke onderneming en daarom is het belangrijk om alles zorgvuldig te plannen. Benadruk vooral het kiezen van een betrouwbare makelaar, iemand die de lokale markt in Kelpen-Oler kent en je eerlijk advies geeft. Volg dat stappenplan van Huis Verkopen op de voet, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet en de verkoop van jouw woning zo soepel mogelijk verloopt.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wist je dat de statistieken van de huizenmarkt in Kelpen-Oler continu veranderen? Ja, dat is juist. Op exact deze plek zorgen wij dat je altijd de meest recente getallen onder ogen krijgt. Waarom is dit van belang? Deze data zijn nuttig om de huidige trends in de woningmarkt te begrijpen, om te weten wanneer je jouw woning te koop zou kunnen zetten of misschien om in te schatten wat je voor een bepaalde woning zou kunnen vragen.

Mogelijkheden van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is ook jouw helpende hand voor nog veel meer rondom de eventuele verkoop van je huis. Denk aan de kosten die zoiets met zich meebrengt, maar ook de manier waarop je de vraagprijs voor je huis kunt vaststellen. Wil je meer zekerheid over de waarde van jouw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan bij een ervaren, lokale makelaar via onze website. En dat niet alleen. We helpen je ook bij het controleren van je energielabel of, indien nodig, het aanvragen hiervan bij een energieadviseur uit jouw regio. HuisVerkopen.nl geeft je talrijke tips voor het slimmer en succesvoller verkopen van je huis en presenteert een interactief stappenplan zodat je goed geïnformeerd en ordelijk van start kunt gaan met je verkooptraject!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen