Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Koedijk

In het huidige februari 2024 klimaat van de woningmarkt wordt de waarde van huizen in Koedijk voortdurend bepaald door vraag en aanbod. Als je overweegt je huis in Koedijk te verkopen, dan kan een beter inzicht in de lokale markt gunstig zijn. Hier vind je relevante statistieken en vastgoedcijfers, zoals gemiddelde verkoopprijzen en het aantal transacties.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Koedijk

De gemiddelde verkoopprijs in Koedijk is in de laatste 3 maanden € 819.730 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 335.000 euro. Net als de rest van het land, laat Koedijk een vergelijkbaar beeld zien in deze vastgoedtrends. Bekijk de grafiek hieronder voor een visueel overzicht van de huidige prijzen in deze regio

:

In de komende grafiek worden de laatste woningmarktcijfers van Koedijk gedemonstreerd. Je ziet hierin hoe de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m² zich hebben ontwikkeld over de afgelopen 3 maanden. Deze gegevens geven een duidelijk en actueel beeld van de huidige woningmarkt in Koedijk:

Prijsontwikkeling Koedijk laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Koedijk volop in beweging geweest. Deze marktbewegingen zijn terug te zien in de uiteenlopende verkoopprijzen van de huizen.

Als je kijkt naar de gemiddelde verkoopprijs in de afgelopen maand, was deze € 819.730 euro. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht:

Wat is mijn woning in Koedijk waard?

De woningwaarde van je huis in Koedijk wordt bepaald door enkele elementen. Het soort woning, of het een vrijstaand huis of een appartement is, speelt een rol. De oppervlakte van je huis, de conditie waarin het verkeert en de vraag en aanbod verhoudingen in de markt kunnen je woningwaarde sterk beïnvloeden.

Als je benieuwd bent naar de waarde van jouw huis in Koedijk, zou het verstandig kunnen zijn om een kosteloze waardebepaling door een makelaar te laten verrichten. Het geeft je inzicht in de mogelijke prijs van je woning, zodat je een geïnformeerde beslissing kunt nemen over een eventuele verkoop. Je kunt een gratis waardebepaling aanvragen op de pagina waardebepaling aanvragen.

Tijdens een gratis waardebepaling onderzoekt een makelaar de woning minutieus om alle nodige gegevens te verzamelen. De locatie, de grootte, de huidige staat en de mogelijkheden voor verbetering worden allemaal in aanmerking genomen. Hierdoor krijg je een nauwkeurige en realistische inschatting van de woningwaarde. Zo'n waardebepaling kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Inzicht in de ontwikkeling van verkoopprijzen van woningen in verschillende plaatsen helpt om een realistisch beeld te schetsen van de huidige woningmarkt. Het maakt het marktbeeld completer als je niet alleen de situatie in één specifieke plaats, zoals Koedijk, bekijkt.

Koedijk heeft haar eigen prijsontwikkeling, waarbij het waardevol is om deze te vergelijken met omringende plaatsen. Zo wordt duidelijk dat de prijzen per plaats uiteen kunnen lopen en krijg je een completer beeld van de marktcondities.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 9.000

Best presterende makelaar in Koedijk

In Koedijk kent iedere verkoopmakelaar zijn unieke sterktes en zwaktes. We vergaren continu gegevens en analyseren de prestaties van elke makelaar zorgvuldig. Variërend van de gemiddeld behaalde verkoopprijs tot aan het aantal succesvol verkochte huizen. Zo helpen wij je bij het vinden van de makelaar die naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen en situatie.

Het kiezen van de juiste makelaar kan het verschil maken tussen een soepel, winstgevend verkoopproces en een stressvolle, minder voordelige ervaring. Meerwaarde van een accurate makelaarkeuze is dan ook niet te onderschatten. Staar je niet blind op enkel verkoopsnelheid of prijs, maar kies voor die makelaar die past binnen jouw unieke verkoopsituatie.

Vergelijk makelaars in Koedijk Of lees meer over makelaars in Koedijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Koedijk

Let goed op courtages als je een makelaar inschakelt. Dit is een belangrijk onderdeel van de kosten die je moet maken. In Koedijk ligt de gemiddelde courtage van makelaars rond 1,16%. Bij een gemiddelde verkoopprijs van een woning van € 819.730 komt dit neer op € 9.509. Dit kan een flinke uitgave zijn, dus het is verstandig om makelaarstarieven goed te vergelijken.

Omdat courtages per makelaar kunnen variëren, is het vaak slim om bij meerdere makelaars offertes op te vragen. Via tarieven vergelijken, kun je tarieven van diverse makelaars in Koedijk achterhalen. Let hierbij niet alleen op de hoogte van de courtage, maar ook op eventuele bijkomende kosten en de diensten die daar tegenover staan. Zo maak je een weloverwogen keuze en bespaar je wellicht flink op de kosten van de makelaar.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Koedijk

In Koedijk zijn er in totaal koopwoningen. Echter, slechts een beperkt deel van deze woningen staat op ieder moment te koop. Deze beperkte beschikbaarheid biedt als verkoper gunstige kansen in de woningmarkt. De vraag is namelijk groter dan het huidige aanbod, wat jouw positie als verkoper sterker maakt en mogelijk resulteert in een hogere opbrengst voor jouw woning.

Aantal verkochte woningen in Koedijk

In de afgelopen 12 maanden is er in Koedijk een bepaald aantal huizen in de verkoop gezet. Dit betreft de zogenaamde 'aanmeldingen'. Daarnaast is er een aantal huizen daadwerkelijk verkocht, dit zijn de 'transacties'. Het 1 aantal transacties geeft weer hoeveel woningen hun eigenaar hebben gewisseld. Hieronder tref je een grafiek aan met de resultaten:

Ben je van plan jouw huis in Koedijk te verkopen?

Wanneer je jouw huis in Koedijk wilt verkopen, zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een waardebepaling door een makelaar aan te vragen, zodat je weet wat jouw huis waard is. Ook het aanvragen van een energielabel mag niet vergeten worden, dit geeft potentiële kopers inzicht in de energiezuinigheid van jouw woning.

In deze hectische periode, met veel te regelen zaken, kan een stappenplan een goede houvast bieden. In zo'n stappenplan vind je precies wat je wanneer moet regelen, zodat je geen belangrijke taken vergeet. Het stelt je in staat om op een gestructureerde manier jouw huisverkoop te regelen, en zorgt dat jeje huis voor de hoogste prijs kunt verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen delen we graag onze expertise op het gebied van de woningmarkt, en dat geldt ook voor de lokale huizenmarkt in Koedijk. De woningcijfers die je hier aantreft, zijn met nauwkeurigheid en aandacht samengesteld. Met deze actuele cijfers kan je helder inzicht krijgen in de huidige prices van woningen in Koedijk, waardoor je het perfecte verkoopmoment kunt bepalen. Het is echt van grote waarde om deze cijfers regelmatig te controleren, aangezien een weloverwogen keuze in de huizenmarkt een groot verschil kan maken!

Hoe werkt Huis Verkopen en wat kan het voor je betekenen

We ontwikkelden Huis Verkopen met het doel om de verkoop van jouw woning zo gestroomlijnd mogelijk te maken. Heb je bijvoorbeeld een waardebepaling nodig? Of wellicht wil je verscheidene makelaars vergelijken? Met deze functionaliteiten, samen met vele andere handige tools, neemt Huis Verkopen een groot deel van het papierwerk uit handen. Verder vind je op ons platform een praktisch stappenplan en tips, zodat je ervan verzekerd bent dat je niets vergeet in het verkoopproces. Gebruik Huis Verkopen om op een eenvoudige en efficiënte manier de verkoop van jouw woning in Koedijk te regelen!

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen