Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kolham

Ben je van plan je huis in Kolham te verkopen? Dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de huidige stand van zaken op de plaatselijke woningmarkt. Op deze pagina krijg je inzicht in relevante vastgoeddata van Kolham: gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen, gerealiseerde verkoopprijzen en het aantal succesvolle transacties. Zo krijg je een goede indruk van het vastgoedklimaat in Kolham juli 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kolham

De gemiddelde verkoopprijs in Kolham is in de laatste 3 maanden € 856.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 601.600 euro. Deze indicatieve prijzen kunnen handig zijn als uitgangspunt wanneer je overweegt je huis te verkopen. Mits rekening houdend met de huidige marktomstandigheden, kan het een strategische keuze zijn om je verkoopproces te starten. Voor een visueel overzicht van deze gegevens verwijzen we je naar de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Kolham

Afgelopen 3 maanden

€ -109.000
€ 399.000
€ 906.000

Het kan enorm boeiend zijn om de waarde per vierkante meter in Kolham onder de loep te nemen. Door de variatie in dit aspect, krijg je een duidelijker beeld van de vastgoedmarkt. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 bedraagt € 3.166. Dit cijfer biedt een realistisch overzicht van de waarde van je eigen woning per vierkante meter. Let overigens ook goed op de verschillen tussen verkoopprijs en vraagprijs per m2 zichtbaar in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Kolham per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.700
€ 3.300

Prijsontwikkeling Kolham laatste 12 maanden

In het afgelopen jaar is er op de woningmarkt in Kolham een beweging merkbaar geweest in de prijzen. Deze veranderingen worden zichtbaar doordat de prijzen zijn veranderd in vergelijking met vorige perioden.

Ter illustratie, de gemiddelde verkoopprijs in Kolham afgelopen maand was € 856.250 euro. Laten we de ontwikkelingen samen op de volgende grafiek bekijken:

Wat is mijn woning in Kolham waard?

De waarde van jouw woning in Kolham is altijd in beweging. Factoren zoals marktontwikkelingen, staat van onderhoud, en omgevingsinvloeden kunnen deze waarde doen stijgen of dalen. Het blijven volgen van de huizenmarkt in Kolham is daarom van groot belang voor realistische verwachtingen over de waarde van je huis.

Het is aan te raden om exact te weten wat jouw woning in Kolham waard is. Begrip van de actuele waarde helpt bij het maken van besluiten, zoals een verkoop of een verbouwing. Een makelaar kan je deze duidelijkheid verschaffen via een gratis waardebepaling.

Een waardebepaling gebeurt bij je thuis, wat een uitstekende manier is om een nauwkeurige inschatting te krijgen van de waarde van jouw woning. Het feit dat deze dienst gratis is en op locatie plaatsvindt, maakt dit tot een laagdrempelige stap in het verzamelen van informatie over je woningwaarde.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De diversiteit aan cijfers op de woningmarkt is aanzienlijk; prijzen kunnen sterk afwijken afhankelijk van de locatie. Het is duidelijk dat de prijzen in plaatsen rondom Kolham niet hetzelfde patroon volgen als in Kolham zelf. Deze variatie onderstreept het belang van een grondig regionaal marktonderzoek.

De fluctuaties in huizenprijzen in verschillende gemeenten geven een verhelderend beeld van de huidige stand van de woningmarkt. Een goed beeld van deze prijsschommelingen stelt je in staat om de lokale woningmarkt beter te begrijpen. Dus, informeer jezelf, en duik in de wereld van onroerend goed met de nodige kennis op zak.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Kolham

Op HuisVerkopen.nl houden we een scherp oog op de woningmarkt in Kolham en de prestaties van de diverse makelaars in deze regio. We volgen kritisch welke makelaars het vlotst een huis verkopen, welke een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel woningen ze verkopen. Deze waardevolle data helpt jou om op basis van statistieken de best presterende makelaar in Kolham te selecteren.

Het vinden van de makelaar die past bij jouw wensen kan de sleutel zijn tot een succesvolle woningverkoop. Een goede makelaar kan jouw woning niet alleen snel verkopen, maar kan ook een hogere verkoopprijs behalen. Dit maakt het des te belangrijker om tijd en aandacht te besteden aan het kiezen van de beste makelaar voor jouw specifieke situatie.

Vergelijk makelaars in Kolham Of lees meer over makelaars in Kolham

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kolham

De courtages die makelaars in Kolham rekenen kunnen sterk variëren. Het gemiddelde tarief, aangegeven als een percentage van de verkoopprijs van een woning, ligt rond de 1,17%. Dit betekent dat bij een gemiddelde verkoopprijs van € 856.250 in Kolham, je gemiddeld € 10.018 aan makelaarskosten kwijt bent.

In de wereld van verkoopmakelaars is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de tarieven. Op onze website hebben we een speciale tool waarmee je makelaarstarieven kunt opvragen in de omgeving van Kolham. Met deze informatieve tool krijg je een goed beeld van de te verwachten kosten en kun je makelaars en hun tarieven op je gemak vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kolham

In Kolham zijn er in totaal 438 koopwoningen. Jouw woning kan verschillende bestemmingen hebben; zo kan het dienen als je vaste thuisbasis, een vakantiehuisje of misschien wel een investering voor verhuur. Als je overweegt om je huis te verkopen, is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en te bedenken wat jouw woning uniek kan maken voor potentiële kopers.

Aantal verkochte woningen in Kolham

In de afgelopen 12 maanden is er in Kolham een aantal woningen in de verkoop gezet en vervolgens verkocht. Het exacte aantal verkochte woningen wordt weergegeven met de tag 12. Wil je meer inzicht in dit aantal en specifieke details per maand? Raadpleeg dan onderstaande grafiek om volledig op de hoogte te zijn van de recente activiteiten op de woningmarkt in Kolham:

Ben je van plan jouw huis in Kolham te verkopen?

Als je overweegt om je huis in Kolham te verkopen, zijn er heel wat zaken waar je rekening mee dient te houden. Niet alleen is het belangrijk om je woningwaarde te kennen, maar ook het aanvragen van een energielabel en het inschakelen van een goede makelaar zijn stappen die je niet mag overslaan. Tevens is het waardevol om tarieven op te vragen bij verschillende lokale makelaars zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke stappen mist, kan het behulpzaam zijn om een stappenplan te volgen. Op HuisVerkopen.nl bieden we je een uitgebreid en gedetailleerd stappenplan voor de verkoop van je huis aan. Dit plan begeleidt je vanaf het besluit om je huis te verkopen, tot aan de definitieve verkoop. Maak goed gebruik van deze hulpmiddelen zodat je optimaal voorbereid bent op de verkoop van je woning in Kolham.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op het online platform HuisVerkopen.nl vind je doorlopend de meest actuele cijfers van de huizenmarkt in Kolham. Het maakt niet uit wanneer je kijkt, deze cijfers worden continu bijgewerkt om te zorgen dat je altijd de meest recente informatie tot je beschikking hebt. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de huizenmarkt in Kolham. Deze gegevens kunnen je namelijk helpen om de waarde van je eigen huis in te schatten en te bepalen wanneer het een goed moment zou kunnen zijn om je huis in de verkoop te zetten.

Meer hulp bij de verkoop van jouw woning

Naast marktcijfers biedt HuisVerkopen.nl nog veel meer nuttige informatie en handige tools. Wil je een inschatting van de verkoopwaarde van je woning? Via het platform kun je eenvoudig een gratis waardebepaling opvragen bij een lokale makelaar. Ook kun je makelaars vergelijken en tarieven opvragen. Zaken rondom het energielabel van je woning worden eveneens niet vergeten. Ontbreekt een geldig energielabel? Vraag er direct een aan bij een lokale energieadviseur. HuisVerkopen.nl biedt je ook een schat aan verkooptips en een interactief stappenplan om je door het verkoopproces heen te helpen. Zo ben je goed voorbereid en vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen