Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Froombosch

Op de woningmarkt in Froombosch is er altijd beweging. De trends in de verkoopprijzen, het aantal woningverkopen en vraagprijzen per m2 veranderen continu. Het is belangrijk dat je deze gegevens goed in de gaten houdt als je jouw huis wilt verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Froombosch

De gemiddelde verkoopprijs in Froombosch is in de laatste 3 maanden € 411.250 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 375.000 euro. De correcte waarde wordt hier automatisch weergegeven en blijft zo altijd actueel. Om een doordachte beslissing te maken over het verkopen van je huis, is het gepast om rekening te houden met de huidige marktsituatie. Bekijk de onderstaande grafiek om een uitgebreid beeld te krijgen van de verkoopprijzen en vraagprijzen in Froombosch:

Huizenprijzen in Froombosch

Afgelopen 3 maanden

€ 174.000
€ 318.000
€ 461.000

Het kan ontzettend boeiend zijn om eens de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter voor woningen in Froombosch te doorgronden. Deze inzichten kunnen verrassend zijn en je een helder perspectief bieden op de huidige situatie op de lokale vastgoedmarkt. Op HuisVerkopen.nl houden we deze informatie constant bijgewerkt. Momenteel bedraagt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Froombosch € 3.621. Hieronder laten we je de meest recente trends zien in verkoop- en vraagprijzen per vierkante meter in Froombosch:

Huizenprijzen in Froombosch per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.300
€ 3.000
€ 3.700

Prijsontwikkeling Froombosch laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Froombosch in beweging geweest. Het blijft interessant om de lokale woningmarktcijfers in de gaten te houden, zonder hier conclusies aan te verbinden. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand bedroeg € 411.250. Bekijk hieronder de grafiek voor een overzicht van de prijsontwikkeling:

Wat is mijn woning in Froombosch waard?

Ben je benieuwd wat je huis in Froombosch waard is? Deze waarde is een belangrijke factor als het gaat om de vraag of je wilt verkopen of niet. Het bedrag dat je huis op de huidige huizenmarkt kan opleveren, kan deze keuze namelijk sterk beïnvloeden.

Overweeg je serieus de verkoop van je woning? Dan is het een slim idee om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Het geeft je een realistisch beeld van je huiswaarde, helpt bij het bepalen van je vraagprijs en geeft je een sterke positie bij onderhandelingen.

De gratis waardebepaling door een makelaar is vrij eenvoudig. Hij of zij inspecteert je huis en maakt een schatting op basis van meerdere factoren. Overigens kan het verstandig zijn om meerdere makelaars te vragen om een waardebepaling. De geschatte waarde kan namelijk per makelaar verschillen. Je kunt bij het aanvragen aangeven dat je dit wenst.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Hoewel Froombosch zeker zijn eigen karakteristieken heeft als het gaat om woningprijsstelling, kan het interessant en verrijkend zijn je blikveld te verbreden. Door je te verdiepen in de woningmarktcijfers van andere plaatsen in de regio, verkrijg je een vollediger beeld van de huidige staat van de huizenmarkt.

Ben je nieuwsgierig hoe de prijzen in Froombosch zich verhouden tot die in andere plaatsen? Neem dan zeker een kijkje naar de onderstaande grafieken. Ze onthullen zowel de verrassende verschillen als gemeenschappelijke trends:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Froombosch

Ben je op zoek naar een makelaar in Froombosch? Niet alle makelaars zijn gelijk, er zijn verschillen in service, kosten en kwaliteiten. Zo kunnen sommige makelaars zich onderscheiden met unieke verkoopstrategieën, terwijl anderen wellicht een meer traditionele aanpak hanteren.

Het kiezen van een goede makelaar kan een groot verschil maken voor het slagen van de verkoop. Een gedreven makelaar kan je helpen om de beste verkoopprijs te krijgen en het proces soepel te laten verlopen. Daarom is het een goed idee om verschillende makelaars met elkaar te vergelijken.

Vergelijk makelaars in Froombosch Of lees meer over makelaars in Froombosch

Gemiddelde tarieven van makelaars in Froombosch

Het is goed om te weten dat het gemiddelde tarief of courtage van een makelaar in Froombosch 1,17% van de verkoopprijs is. Dit betekent dat de makelaarskosten berekend worden op basis van de uiteindelijke verkoopprijs van je woning. Bijvoorbeeld, als je woning voor € 411.250 euro verkocht wordt, dan betaal je aan courtage dit percentage over die verkoopprijs.

In de zoektocht naar een geschikte makelaar is een goede prijs/kwaliteit-verhouding ontzettend belangrijk. Je wilt immers niet te veel betalen, maar ook de beste service ontvangen. Dit kan flink variëren tussen verschillende makelaars in de regio Froombosch. Doe daarom grondig onderzoek naar de tarieven en de aangeboden diensten van verschillende makelaars. Met de tool voor tarieven opvragen kan je de makelaarstarieven van diverse makelaars in Froombosch en omgeving opvragen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Froombosch

Met een totaal van 291 koopwoningen in Froombosch, zijn het er nu slechts een handjevol die te koop staan. Deze unieke situatie zorgt ervoor dat jouw woning de aandacht zou trekken van mogelijke kopers. In de huidige marktomstandigheden, zou je woning zeker snel een nieuwe eigenaar vinden.

Aantal verkochte woningen in Froombosch

In de afgelopen twaalf maanden heeft in Froombosch een wisseling van woningen plaatsgevonden. Er zijn 6 transacties geweest, wat betekent dat er verschillende woningen van eigenaar zijn gewisseld. Hieronder vind je een grafiek waarin het aantal aanmeldingen en de daaropvolgende transacties per maand te zien zijn:

Ben je van plan jouw huis in Froombosch te verkopen?

Heb je besloten dat het tijd is om de volgende stap te zetten en wordt het verkopen van je woning in Froombosch werkelijkheid? Het proces kan op zijn zachtst gezegd uitdagend zijn. Het is dan ook fundamenteel dat je elke fase nauwkeurig aanpakt. Gelukkig biedt Huis Verkopen niet alleen adviezen, maar ook een handig stappenplan voor de verkoop van jouw woning.

Eén van de allerbelangrijkste stappen in dit proces is ongetwijfeld het kiezen van een bekwame makelaar. Een goede makelaar kan het verschil maken tussen een teleurstellende verkoop en een succesvolle verkoop. Daarnaast mag je ook beslist niet de andere stappen in het proces onderschatten; van het verkrijgen van een energielabel tot mogelijk het inschakelen van een verhuisbedrijf. Je vindt alle informatie die je nodig hebt in ons stappenplan.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op Huis Verkopen vind je met nauwkeurigheid bijeengebrachte, actuele cijfers over de woningmarkt in Froombosch. Deze gedetailleerde informatie helpt je inzicht te krijgen in de laatste trends en ontwikkelingen van de huizenprijzen in jouw omgeving. Omdat deze gegevens regelmatig worden bijgewerkt, blijft je inzicht actueel en relevant, zodat je moment van verkoop efficiënt kunt bepalen.

Hoe Huis Verkopen je ondersteunt

Huis Verkopen maakt het verkoopproces van je woning eenvoudiger en transparanter. Met een waaier aan tools en diensten, zoals het aanvragen van een waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, ben je in staat de beste beslissingen voor jouw situatie te nemen. Of je nu op zoek bent naar de beste makelaar in Froombosch of je wil weten hoe je kunt besparen op makelaarskosten, je krijgt helder, onafhankelijk advies op maat. Bovendien biedt het platform je het gemak om aanvullende diensten zoals een verhuizer of woningstyling eenvoudig te regelen. Daarmee wordt de verkoop van je huis niet alleen eenvoudiger, maar ook geld- en tijdsbesparend.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen