Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Foxhol

De huizenmarkt in Foxhol heeft recentelijk een interessante ontwikkeling doorgemaakt. Tot juli 2024 hebben vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties een zichtbare verandering ondergaan. Zonder twijfel een goed moment om je te verdiepen in de specifieke statistieken en vastgoedcijfers rondom het verkopen van je huis in Foxhol.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Foxhol

De gemiddelde verkoopprijs in Foxhol is in de laatste 3 maanden € 217.432 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 191.750 euro. Deze gegevens bieden inzicht in de huidige stand van de woningmarkt in Foxhol. De volgende grafiek visualiseert deze prijzen in de loop van de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Foxhol

Afgelopen 3 maanden

€ 15.000
€ 141.000
€ 267.000

In de onderstaande grafiek zoomen we in op de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Foxhol, gebaseerd op data van de afgelopen drie maanden. Vergelijk deze cijfers en krijg een duidelijk beeld van de actuele stand van zaken. Vergeet niet dat ook HuisVerkopen.nl actuele informatie over vierkante meter prijzen biedt:

Huizenprijzen in Foxhol per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.100
€ 2.500

Prijsontwikkeling Foxhol laatste 12 maanden

De prijsontwikkeling van woningen in Foxhol geeft inzicht in de stuwende factoren van de lokale huizenmarkt. Zo vormt de gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand - te weten € 217.432 euro - een indicatie van de huidige tendensen.

Om een helder beeld te krijgen van de prijstrends over een langere periode, is het nuttig om de fluctuaties te onderzoeken. Hieronder wordt dit in beeld gebracht:

Wat is mijn woning in Foxhol waard?

De beslissing om je woning in Foxhol te verkopen, is vaak afhankelijk van het mogelijke rendement op de huidige huizenmarkt. Dus voordat je de definitieve knoop doorhakt, is het zinvol om een goed beeld te hebben van de mogelijke verkoopprijs van je huis.

Overweeg je de verkoop van je woning? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een verstandige eerste stap. Hiermee krijg je een duidelijk inzicht in de potentiële verkoopwaarde van je huis, wat je helpt bij de beslissing om wel of niet te verkopen.

De praktijk van een gratis waardebepaling werkt als volgt: een makelaar bezoekt je woning, neemt het grondig onder de loep en komt vervolgens met een schatting van de waarde. En omdat schattingen per makelaar kunnen verschillen, kan het verstandig zijn om meerdere makelaars om een waardebepaling te vragen. Zo krijg je het meest complete beeld van de waarde van je huis.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het wordt vaak gezegd dat niets zo lokaal is als de woningmarkt. Dit betekent dat de situatie in elke gemeente verschilt. Zo kunnen de huizenprijzen in de dorpen en steden om Foxhol heen, behoorlijk variëren.

Het is daarom belangrijk om niet alleen te kijken naar de situatie in Foxhol zelf, maar ook te overwegen hoe de verkoopprijzen zich verhouden in de omliggende gebieden. Dit kan namelijk meer inzicht bieden in het huidige klimaat op de woningmarkt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Foxhol

In Foxhol bestaat er een breed scala aan makelaars, elk met hun eigen prestaties en aanpak. Bij ons op het platform houden we de statistieken van deze makelaars nauwlettend bij. We weten wie de beste resultaten boekt, wie de snelste verkoper is en wie gemiddeld meer winst haalt uit een verkoop. Onze succesformule ligt in het vergelijken van data om je inzicht te bieden in het makelaarslandschap van Foxhol.

Het kiezen van de juiste makelaar in Foxhol kan een flink verschil maken. De impact van een goed geïnformeerde keuze in makelaar is vaak groter dan je zou denken. Met onze data kunnen wij je precies laten zien welke makelaar het beste past bij jouw verkoopplannen. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je woning in goede handen is.

Vergelijk makelaars in Foxhol Of lees meer over makelaars in Foxhol

Gemiddelde tarieven van makelaars in Foxhol

Courtages kunnen variëren en hebben een impact op je totale verkoopbudget. De gemiddelde courtage die makelaars in Foxhol vragen is 1,40%. Dit catergepercentage is te berekenen op de gemiddelde verkoopprijs in Foxhol, dat is namelijk € 217.432. Concreet betekent dit dat je gemiddeld € 3.044 aan courtage kwijt bent als je jouw huis in Foxhol verkoopt.

Als je jouw huis wil verkopen, is het handig om verschillende makelaars in Foxhol te vergelijken. Door de tarieven, werkwijze, verkoopstrategie en aanpak van verschillende makelaars te vergelijken, kun je besparen op courtage en ervoor zorgen dat de verkoop van jouw huis soepel verloopt. Een goede makelaar kan namelijk zien wat jouw huis uniek maakt en hoe dit het beste te presenteren aan potentiële kopers. Maak hier gebruik van de handige tool om makelaars te vergelijken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Foxhol

Het overgrote deel van de huizen die je in het dorp Foxhol tegenkomt, zijn koopwoningen. In feite, het aantal staat op de teller met 271. Maar Foxhol varieert ook met een mix van andere woontypes. Naast de koopwoningen, zijn er ook sociale huurwoningen en andere woningen met een specifieke bestemming, wat zorgt voor een gevarieerd woonaanbod.

Aantal verkochte woningen in Foxhol

In de laatste 12 maanden hebben er verschillende woningtransacties plaatsgevonden in Foxhol. Deze transacties vonden plaats zodra de woningen in de verkoop werden gezet, ook wel 'aanmeldingen' genoemd. Het exacte aantal verkochte woningen is 12:

Ben je van plan jouw huis in Foxhol te verkopen?

Het verkopen van een woning in Foxhol kan enkele uitdagingen met zich meebrengen. Een daarvan is het bepalen van een aantrekkelijke vraagprijs die aansluit op de huidige vastgoedmarkt. Een andere uitdaging is het effectief promoten van je huis om potentiele kopers aan te trekken. Daarnaast kunnen er juridische en administratieve obstakels zijn rondom het verkoopproces die je misschien niet verwacht.

Deze uitdagingen hoeven niet afschrikwekkend te zijn. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een professionele makelaar kun je zowel het bepalen van de verkoopprijs als de promotie van je huis uit handen geven. Voor juridische en administratieve zaken kun je een ter zake kundige juridisch adviseur inschakelen. Bovendien hebben we een gids verzameld van alle acties die je moet inzetten om de verkoop van jouw woning in Foxhol soepel te laten verlopen. De gids is te vinden op onze website via dit stappenplan. Met deze gecombineerde aanpak, zou je in staat moeten zijn om de verkoop van je woning in Foxhol succesvol te navigeren.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Bij Huis Verkopen beseffen we hoe belangrijk betrouwbare marktgegevens zijn voor jouw verkoopplannen. Vandaar dat we zorgvuldig de woningcijfers in Foxhol hebben samengesteld. Werpen we samen even een blik op deze cijfers? Ze bieden je een diepgaand inzicht in de huidige huizenprijzen, zodat je kunt bepalen wanneer het meest gunstige moment is om jouw woning op de markt te brengen. En natuurlijk houden we alles actueel, zodat je altijd toegang hebt tot de meest recente data voor het maken van een weloverwogen beslissing omtrent de verkoop van je huis.

Verkoop je huis met maximale efficiëntie

We ontwikkelden Huis Verkopen met één doel voor ogen: de complexiteit wegnemen bij het verkopen van een woning. Daarom bieden we handige tools om je wegwijs te maken. Wil je bijvoorbeeld een nauwkeurige inschatting van de waarde van je woning? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste makelaar in Foxhol, kun je gebruik maken van onze makelaarsvergelijking. Ook helpen we je graag met besparen op makelaarskosten door de tarieven van verschillende makelaars voor je op te vragen. Bovendien leiden we je stap voor stap door het verkoopproces met ons handige stappenplan, zodat je van zekerheid verzekerd bent.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen