Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Kiel-Windeweer

Het verkopen van je woning? Dan is het slim om een goed beeld te hebben van de woningmarkt in Kiel-Windeweer. Weet dat bepaalde factoren als woningvraag, huizenprijzen en verkoopprijzen per m2 een aanzienlijke impact kunnen hebben op de verkoop van je huis in dit gebied.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Kiel-Windeweer

De gemiddelde verkoopprijs in Kiel-Windeweer is in de laatste 3 maanden € 715.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 785.000 euro. Het is goed om naar deze gegevens te kijken, omdat ze je helpen om een beeld te vormen van de huidige markt. Ze tonen in hoeverre vraag en aanbod in evenwicht zijn en hoe sterk de onderhandelingspositie van kopers en verkopers momenteel is. Bekijk hieronder de grafiek voor een helder overzicht:

Huizenprijzen in Kiel-Windeweer

Afgelopen 3 maanden

€ 435.000
€ 635.000
€ 835.000

Op de huizenmarkt wordt niet enkel naar de totale woningprijs gekeken, maar ook naar de waarde per vierkante meter. Met name in Kiel-Windeweer is de prijs per m2 van groot belang. Hier liggen immers unieke kansen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 is € 3.421. Deze prijs kan je perspectief bieden op mogelijke investeringen en je helpen bij het maken van belangrijke besluiten. Ontdek nu zelf in onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Kiel-Windeweer per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.400
€ 3.100
€ 3.900

Prijsontwikkeling Kiel-Windeweer laatste 12 maanden

De huizenprijzen in Kiel-Windeweer laten de marktbewegingen in deze regio zien. Deze prijzen zijn een reflectie van de algehele richting waarin de markt beweegt, zonder aan te geven welke specifieke richting dit is.

Het kan informatief zijn om te kijken naar de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand, die € 715.000 bedroeg. Deze prijs geeft ons een momentopname van de markt. Bekijk de onderstaande grafiek om een beter beeld te krijgen van de prijsontwikkelingen gedurende de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Kiel-Windeweer waard?

Je kunt je afvragen: "Wat is mijn huis in Kiel-Windeweer waard?" De waarde hangt af van verschillende facetten, waaronder het soort woning dat je bezit, het totale oppervlakte, de huidige conditie van jouw woning en natuurlijk de huidige stand van de huizenmarkt. Al deze factoren bij elkaar vormen een indicatie van de mogelijke waarde van je woning.

Ben je nieuwsgierig naar de daadwerkelijke waarde van jouw huis in Kiel-Windeweer? Door een gratis waardebepaling te laten doen door een professionele makelaar krijg je inzicht in deze waarde. Dit zorgt voor duidelijkheid en maakt het makkelijker om de beslissing te nemen om eventueel jouw woning te verkopen.

Maar hoe gaat zo'n gratis waardebepaling in zijn werk? Deze service wordt aangeboden door een makelaar die de kenmerken van jouw huis analyseert en dit vervolgens vergelijkt met vergelijkbare woningen in Kiel-Windeweer die recent verkocht zijn. Met deze vergelijking kan een realistische schatting van de waarde van jouw woning gemaakt worden.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Fascinerend is hoe de woningmarkt per locatie varieert. Zelfs de huizenprijzen in gebieden dichtbij Kiel-Windeweer laten een ander patroon zien dan de prijzen in Kiel-Windeweer zelf. Het is geen verrassing dat de lokale context sterk van invloed is op deze ontwikkelingen.

Wil je een helder beeld krijgen van de huidige woningmarkt? Dan is het raadzaam om ook de huizenprijzen in andere gemeentes in ogenschouw te nemen. Hieronder zie je twee grafieken die de gemiddelde verkoopprijzen in Kiel-Windeweer en vergelijkbare plaatsen illustreren. Begrijpen hoe de prijzen lokaal verschillen speelt een belangrijke rol:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Kiel-Windeweer

Vraag je jezelf af: "Hoe vind ik een goeie makelaar in Kiel-Windeweer?" Niet alle makelaars zijn hetzelfde. Variërend in expertise en connecties, sommigen zullen meer kennis van de lokale markt hebben, terwijl anderen toegang hebben tot een grotere pool van potentiële kopers.

De keuze van de juiste makelaar kan een groot verschil maken. Ze kunnen je helpen een hogere prijs te krijgen, helpen bij het onderhandelen of misschien wel een snellere verkoop mogelijk maken. Vergelijk daarom altijd makelaars om te kijken welke het beste bij je past.

Vergelijk makelaars in Kiel-Windeweer Of lees meer over makelaars in Kiel-Windeweer

Gemiddelde tarieven van makelaars in Kiel-Windeweer

Courtages kunnen flink variëren en het is verstandig om hier goed op te letten bij het kiezen van een makelaar. In Kiel-Windeweer bedraagt het courtage gemiddeld 1,39% van de verkoopprijs van je huis. Vergeet niet dat dit slechts een gemiddelde is en dat de daadwerkelijke kosten hoger of lager kunnen zijn, afhankelijk van de makelaar die je kiest.

Het is belangrijk om te weten dat de goedkoopste makelaar niet altijd de beste keuze is. De dienstverlening en expertise van de makelaar kunnen een enorm verschil maken in de uiteindelijke verkoopprijs. Overweeg dit dus zorgvuldig bij je besluit. Als je meer informatie wilt hebben over de kosten bij het verkopen van je woning, dan kun je een kijkje nemen op onze overzichtspagina met een duidelijke uitleg over alle kosten die ermee gepaard gaan.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Kiel-Windeweer

In het pittoreske Kiel-Windeweer vind je een bepaald aantal koopwoningen, met een exact getal van 333. Deze huizen worden ofwel door de eigenaren zelf bewoond, ofwel verhuurd aan anderen. Ondanks dat er best een flink aantal huizen is, is eigenlijk maar een klein deel daarvan op enig moment echt beschikbaar voor aankoop of verhuur. Dus als je jezelf hier ziet wonen, is het handig om je kansen aandachtig in de gaten te houden!

Aantal verkochte woningen in Kiel-Windeweer

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Kiel-Windeweer heel wat woningen verkocht. Met een significant aantal nieuwe aanmeldingen en een opmerkelijk aantal succesvolle transacties, bewijst de lokale woningmarkt zichzelf volop. Het exacte aantal verkochte woningen vind je terug in de onderstaande grafiek: 6.

Ben je van plan jouw huis in Kiel-Windeweer te verkopen?

Voor veel mensen kan het verkopen van hun huis in Kiel-Windeweer een echte uitdaging zijn. De geringe bevolkingsdichtheid kan voor een kleiner potentieel koperspubliek zorgen, en jouw specifieke type huis kan daarbinnen een nichemarkt zijn. Plus, het opstellen van een aantrekkelijke en overtuigende verkoopadvertentie is niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig zijn er tal van oplossingen die het verkooptraject kunnen versoepelen. Een goede makelaar kan bijvoorbeeld een grote hulp zijn bij het opstellen van de advertentie en het benaderen van de juiste doelgroep. Daarnaast is een behulpzaam stappenplan beschikbaar om jou op weg te helpen bij de verkoop van jouw huis in Kiel-Windeweer. Vergeet niet, een goed voorbereide verkoper is vaak een succesvolle verkoper.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om jouw woning in Kiel-Windeweer te verkopen, is het goed om te weten dat de huizenprijzen hier continu in beweging zijn. Maar maak je geen zorgen, op HuisVerkopen.nl houden we de prijsontwikkeling voortdurend bij. Dit betekent dat je altijd op de hoogte blijft van de meest recente vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen. Zo zorgen we ervoor dat elke woningverkoper in Kiel-Windeweer altijd up-to-date informatie bij de hand heeft.

Efficiënte hulp bij de verkoop van je woning

Nog een voordeel van HuisVerkopen.nl: het is dé plek die je helpt bij het regelen van de verkoop van je woning. Middels handige tools zoals een gratis waardebepaling of de mogelijkheid om makelaars te vergelijken, wordt het vinden van de beste makelaar in Kiel-Windeweer een eitje. Daarbij kun je nog makelaarstarieven opvragen en zo besparen op kosten. Naast dat het platform volledig onafhankelijk en gratis is, kun je ook diverse diensten regelen zoals het aanvragen van een energielabel of het plannen van woningstyling. Hierbij word je geleid door een overzichtelijk stappenplan, zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet bij de verkoop van jouw huis in Kiel-Windeweer.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen