Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wildervank

Wil je je huis in Wildervank verkopen? Goed nieuws! De woningmarkt hier is erg gezond: woningprijzen stijgen gestaag en er is een stabiel aantal transacties. Dit maakt Wildervank een ideale plek om jouw woning met winst te verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wildervank

In de mooie plaats Wildervank zijn de huizenprijzen het afgelopen kwartaal opmerkelijk. De gemiddelde verkoopprijs in de laatste 3 maanden is € 298.963 euro, terwijl de gemiddelde vraagprijs € 349.678 euro bedraagt. Houd er rekening mee dat deze prijzen fluctueren op basis van de hoeveelheid woningen die beschikbaar zijn tijdens deze periode. Ontdek nu meer interessante feiten in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Wildervank

Afgelopen 3 maanden

€ 64.000
€ 232.000
€ 400.000

Voor het beoordelen van woningprijzen is de waarde per vierkante meter een waardevolle maatstaf. Zeker in Wildervank. Hierdoor krijg je een realistischer beeld van de woningwaarde. Vermenigvuldig het aantal vierkante meters van je woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Wildervank, en je hebt een indicatieve waarde van je woning. De onderstaande grafiek laat de recente verkoop- en vraagprijzen per m2 in Wildervank zien:

Huizenprijzen in Wildervank per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.200
€ 2.200
€ 3.200

Prijsontwikkeling Wildervank laatste 12 maanden

In de afgelopen twaalf maanden hebben we in Wildervank diverse bewegingen gezien in de woningprijzen. Deze bewegingen, die we tonen zonder enige aanname te maken, geven natuurlijk wel reflectie op de vastgoedmarkt in dit gebied.

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Wildervank was de afgelopen maand € 298.963 euro. Deze prijs is geen uitzondering, maar houdt juist gelijke tred met de landelijke gemiddelde prijzen:

Wat is mijn woning in Wildervank waard?

De waarde van jouw woning in Wildervank hangt af van een reeks factoren. Dit kan variëren van de bouwkundige staat van het huis en de grootte van het perceel tot zelfs de buurt waar je huis zich bevindt. Ook speelt de lokale vastgoedmarkt een belangrijke rol in de uiteindelijke waardering van jouw woning.

Ben je benieuwd naar de exacte waarde van jouw woning? Dan is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar de beste actie die je kunt ondernemen. Deze waardebepaling biedt een solide basis voor het al dan niet verkopen van je huis.

Bij een gratis waardevaststelling komt er een makelaar bij jou thuis langs. Deze service kost je niets en het levert waardevolle informatie op. Met een gratis waardevaststelling krijg je een realistisch beeld van jouw huiswaarde, wat kan helpen bij jouw verdere plannen rond de mogelijke verkoop van je eigendom.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de woningmarkt variëren de prijzen per locatie. Om een volledig beeld te krijgen van de huidige huizenmarkt, is het belangrijk ook de omliggende gebieden in beschouwing te nemen. Zo kunnen de huizenprijzen in omliggende plaatsen verschillen ten opzichte van een specifieke plaats zoals Wildervank.

Dit inzicht in de huizenprijzen is niet alleen relevant voor potentiële kopers, maar ook voor zij die overwegen hun huis te verkopen. Het betreft een ingrijpende beslissing waarbij factoren zoals prijsinformatie een grote rol spelen. Bekijk daarom hieronder de huidige marktontwikkelingen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Wildervank

Op HuisVerkopen.nl houden we de statistieken van makelaars in Wildervank nauwlettend bij. We volgen welke makelaars uitblinken in het snel verkopen van een woning, welke gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel woningen zij verkopen. Op deze manier kun je de prestaties van verschillende verkoopmakelaars in Wildervank vergelijken, wat je helpt om een weloverwogen keuze te maken.

Het kiezen van een geschikte verkoopmakelaar kan echt een verschil maken in jouw verkoopervaring. Een makelaar die bijvoorbeeld een woning sneller kan verkopen of een hogere verkoopprijs kan behalen, kan het verschil betekenen tussen een goede en een uitstekende deal. Via ons platform kun je inzicht krijgen in de prestaties van verschillende makelaars, zodat je altijd de makelaar kiest die het meeste van jouw wensen kan waarmaken.

Vergelijk makelaars in Wildervank Of lees meer over makelaars in Wildervank

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wildervank

Eén van de eerste zaken die op je pad komt bij het verkopen van je woning in Wildervank, is de keuze van een makelaar. De courtage - het honorarium van de makelaar - speelt daarbij een niet te onderschatten rol. Gemiddeld rekent een makelaar in Wildervank een courtage van 1,13%, wat in het licht van de gemiddelde verkoopprijs van een woning van € 298.963 toch een aanzienlijk bedrag vormt.

Makelaars verschillen echter niet alleen in hun tarief. Niet iedere makelaar levert dezelfde service, of hanteert dezelfde aanpak. Ook de hoeveelheid ervaring en succes in jouw specifieke wijk kan variëren. Om je te helpen de beste keuze te maken kun je via tarieven opvragen bij meerdere makelaars in Wildervank en vervolgens de voorgestelde strategieën en kosten vergelijken. Zo kun je een makelaar kiezen die niet alleen past bij jouw budget, maar ook bij jouw verwachtingen en jouw woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wildervank

In Wildervank overheersen de koopwoningen, met een totaal van 1829 woningen die eigendom zijn van hun bewoners. Maar de woondiversiteit in dit gebied wordt je duidelijk als je ziet dat er ook een verscheidenheid aan andere soort woningen is. Zo tref je er naast de vele koopwoningen ook diverse (sociale) huurwoningen aan en panden die een andere bestemming hebben gekregen.

Aantal verkochte woningen in Wildervank

In de afgelopen 12 maanden waren er meerdere aanmeldingen van woningen in Wildervank. Het blijkt dat er een aanzienlijk aantal transacties heeft plaatsgevonden. Een samenvatting van deze gegevens is te zien in de onderstaande grafiek, waarin we elke maand hebben bijgehouden hoeveel woningen in Wildervank te koop zijn gezet en hoeveel er daadwerkelijk zijn verkocht: 64.

Ben je van plan jouw huis in Wildervank te verkopen?

Als je overweegt je huis in Wildervank te verkopen, zijn er diverse factoren waar je op moet letten. Zo moet je het huis goed presenteren, met aantrekkelijke foto's en een eerlijke beschrijving. Ook het bepalen van een reële verkoopprijs is belangrijk, want je wilt natuurlijk een goede prijs krijgen maar het huis ook binnen redelijke tijd verkopen. Verder moet je zeker niet de juridische kant vergeten, zoals het opvragen van kadastrale gegevens en een notaris zoeken voor de overdracht.

Om al deze zaken gestructureerd aan te pakken, kan het volgen van een speciaal opgesteld stappenplan zeer handig zijn. Het stappenplan leidt je door het proces heen, waarbij je niets vergeet. Van het energielabel regelen, tot het vinden van de juiste makelaar en het overwegen van een verhuisbedrijf. Zo hou je het overzicht en ben je goed voorbereid op de verkoop van je woning in Wildervank.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Mocht je overwegen om te gaan verkopen in Wildervank, dan zit je hier goed. We weten namelijk dat de huizenprijzen in Wildervank constant veranderen en de fluctuaties zijn iedere dag weer te merken. Daarom proberen we je op deze pagina steeds de meest actuele gegevens te geven. Of het nu gaat om vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties, aanmeldingen, we houden het allemaal voor je bij.

Toegevoegde waarde van Huis Verkopen

Als het gaat om de verkoop van je woning, kan Huis Verkopen je volop ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals een gratis waardebepaling en makelaarsvergelijking waardoor je de best mogelijke deal kunt krijgen op lokale specialisten in Wildervank. We maken het eenvoudiger om makelaarstarieven op te vragen en zo geld te besparen. Dankzij ons stappenplan weet je precies wat je moet doen om je huis flitsend verkocht te krijgen. Daarmee ben je verzekerd van een vlotte verkoop en een goede afhandeling.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen