Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Limmen

De huizenmarkt in Limmen heeft je aandacht nodig. Met de voortdurende verschuivingen in vraag en aanbod in juni 2024, is het een perfect moment om de huidige statistieken eens nader te bestuderen. Op deze pagina vind je waardevolle informatie over zaken als gemiddelde woningprijzen, het aantal recent afgesloten transacties en actuele verkoopbedragen, om je optimaal voor te bereiden op de verkoop van je woning in Limmen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Limmen

De gemiddelde verkoopprijs in Limmen is in de laatste 3 maanden € 617.964 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 626.734 euro. Deze cijfers geven een indicatie van het huidige woningmarkt klimaat in Limmen. Wanneer de vraagprijs gemiddeld hoger is dan de verkoopprijs, geeft dit aan dat verkopers mogelijk optimistische verwachtingen hebben over hun woningwaarde. De onderstaande grafiek vertoont de concrete ontwikkelingen:

Huizenprijzen in Limmen

Afgelopen 3 maanden

€ 481.000
€ 579.000
€ 677.000

Als je overweegt een huis te kopen of te verkopen in Limmen, is het van groot belang om de prijs per vierkante meter in te calculeren. De reden hiervoor is simpel: de waarde van een huis wordt grotendeels bepaald door het oppervlak. Om je een duidelijk beeld te geven: de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 in Limmen is € 4.323. Neem nog even een kijkje naar de onderstaande grafiek, hier worden de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 van de afgelopen drie maanden weergegeven:

Huizenprijzen in Limmen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.500
€ 4.100
€ 4.700

Prijsontwikkeling Limmen laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden zijn de woningprijzen in Limmen in beweging geweest. De exacte trends zijn te zien in de onderstaande grafiek. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand bedroeg € 617.964 euro. Blijf op de hoogte van de nieuwste marktcijfers:

Wat is mijn woning in Limmen waard?

De waarde van jouw huis in Limmen wordt beïnvloed door verschillende factoren. Het gaat hier om het type woning dat je bezit, de grootte van het oppervlak, de huidige staat van je woning en de trends op de huizenmarkt. De invloed van deze elementen op de waarde kan sterk variëren.

Ben je nieuwsgierig naar de precieze waarde van jouw huis in Limmen? Dan is een gratis waardebepaling door een makelaar een uitstekende optie. Door een duidelijk beeld van de waarde van jouw woning te krijgen, kun je een weloverwogen beslissing maken of je jouw huis wilt verkopen. Een waardebepaling kun je aanvragen door deze link te volgen. Uiteindelijk wil je natuurlijk een gunstige prijs voor jouw woning weten te bemachtigen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar werkt eenvoudig en is zeer doeltreffend. De makelaar bezoekt jouw woning, onderzoekt de staat en kwaliteiten van het pand, bekijkt de marktsituatie en stelt op basis hiervan een geschatte waarde op. De waardebepaling is daarmee een verstandige eerste stap bij jouw overweging het huis te verkopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wist je dat de prijskaartjes van huizen niet overal hetzelfde zijn? Dit kan zelfs al verschillen binnen een regio. Overweeg je bijvoorbeeld een huis te kopen in Limmen? Dan zal je merken dat de vastgoedprijzen daar licht afwijken van die in naburige plaatsen. Verdiep je dus goed in de marktcijfers om een gedegen overzicht te krijgen van de huizenmarkt in jouw gewenste locatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Limmen

Wij zijn een online platform dat zich specialiseert in het bijhouden van woningmarktstatistieken en de prestaties van makelaars in Limmen en omgeving. Daarbij kijken we naar factoren zoals de gemiddelde verkoopsnelheid, de gemiddelde verkoopprijs en het aantal woningen dat iedere makelaar verkoopt. Met behulp van deze waardevolle statistieken, helpen wij jou een weloverwogen keuze te maken voor de meest geschikte makelaar in Limmen.

Het kiezen van de juiste makelaar kan een grote impact hebben op de verkoop van jouw woning. Met de data die we verzamelen, kunnen wij inzicht geven in welke makelaars bijvoorbeeld de hoogste verkoopprijzen behalen of de woningen het snelst verkopen in Limmen. Op basis van deze kennis kun je een makelaar kiezen die perfect past bij jouw wensen en verkoopdoelen.

Vergelijk makelaars in Limmen Of lees meer over makelaars in Limmen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Limmen

De courtages van makelaars verschillen nogal, maar wist je dat het gemiddelde courtagepercentage in Limmen 1,06% is? Dat komt neer op € 6.550 bij de gemiddelde verkoopprijs van € 617.964. Het loont dus om goed op de tarieven te letten als je een huis verkoopt. Maar vergeet niet: de goedkoopste makelaar is meestal niet de beste optie.

Voordat je een makelaar kiest, is het verstandig om er meerdere te vergelijken. Op deze manier krijg je inzicht in de verschillen in courtages en services die makelaars in Limmen bieden. Let ook goed op de services die de makelaar biedt en of deze passen bij jouw wensen en verwachtingen. Bij het verkopen van jouw huis gaat het immers niet alleen om de prijs, maar ook over de kwaliteit van de service en het resultaat dat je samen bereikt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Limmen

In het pittoreske Limmen bevinden zich een ruim aantal koopwoningen, namelijk 2637 om precies te zijn. Nu is het zo, en ik zeg met nadruk, een zeer klein deel daarvan is momenteel daadwerkelijk in de verkoop. Dit betekent dat jouw woning, mocht deze de markt opkomen, een verbazingwekkend mooie kans heeft om op te vallen en potentiële kopers te trekken.

Aantal verkochte woningen in Limmen

In de afgelopen 12 maanden is er in Limmen activiteit geweest op de huizenmarkt. Er zijn diverse woningen in de verkoop geplaatst, 'aanmeldingen'. Echter, belangrijker voor jou is het aantal woningen dat daadwerkelijk verkocht is, de 'transacties'. Het precieze aantal verkochte woningen in de laatste 12 maanden is 73. Dit helpt je een beeld te vormen van de lokale markt. Bekijk de onderstaande grafiek voor een maandelijkse en jaarlijkse uiteenzetting:

Ben je van plan jouw huis in Limmen te verkopen?

Je huis verkopen in Limmen kan best een uitdaging zijn. Er komt immers veel bij kijken. Zo staat de woningmarkt nooit stil, en is het vinden van een koper niet altijd eenvoudig. Bijvoorbeeld: hoe zorg je ervoor dat jouw woning opvalt tussen het ruime aanbod? En hoe bepaal je de juiste vraagprijs? Daarnaast zijn er ook nog eens tal van wettelijke verplichtingen. De lijst is lang.

Gelukkig zijn er zeker stappen die je kunt volgen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Een goed begin is de hulp inroepen van een lokale makelaar. De kennis en ervaring van zo'n professional kan je goed van pas komen. Bovendien kun je terecht bij ons op de website, waar een handig stappenplan voor je klaarstaat. Dit plan biedt een duidelijk overzicht voor het verkopen van je woning in Limmen. Met de juiste voorbereiding en hulp sta je alvast sterk.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Net zoals het weer, zijn ook de woningmarktcijfers in Limmen continu aan verandering onderhevig. Deze pagina wordt gestaag bijgewerkt met de allernieuwste gegevens om jou het meest actuele overzicht te bieden. Met al deze informatie kun je de ontwikkelingen op de voet volgen en ze in je voordeel gebruiken. Zie je bijvoorbeeld een stijgende lijn in de huizenprijzen, dan zou dat het perfecte moment kunnen zijn om je huis te koop te zetten. Met dit inzicht speel je slim in op de trends en haal je het beste uit de woningmarkt.

De voordelen van HuisVerkopen.nl voor een soepele woningverkoop

Op HuisVerkopen.nl denken we met jou mee. Van de eerste voorbereidingen tot de uiteindelijke verkoop, we hebben een scala aan handige tools en diensten die het hele proces eenvoudiger maken. Wil je jouw huis in de verkoop zetten, dan kunnen we een gratis waardebepaling voor je regelen of je helpen bij het vinden van een goede makelaar in Limmen. Daarnaast kun je via ons makelaarstarieven opvragen om zo te besparen op de kosten. Met ons handige stappenplan zie je in een oogopslag welke actiepunten er nog op de agenda staan, zodat je niks over het hoofd ziet. We nemen je graag alle zorgen uit handen en helpen je op weg naar een succesvolle woningverkoop.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen