Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Niezijl

Je bent je aan het oriënteren op de woningmarkt in Niezijl. De cijfers en statistieken op deze pagina helpen je inzicht te krijgen in de ontwikkelingen op deze interessante markt. Deze handige informatie, variërend van vraag- en verkoopprijzen tot het aantal verkochte woningen, kan je ondersteunen bij het succesvol verkopen van je eigen huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Niezijl

De gemiddelde verkoopprijs in Niezijl is in de laatste 3 maanden € 388.925 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 308.333 euro. Deze cijfers geven een duidelijke indicatie voor het actuele marktklimaat in Niezijl, en kunnen je waardevolle inzichten geven als je overweegt je huis te verkopen. Let wel, dit zijn de gemiddelde prijzen op basis van de laatste 3 maanden. Hieronder vind je de bijbehorende grafiek:

Huizenprijzen in Niezijl

Afgelopen 3 maanden

€ 4.000
€ 221.000
€ 439.000

Het analyseren van de waarde per vierkante meter is een interessante invalshoek bij het verkennen van de huizenmarkt in Niezijl. Deze waarde - die soms over het hoofd wordt gezien - geeft namelijk inzicht in lokale trends en prijsontwikkelingen. In Niezijl bedraagt de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2: € 2.617. Kijk eens naar de onderstaande grafiek voor een visuele weergave van de verkoop- en vraagprijzen per m2 in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Niezijl per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.600
€ 2.100
€ 2.700

Prijsontwikkeling Niezijl laatste 12 maanden

Als je overweegt om je huis te verkopen, is het wijs om je bewust te zijn van de marktbewegingen in Niezijl. Observeer de voortgang van de huizenprijzen in de afgelopen 12 maanden, zonder te speculeren op toekomstige trends. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand was € 388.925. Duik in de onderstaande grafiek voor gedetailleerde informatie:

Wat is mijn woning in Niezijl waard?

De waarde van jouw huis in Niezijl kan sterk variëren. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals het soort huis, het totale oppervlak, de huidige toestand van de woning, en de huidige situatie op de vastgoedmarkt. Deze en andere factoren samen zullen uiteindelijk bepalen wat jouw huis in Niezijl waard is.

Ben je geïnteresseerd in het achterhalen van de waarde van jouw huis in Niezijl? Het laten uitvoeren van een gratis waardebepaling door een erkende verkoopmakelaar kan veel inzicht bieden. Door een waardebepaling te laten uitvoeren, krijg je duidelijkheid en kun je beter beslissen of je je woning wilt verkopen.

De gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar begint met een grondige inspectie van je huis. De makelaar zal dan rekening houden met de vele verschillende factoren die de waarde van jouw huis bepalen. Gezien de betrouwbaarheid van deze methode, is een gratis waardebepaling door een makelaar zeker aan te raden.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je je verdiept in de woningmarkt, zul je merken dat de prijzen voor huizen zeer uiteenlopen. Zo zijn er in gemeenten rondom Niezijl verschillen die opmerkelijk zijn, vergeleken met de huizenprijzen in Niezijl zelf.

Het loont de moeite om niet alleen naar Niezijl te kijken, maar ook naar omliggende gebieden. Door deze huizenprijzen naast elkaar te leggen, ontstaat er een duidelijk beeld van de huidige marktsituatie. Met deze kennis kun je weloverwogen keuzes maken.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Niezijl

Verschillende makelaars kunnen drastisch variëren in hun prestaties in Niezijl. Bij ons krijg je inzicht in wie de snelste verkoop realiseert, wie de hoogste verkoopprijzen bereikt, en wie de meeste woningen verkoopt. Wij communiceren deze statistieken om jou te ondersteunen bij het vinden van jouw ideaal matchende makelaar, allemaal aan de hand van vergelijking. Het is ook zeker van belang om te weten dat de ervaringen met makelaars onderling kunnen verschillen.

Een weloverwogen keuze van makelaar kan een groot verschil maken in je verkooptraject. Niet alleen in hoe soepel het proces verloopt, maar ook in termen van verkoopsnelheid en uiteindelijke opbrengst van de verkoop. Wij faciliteren deze beslissing door de meest relevante en recente informatie te presenteren, waardoor je zeker weet dat je profiteert van het uitgebreide werk dat wij al hebben gedaan in het analyseren van makelaarsprestaties in Niezijl.

Vergelijk makelaars in Niezijl Of lees meer over makelaars in Niezijl

Gemiddelde tarieven van makelaars in Niezijl

Het is een feit dat courtages een belangrijk onderdeel zijn bij de verkoop van een woning. In Niezijl is het gemiddelde courtage tarief van makelaars 1,24% van de verkoopprijs. Dat betekent dat wanneer je jouw woning verkoopt voor een gemiddelde prijs van € 388.925, je rekening moet houden met makelaarskosten die al snel in de duizenden euro’s lopen.

Voor het vinden van de juiste makelaar is het belangrijk om te kijken naar een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Let daarbij op ervaring, kennis van de lokale markt in Niezijl, en welke diensten je krijgt voor de courtage die je betaalt. Vraag bij twijfel altijd meerdere offertes op. Via deze tool kun je eenvoudig de tarieven van verschillende makelaars opvragen en deze met elkaar vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van wat een passend tarief is voor de verkoop van jouw woning in Niezijl.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Niezijl

In Niezijl zijn er in totaal 168 koopwoningen. Echter, slechts een klein deel hiervan komt daadwerkelijk in de verkoop. Als potentiële woningverkoper betekent deze schaarste dat jouw verkoopkansen mogelijk in je voordeel kunnen uitpakken, want er is minder competitie en een hoge vraag naar beschikbare woningen.

Aantal verkochte woningen in Niezijl

In Niezijl zijn de afgelopen 12 maanden vastgoedtransacties uitgevoerd, dit markeert de verkoop van woningen. Nieuwe woningaanmeldingen werden ook binnen diezelfde tijdsspanne toegevoegd, wat aangeeft dat huizen te koop werden geplaatst. Bekijk de onderstaande grafiek voor een overzicht van het aantal aanmeldingen en transacties in die periode:

Ben je van plan jouw huis in Niezijl te verkopen?

Overweeg je een nieuw hoofdstuk te beginnen en je huis in Niezijl te verkopen? Thuisverkopen.nl begrijpt dat hier veel bij komt kijken en het biedt jou graag richting met haar gedetailleerde stappenplan. Voor een goed geregeld verkoopproces is het selectingeren van een bekwaame makelaar echt van groot belang, aangezien deze je bij elke stap van de weg zal bijstaan.

Er zijn nog veel meer zaken die aandacht verdienen in dit traject. Daarom raden we je aan om het stappenplan van huisverkopen.nl te raadplegen! Hier vind je alle stappen die je moet doorlopen, zoals het regelen van een energielabel voor jouw woning. Zo voorkom je gemakkelijk dat je iets over het hoofd ziet en kun je je op een georganiseerde manier voorbereiden op de verkoop van je huis in Niezijl.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wist je dat de woningmarktcijfers in Niezijl voortdurend veranderen? Dat wil zeggen dat deze cijfers voortdurend geactualiseerd worden op deze plek. Dit soort informatie is uitstekend geschikt voor zowel huiseigenaren die overwegen te verkopen als potentiële kopers. Het inzicht in de huidige marktsituatie kan helpen de juiste beslissingen te nemen en onnodige kosten te vermijden.

Voordelen van het gebruik van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is jouw one-stop-shop bij de voorbereiding of verkoop van een huis. Het biedt handige hulpmiddelen zoals het verkrijgen van een gratis waardebepaling of de mogelijkheid om makelaars te vergelijken. Hiermee kun je eenvoudig de beste makelaar in Niezijl vinden. Vergeet ook niet ons stappenplan te bekijken voor een naadloze verkoopervaring. Met HuisVerkopen.nl ben je ervan verzekerd dat je niets over het hoofd ziet en de juiste keuzes maakt bij het verkopen van jouw woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen