Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Numansdorp

De huizenmarkt in Numansdorp is volop in beweging. Als je overweegt je huis te verkopen, wil je natuurlijk weten wat de huidige trends en cijfers zijn. Op deze pagina vind je relevante statistieken en vastgoedcijfers over de woningmarkt in Numansdorp, geüpdatet tot februari 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Numansdorp

De gemiddelde verkoopprijs in Numansdorp is in de laatste 3 maanden € 463.067 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 469.843 euro. Deze getallen veranderen voortdurend, aangezien de huizenmarkt in Numansdorp constant fluctueert. Een actieve opvolging van deze cijfers zorgt ervoor dat je steeds op de hoogte blijft van de huidige stand van zaken. Het brengt je bovendien een stap dichter bij je doel om op een goede manier je huis te verkopen:

Huizenprijzen in Numansdorp

Afgelopen 3 maanden

€ 331.000
€ 425.000
€ 520.000

Bij het bepalen van de mogelijke verkoopprijs van je woning in Numansdorp, is de woningwaarde per vierkante meter een belangrijke indicatie. Wil je een schatting maken van hoe de verkoop van je huis kan verlopen? Vermenigvuldig dan het aantal vierkante meters van je huis met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Numansdorp. Dit geeft je een grove inschatting. Hieronder presenteren we je een handige grafiek met de recente verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter in Numansdorp, gebaseerd op de meest recente en gevalideerde data:

Huizenprijzen in Numansdorp per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.800
€ 3.300
€ 3.700

Prijsontwikkeling Numansdorp laatste 12 maanden

In Numansdorp is er het afgelopen jaar merkbaar beweging geweest in de woningprijzen. De exacte richting van deze beweging is echter niet vastgesteld in deze tekst. Wat wel bekend is, is dat de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand uitkwam op € 463.067 euro.

Het is belangrijk om te onthouden dat de huizenmarkt in Numansdorp niet op zichzelf staat, maar onderdeel is van de bredere Nederlandse woningmarkt. Laten we eens kijken naar de daadwerkelijke gegevens van de afgelopen 12 maanden in de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Numansdorp waard?

De waarde van jouw huis in Numansdorp is een variabel onderwerp en hangt af van veel factoren. Naast het soort huis en de grootte, zijn de conditie waarin de woning zich bevindt en de huidige vastgoedmarkt even belangrijk in de schatting van de waarde.

Ben je geïnteresseerd in de waarde van jouw huis in Numansdorp? Een gratis waardebepaling is een uitstekende stap om te zetten. Het biedt inzicht en helpt je bepalen of het een goed moment is om te verkopen. Voor een gratis waardebepaling kan je terecht bij professionele makelaars die hierin gespecialiseerd zijn.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is snel en eenvoudig. De makelaar zal de woning onderzoeken en hierbij rekening houden met de bovengenoemde factoren. Dit is waarom het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar de beste keuze is om een nauwkeurige schatting van jouw huis in Numansdorp te krijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De huizenmarkt is een bewegelijk geheel, voornamelijk vanwege het feit dat iedere plaats zijn eigen unieke prijssituatie kent. Zo is de huizenmarkt in Numansdorp niet gelijk te stellen aan die van omliggende steden en dorpen.

Om een foutloos beeld te vormen van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt, is het raadzaam om niet alleen naar de cijfers van Numansdorp te kijken, maar ook het marktoverzicht van nabijgelegen gemeenten te betrekken. Hiermee kun je de situatie in Numansdorp in het juiste perspectief plaatsen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Numansdorp

Ben je zoekende naar een makelaar in Numansdorp voor het verkopen van je woning? Goede keuze! Makelaars in deze omgeving bieden namelijk uiteenlopende services aan. Zo kun je bij de ene makelaar terecht voor volledige ontzorging, terwijl een andere makelaar specifieke diensten aanbiedt zoals het opstellen van een aantrekkelijke woningadvertentie of het professioneel fotograferen van jouw huis.

Een goede makelaar kan het verschil betekenen tussen een snelle verkoop tegen een gunstige prijs, of een langdurig verkoopproces met veel stress. Naast het regelen van bezichtigingen en het voeren van onderhandelingen, kan een kundige makelaar ook zorgen voor grotere zichtbaarheid van je woning op de woningmarkt. Daarom is het zeker de moeite waard om makelaars te vergelijken voordat je een beslissing maakt. Zo vind je de makelaar die het best past bij jouw behoeften en verwachtingen.

Vergelijk makelaars in Numansdorp Of lees meer over makelaars in Numansdorp

Gemiddelde tarieven van makelaars in Numansdorp

Als je jouw woning wilt verkopen, is het belangrijk om bewust te zijn van de courtages die makelaars rekenen. In Numansdorp is het gemiddelde courtage bij het verkopen van een woning 1,06% van de verkoopprijs. Dat betekent dat, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 463.067, je gemiddeld € 4.909 kwijt bent aan courtage. Dit bedrag is exclusief opstartkosten die de meeste makelaars ook rekenen om je woning in de verkoop te plaatsen.

Om geen verrassingen tegen te komen bij het verkopen van jouw woning, is het verstandig om vooraf verschillende tarieven van makelaars met elkaar te vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld tarieven opvragen bij verschillende makelaars in Numansdorp. Zij kunnen je informeren over hun tarieven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Let naast het courtage en de opstartkosten ook op eventuele extra kosten die makelaars kunnen rekenen voor aanvullende diensten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Numansdorp

In Numansdorp vind je een aanzienlijk aantal woningen die deel vormen van de sociale huursector. Echter, overheerst het beeld van koopwoningen. In feite vormen zij het grootste deel van de woningen in dit dorp. Het exacte aantal wisselt, maar je kunt er op je webpagina het meest recente aantal vinden onder de tag .

Ben je van plan jouw huis in Numansdorp te verkopen?

Het verkopen van je huis in Numansdorp kan een hele uitdaging zijn. Van het bepalen van de juiste verkoopprijs, tot het in orde maken van alle noodzakelijke documentatie zoals een energielabel, er komt een hoop bij kijken. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw woning opvalt tussen de vele andere huizen die te koop staan, dat kan lastig zijn in een markt die steeds concurrerender wordt.

Gelukkig zijn er oplossingen die het proces kunnen vereenvoudigen. Een daarvan is het inschakelen van een professionele makelaar, die je kan helpen bij het navigeren door het hele verkoopproces. Daarnaast kan het waardevol zijn om een gedetailleerd stappenplan te volgen, wat je helpt om niks over het hoofd te zien en stress te minimaliseren. Ten slotte is het effectief promoten van je woning essentieel; denk hierbij aan het maken van aantrekkelijke foto's en beschrijvingen die echt de unieke eigenschappen van je woning benadrukken.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Heb je wel eens gemerkt dat de woningmarktcijfers van Numansdorp continu veranderen? Wel, je bent niet de enige. Op de pagina van Huis Verkopen volgen we woningmarktontwikkelingen nauwlettend en updaten alle marktcijfers voortdurend. Dit is buitengewoon nuttig om als woningeigenaar op de hoogte te blijven, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen wanneer het gaat om de verkoop van je woning. Of je nu wilt weten hoe de markt zich ontwikkelt of welk bedrag vergelijkbare woningen in je omgeving halen, op onze site vind je altijd de laatste informatie.

Vlotte verkoop van je woning met Huis Verkopen

Daarnaast werkt Huis Verkopen als een one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt bij het regelen van je woningverkoop. Neem bijvoorbeeld ons handige stappenplan dat helpt om alles in goede banen te regelen. Of het nu gaat om energielabel aanvragen of eenvoudig makelaars vergelijken, we hebben het allemaal voor je klaarstaan. Dankzij onze gebruiksvriendelijke en up-to-date hulpmiddelen krijg je de kans om de beste deal te krijgen voor je woning in Numansdorp terwijl je er zeker van kunt zijn dat je niets over het hoofd ziet. Kortom, als het gaat om de verkoop van je woning, is Huis Verkopen je toegewijde gids die je helpt bij elk aspect van het proces.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen