Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Oldehove

In de huidige woningmarkt is het verkopen van je huis in Oldehove een belangrijke stap. Kennis van actuele vastgoedstatistieken is hierbij onmisbaar. Vooral de huidige m2-prijs in Oldehove is een waarde die je in de gaten moet houden.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Oldehove

De gemiddelde verkoopprijs in Oldehove is in de laatste 3 maanden € 415.499 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 310.958 euro. Wanneer de vraagprijs hoger ligt dan de verkoopprijs, betekent dit dat de huizen op de markt gemiddeld voor een hoger bedrag worden aangeboden dan wat kopers bereid zijn te betalen. In de onderstaande grafiek worden deze prijsverschillen zichtbaar gemaakt:

Huizenprijzen in Oldehove

Afgelopen 3 maanden

€ -50.000
€ 208.000
€ 465.000

Het is boeiend om de waarde per vierkante meter in Oldehove onder de loep te nemen. De huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter, € 2.078, geeft je een relevante indicatie. Het helpt je een duidelijk beeld te vormen van de staat van de vastgoedmarkt. Om deze interessante marktcijfers nader te verklaren, zie de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Oldehove per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 1.900
€ 2.200

Prijsontwikkeling Oldehove laatste 12 maanden

In Oldehove zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden in beweging geweest. De gemiddelde verkoopprijs in de huizenmarkt van afgelopen maand bedroeg € 415.499 euro. Bekijk de onderstaande grafiek om het verloop van de prijzen te visualiseren:

Wat is mijn woning in Oldehove waard?

Je huis in Oldehove verkopen kan een grote stap zijn. Hiervoor wil je weten wat je woning momenteel waard kan zijn op de markt. Het is een begrijpelijke noodzaak die bepalend kan zijn voor jouw besluit om de verkoop door te zetten of niet.

Sta je op het punt om je huis te verkopen? Het kan een verstandige stap zijn om een vrijblijvende, gratis waardebepaling aan te vragen. Maak gebruik van deze mogelijkheid door een waardebepaling aan te vragen via onze site, want het geeft je een beter beeld van wat je kunt verwachten.

Een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar houdt in dat jouw huis objectief wordt bekeken en geschat op basis van de actuele marktomstandigheden. Het is verstandig om meerdere makelaars om een schatting te vragen, daar de waarde-inschatting per makelaar kan verschillen. Je kunt aangeven dat je de waarde van jouw huis door meerdere makelaars wilt laten beoordelen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om op te merken dat de woningmarktcijfers aanzienlijk variëren, afhankelijk van de plek. In het bijzonder blijken de huizenprijzen in Oldehove soms aanzienlijk af te wijken van die in omliggende gemeenten.

Door het woningmarktuiterlijk van verscheidene plaatsen te analyseren, krijgen we een completer beeld van de huidige marktsituatie. Het beeld deze cijfers bieden kan soms verrassend zijn!

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Oldehove

Hoe kies je de juiste makelaar voor het verkopen van jouw huis in Oldehove? Het antwoord op deze vraag is complex, omdat makelaars op verschillende manieren kunnen variëren. Bijvoorbeeld in tarieven, ervaring met specifieke type huizen, of aanpak in marketing. Ook de persoonlijke klik en klantervaringen zijn factoren waarop makelaars zich onderscheiden.

Het is belangrijk om te onthouden dat een goede keuze voor een makelaar een groot verschil kan maken. Een goede verkoopmakelaar kan invloed hebben op de eindprijs, hoe snel je verkoopt en hoe soepel het proces verloopt. Om te helpen met deze keuze, is het raadzaam om te profiteren van een tool om makelaars te vergelijken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw unieke situatie.

Vergelijk makelaars in Oldehove Of lees meer over makelaars in Oldehove

Gemiddelde tarieven van makelaars in Oldehove

Wat kost een gemiddelde makelaar in Oldehove? Het antwoord hierop is meestal uitgedrukt in een percentage van de verkoopprijs, ook wel de courtage genoemd. Dit ligt gemiddeld rond de 1,17%. Voor een woning met een gemiddelde verkoopwaarde van € 415.499 komt dit neer op ongeveer € 4.861.

Als je een huis wilt verkopen in Oldehove, dan kan het makelaars vergelijken in deze regio echt iets voor je opleveren. Daarbij is het raadzaam niet alleen naar de kosten te kijken, maar vooral naar wat een makelaar je kan opleveren. Let op de aanpak, verkoopstrategie en werkwijze van de makelaar, zodat je kunt inschatten of dit aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Oldehove

Hoewel er in Oldehove woningen zijn die je op basis van sociale huur kunt bekomen, blijft de algemene tendens toch dat de meeste panden in Oldehove te kopen zijn. De onmiskenbare meerderheid betreft dus koopwoningen. Deze trend is weerspiegeld in het exacte aantal koopwoningen, namelijk 503, wat continu wordt geüpdatet om de meest accurate informatie te bieden.

Aantal verkochte woningen in Oldehove

In het afgelopen jaar heeft de woningmarkt in Oldehove veel activiteit gekend. Er werden diverse woningen aangemeld om verkocht te worden en een aantal daarvan kreeg de status van 'verkocht'. De hoeveelheid verkochte huizen, oftewel het aantal transacties, kun je vinden in de onderstaande grafiek met 17:

Ben je van plan jouw huis in Oldehove te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Oldehove komen er heel wat zaken kijken. Denk hierbij aan het op orde brengen van belangrijke documenten, zoals het energielabel. Maar je moet ook gaan nadenken over welke makelaar je in de arm neemt en misschien heb je wel een verhuisbedrijf nodig. Al deze zaken vragen aandacht en tijd en het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Een stappenplan is een efficiënte manier om alle belangrijke vereisten voor de verkoop van je woning te ordenen en te regelen. Hier op de website hebben we een speciaal stappenplan samengesteld dat je eenvoudig kunt volgen. Met dit plan in handen hoef je geen belangrijke zaken te missen en kun je de verkoop van je huis in Oldehove vlot en gestructureerd afhandelen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Het mag je al zijn opgevallen: de woningmarktcijfers in Oldehove zijn niet stil te houden! Elke dag zitten er nieuwe bewegingen in deze cijfers, en het is belangrijk om deze bij te houden. Dat is precies waarom we ze updaten op deze specifieke pagina. Door het bijhouden van de woningmarktcijfers in Oldehove, geven we je een duidelijk inzicht in de ontwikkelingen rondom woningen in je omgeving. Dit inzicht kan je helpen bij het maken van geïnformeerde beslissingen bij het kopen, verkopen of bezitten van een woning.

Handige tools voor de aanstaande woningverkoper

Als je overweegt je woning te verkopen, is HuisVerkopen.nl je go-to-place. Er zijn tal van manieren waarop onze site je kan helpen bij de voorbereiding en regeling voor de verkoop van je woning. Bijvoorbeeld, het aanvragen van een gratis waardebepaling en het vergelijken van makelaars, maakt het gemakkelijker om de beste makelaar in Oldehove te vinden. Daarnaast kan je ook makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. Alles om ervoor te zorgen dat je het beste uit de verkoop van je woning haalt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen