Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Aduard

Op zoek naar informatie over de huizenmarkt in Aduard? Hier ben je aan het goede adres. Van de recente woningprijzen tot het aantal transacties, juni 2024 biedt een breed overzicht van vastgoedcijfers uit Aduard. Door vraag en aanbod fluctueren deze getallen constant, zo blijf je up-to-date met de huidige trends in deze regionale markt.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Aduard

De gemiddelde verkoopprijs in Aduard is in de laatste 3 maanden € 279.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 350.000 euro. De prijzen voor het verkopen van huizen in Aduard zijn constant in verandering. Deze data is een belangrijk hulpmiddel om op de hoogte te blijven van de huidige marktprijzen. Hieronder zie je een weergave van de meest actuele prijzen:

Huizenprijzen in Aduard

Afgelopen 3 maanden

€ -2.000
€ 199.000
€ 400.000

Kijkend naar woningprijzen is het handig om de waarde per vierkante meter van een huis te begrijpen. Deze waarde is voor Aduard in het bijzonder interessant om te onderzoeken. Met het aantal vierkante meter van jouw woning en de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Aduard, krijg je een eenvoudige indicatie van de mogelijke verkoopontwikkeling. Het is een makkelijke start van de reis op de woningmarkt. Laat je informeren door de onderstaande grafiek, die recente marktcijfers toont:

Huizenprijzen in Aduard per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 500
€ 1.800
€ 3.100

Prijsontwikkeling Aduard laatste 12 maanden

In Aduard hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden zeker niet stilgestaan. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand bedroeg € 279.500. Meer inzicht in de betekenis hiervan en de bredere marktcijfers krijg je door een kijkje te nemen naar de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Aduard waard?

Als je overweegt jouw huis in Aduard te verkopen, is het belangrijk te weten wat het op de huidige woningmarkt kan opbrengen. Jouw beslissing om te verkopen hangt vaak af van de financiële opbrengst die je zou kunnen realiseren. Het is dus praktisch om te beginnen met het bepalen van de waarde van jouw woning.

Denk je aan het verkopen van jouw woning? Dan kan een gratis waardebepaling doorgaans handig zijn. Deze waardebepaling, uitgevoerd door een professionele makelaar, geeft je een duidelijk beeld van wat je voor jouw woning kan krijgen. Dit is een slimme stap om een verkoopbesluit te nemen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een eenvoudig proces. Je kunt bij het aanvragen van de waardebepaling aangeven dat je de waardebepaling door meerdere makelaars wilt laten uitvoeren. Dit kan verstandig zijn omdat de woningwaarde soms per makelaar kan verschillen. Zo heb je een nauwkeurigere schatting van de marktwaarde van jouw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het begrijpen van de woningmarkt kan complex zijn, gezien de huisprijzen variëren afhankelijk van de plaats. Kijkend naar Aduard en omgeving bijvoorbeeld, zie je diverse verschillen in huizenprijzen. Om een realistisch beeld van de huidige marktsituatie te krijgen, is het daarom verstandig om ook de prijzen in omliggende gemeenten te overwegen:

Deze kennis is waardevol, ongeacht of je doelstelling nu kopen of verkopen is. De onderstaande grafieken helpen daarbij, door de gemiddelde verkoopprijzen in Aduard te vergelijken met nabijgelegen plaatsen, zowel in totaal als per vierkante meter:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Aduard

Op HuisVerkopen.nl monitoreren we nauwgezet de woningmarkt in Aduard en prestaties van de lokale makelaars. We kijken naar verschillende aspecten, zoals het aantal verkochte woningen, de gemiddelde verkoopsnelheid en de verkoopprijzen. Je zult merken dat iedere makelaar uiteenlopende resultaten heeft, gebaseerd op hun expertise, netwerk en verkoopstrategieën.

Het is van uiterste belang dat je een makelaar kiest die goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. Een geschikte makelaar kan niet alleen snel jouw huis verkopen, maar kan ook helpen om een hogere verkoopprijs te bereiken. Vergeet ook niet dat makelaarstarieven verschillen, dus vergelijken is absoluut aan te raden voor het beste resultaat.

Vergelijk makelaars in Aduard Of lees meer over makelaars in Aduard

Gemiddelde tarieven van makelaars in Aduard

Let op: makelaarscourtages vormen een belangrijk deel van de kosten als je besluit je huis te verkopen. In Aduard rekenen makelaars gemiddeld een courtage van 1,17% van de verkoopsom. Dit komt bovenop de vaak vergeten, maar wel degelijke aanwezige, opstartkosten die gemiddeld rond de € 515 liggen. Wees hiervan bewust, deze kosten worden berekend om jouw huis in de verkoop te zetten en zijn een onderdeel van het totaalplaatje.

Als je een duidelijk overzicht wilt krijgen van de tarieven van makelaars in de regio Aduard, raad ik je aan om tarieven op te vragen. Dit biedt de mogelijkheid om direct bij de makelaars informatie in te winnen over hun verkoopkosten. Met de ingewonnen informatie kun je de tarieven goed vergelijken. Het loont om te zien of de tarieven in balans zijn met de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Aduard, die op € 279.500 ligt.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Aduard

In Aduard bevinden zich op het moment 669 koopwoningen. Merk echter op dat slechts een gering gedeelte hiervan telkens in de verkoop staat. Wat betekent deze schaarste? Voor jou als woningverkoper betekent dit dat je woning opvalt in de markt en mogelijk sneller kan worden verkocht.

Aantal verkochte woningen in Aduard

In het afgelopen jaar is er een constant fluctueren te zien in de woningmarkt van Aduard. Het aantal woningen dat te koop werd aangeboden verschilde per maand. Ook het aantal transacties, dat wil zeggen de daadwerkelijk verkochte woningen, varieerde. Het exacte aantal verkochte woningen in Aduard is terug te vinden met de tag 16. In de grafiek die volgt:

Ben je van plan jouw huis in Aduard te verkopen?

Overweeg je om je woning in Aduard te verkopen? Dan staat er een spannend en belangrijk proces voor de deur. Het verkopen van een huis kan complex zijn, met talloze te regelen zaken. De sleutel tot een succesvolle verkoop ligt in een goede voorbereiding en het zorgvuldig navigeren door iedere stap van het proces.

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Wij bij Huis Verkopen bieden een handig stappenplan aan dat specifiek gericht is op jouw situatie in Aduard. Hier kunnen zaken als het regelen van een energielabel, het kiezen van de juiste makelaar en eventueel een verhuisbedrijf worden inbegrepen. Door vooraf voldoende tijd te steken in elke stap, zul je merken dat het verkoopproces soepeler en minder stressvol zal verlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenmarkt in Aduard is constant in beweging. Dit merken we aan de dagelijkse veranderingen in marktcijfers die op onze HuisVerkopen.nl samengesteld worden. Deze actuele gegevens bieden je relevante inzichten, die jouw besluitvorming rondom het verkopen van je huis kunnen beïnvloeden. Dus, wil je de temperatuur van de huizenmarkt in Aduard voelen, dan is het verstandig om ons geregeld op te zoeken op HuisVerkopen.nl.

Optimaal gebruik van HuisVerkopen.nl bij woningverkoop

Naast de gegevens van de huizenmarkt in Aduard, kun je op HuisVerkopen.nl terecht voor tal van andere zaken. Bereid je verkoop voor met ons stappenplan en kom alles te weten over je huis door een waardebepaling aan te vragen bij een lokale makelaar. Niet zeker of je woning een geldig energielabel heeft? Geen paniek, met een klik vraag je een nieuw energielabel aan. Wil je alles uit je verkoopproces halen, check dan onze tips en tricks. Met zo veel handige hulpmiddelen en relevante informatie op één plek, is HuisVerkopen.nl jouw beste bondgenoot bij het verkopen van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen