Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Overlangel

Als je overweegt jouw huis in Overlangel te verkopen, biedt een inzicht in de recente trends en statistieken op de woningmarkt waardevolle informatie. De ontwikkeling van huizenprijzen, het aantal woningverkopen en verkoopprijzen per m2 geven een goed beeld van wat je als woningverkoper mag verwachten.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Overlangel

De gemiddelde verkoopprijs in Overlangel is in de laatste 3 maanden € 587.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 517.250 euro. Of je van plan bent om een huis in Overlangel te verkopen of te kopen, deze prijzen kunnen als een nuttige oriëntatie dienen. Bekijk de onderstaande grafiek voor een visueel overzicht van de verkoopprijzen in de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Overlangel

Afgelopen 3 maanden

€ 237.000
€ 437.000
€ 638.000

Om de waarde van een woning in Overlangel goed in te schatten, is het belangrijk om niet enkel naar de totale verkoopprijs te kijken. Een cruciale factor die bij deze inschatting kan helpen, is de prijs per vierkante meter. Op dit moment ligt de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter in Overlangel op € 4.227. Door het verschil tussen de verkoopprijs en vraagprijs per vierkante meter goed te analyseren, kun je een goed onderbouwde prijsstrategie voor je huis verkopen opstellen. De onderstaande grafiek illustreert deze cijfers over de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Overlangel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 600
€ 2.500
€ 4.300

Prijsontwikkeling Overlangel laatste 12 maanden

In Overlangel, een pittoresk dorp in Noord-Brabant, zijn de woningprijzen de afgelopen 12 maanden continu in beweging geweest. De exacte prijsverschuivingen zijn uiteraard afhankelijk van diverse factoren zoals type woning, locatie en vraag en aanbod.

In de afgelopen maand lag de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Overlangel op € 587.500 euro. Voor een gedetailleerde weergave van de prijsontwikkelingen, verwijzen we naar onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Overlangel waard?

De woningwaarde in Overlangel is een constant veranderend concept, sterk beïnvloed door factoren zoals de marktcondities, de rentestanden en de algemene economische trends. Met huizenprijzen die in een opwaartse of neerwaartse richting kunnen bewegen, kan de waarde van jouw woning van jaar tot jaar behoorlijk fluctueren.

Het overzicht hebben van de actuele waarde van je huis kan je een concurrentievoordeel bieden bij onderhandelingen over de verkoop. Daarnaast kan deze kennis je helpen om gedegen financiële keuzes te maken. Met behulp van een professionele, gratis waardebepaling kun je deze waardevolle informatie snel en eenvoudig opvragen.

Een gratis waardebepaling aan huis is vooral praktisch omdat je zelf geen uitgebreide analyse hoeft te doen. De waardebepaling wordt uitgevoerd door een professional, die de huidige marktcondities in Overlangel grondig kent. Zodoende is het een efficiënte aanpak die je zonder veel inspanning waardevolle inzichten kan opleveren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de vastgoedcijfers in Overlangel onder de loep neemt, zal je zien dat deze behoorlijk variëren. Elk gebied heeft zijn eigen unieke dynamiek als het gaat om de huizenmarkt, waardoor de huizenprijzen in Overlangel verschillen van prijzen in omliggende plaatsen:

Om een compleet beeld te schetsen van de huidige woningmarkt, is het belangrijk ook de prijzen in andere gemeenten in beschouwing te nemen. Hieronder vind je twee grafieken die laten zien hoe de gemiddelde verkoopprijzen, zowel totaal als per vierkante meter, in Overlangel tot stand komen ten opzichte van vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 600.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Overlangel

Bij Huis Verkopen snappen we dat makelaars in Overlangel sterk verschillen. Wij houden de prestaties van deze makelaars nauwlettend in de gaten. We volgen hoeveel woningen elke makelaar verkoopt, hoe snel ze dat doen en welke prijzen ze ervoor krijgen. Op basis van deze data kunnen we je helpen de beste match te vinden, zodat je kunt vertrouwen op een makelaar die aansluit bij jouw behoeften.

Het kiezen van de juiste makelaar in Overlangel kan een tweeledig voordeel bieden: je woning wordt sneller verkocht en mogelijk tegen een hogere prijs. Dit blijkt uit onze verzamelde data. Neem altijd even de tijd om jouw opties grondig te onderzoeken en te beoordelen. Let op, spoed je niet. Burg je niet op bij een enkele makelaar, maar onderzoek en vergelijk verschillende aanbieders voor je je uiteindelijke beslissing maakt.

Vergelijk makelaars in Overlangel Of lees meer over makelaars in Overlangel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Overlangel

Als je denkt aan het verkopen van je huis, dan heb je ongetwijfeld ook al nagedacht over de courtage. In Overlangel ligt die gemiddeld op 1,15% van de verkoopprijs van je woning. Dat lijkt misschien flink, maar besef wel dat dit een gemiddelde is: er zijn makelaars die een lager percentage hanteren, maar er zijn er ook die meer vragen.

Het kiezen van een makelaar op basis van de tarieven kan verleidelijk zijn, maar de goedkoopste makelaar is vaak niet de beste. Vraag makelaars om een volledige opsomming van hun diensten en vergelijk deze met de voor jouw belangrijke aspecten van de woningverkoop. Kijk daarnaast ook naar de kosten die met de verkoop van je huis gepaard gaan. Zo maak je een weloverwogen keuze en niet een keuze gebaseerd op slechts een percentage.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Overlangel

In Overlangel telt men een totaal van 157 koopwoningen. Deze woningen kunnen verschillende bestemmingen hebben, variërend van permanente bewoning tot een plek voor recreatie of als investering. Bij het overwegen om jouw woning te verkopen, is het belangrijk te weten welke bestemming je woning heeft, omdat dit kan bijdragen aan het potentieel aantrekken van de juiste kopersgroep.

Aantal verkochte woningen in Overlangel

De afgelopen 12 maanden hebben in Overlangel diverse aanmeldingen en transacties plaatsgevonden. Het aantal woningen dat daadwerkelijk verkocht werd, is vastgelegd in de tag 9. Neem een kijkje naar de onderstaande grafiek om beide gegevens in detail te bekijken:

Ben je van plan jouw huis in Overlangel te verkopen?

Overweeg je om je woning in Overlangel te gaan verkopen? Dan begin je aan een flink project, waarbij een veelheid aan zaken geregeld moeten worden. Een gedegen voorbereiding kan je veel tijd en stress besparen, en daarom hebben we bij Huis Verkopen een handig stappenplan voor je samengesteld.

Het kiezen van een goede makelaar kan een groot verschil maken in het succes van je verkoop. De makelaar kan je begeleiden bij iedere stap van het verkoopproces, van communicatie en bezoeken tot onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop. Het is belangrijk om vanaf het begin zorgvuldig te werk te gaan, zodat je geen belangrijke stappen overslaat en een vlotte, succesvolle verkoop schept.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

In Overlangel zie je dat de huizenmarkt continu aan verandering onderhevig is. Er is sprake van voortdurende fluctuaties in statistieken en deze worden nauwkeurig bijgehouden en continu bijgewerkt op onze webpagina. Dit is vooral handig voor (potentiële) huizenverkopers, aangezien het inzicht biedt in de huidige situatie van de lokale vastgoedmarkt. Door de berichtgeving omtrent de huizenmarkt in Overlangel in de gaten te houden, blijf je altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Dit kan je helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing met betrekking tot de verkoop van je woning.

Handige tools en informatie op HuisVerkopen.nl

Bij het beschouwen van de mogelijke verkoop van je woning, kan het platform HuisVerkopen.nl dienen als een zeer nuttige bron van informatie en hulpmiddelen. Je kunt hier bijvoorbeeld een kosteloze waardebepaling aanvragen van een ervaren, lokale makelaar, zodat je een nauwkeurig beeld krijgt van de huidige waarde van je woning. Daarnaast biedt HuisVerkopen.nl mogelijkheden om zaken als het energielabel te controleren of aan te vragen, makelaars te vergelijken en tevens nuttige tips voor de verkoop van je woning te verzamelen. Je kunt op HuisVerkopen.nl zelfs een interactief stappenplan doorlopen zodat je exact weet wat nodig is voor een succesvolle verkoop van je huis. Kortom, HuisVerkopen.nl is jouw handige, alles-in-één platform om goed voorbereid jouw woning op de markt te brengen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen