Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Rohel

In Rohel ervaar je een unieke woningmarkt. Schommelingen in verkoopprijzen, het aantal woningtransacties en verschillen in vraagprijzen spelen een belangrijke rol. Op deze pagina vind je diepgaande statistieken die je helpen bij het verkopen van je huis in Rohel.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Rohel

De gemiddelde verkoopprijs in Rohel is in de laatste 3 maanden € 309.214 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 400.000 euro. Door deze prijzen te beschouwen, krijg je een goed idee van de huidige marktwaarde van je woning. Om jou wat visueel inzicht te bieden in hoe deze prijzen tot stand zijn gekomen, vind je onderstaande een grafiek met de evolutie van deze prijzen in de afgelopen drie maanden:

Huizenprijzen in Rohel

Afgelopen 3 maanden

€ -19.000
€ 215.000
€ 450.000

In het beoordelen van woningprijzen in Rohel, speelt de prijs per vierkante meter een belangrijke rol. Als je wilt weten waar je aan toe bent bij de verkoop van je huis, kan deze parameter een nuttig hulpmiddel zijn. Vermenigvuldig simpelweg het aantal vierkante meters van je woning met de gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter. Dit biedt een eerste inzicht in hoe je verkoop zou kunnen verlopen. Hieronder een recente grafiek met de actuele verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter in Rohel, afkomstig van HuisVerkopen.nl:

Huizenprijzen in Rohel per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ -3.600
€ 1.000
€ 5.600

Prijsontwikkeling Rohel laatste 12 maanden

In Rohel hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden beweging getoond. Het blijven interessante tijden voor wie een huis wil verkopen of kopen. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand was € 309.214. Laat je informeren door de volgende grafiek met de meest recente marktcijfers:

Wat is mijn woning in Rohel waard?

Wat is jouw woning in Rohel waard? Deze vraag is afhankelijk van een veelheid aan factoren. Zo kan de locatie van jouw woning, het woonoppervlak, de staat van onderhoud en de marktontwikkelingen in Rohel significant invloed hebben op de waarde van jouw woning. Hieruit blijkt dat de waardebepaling van een woning een complex proces kan zijn.

Ben je nieuwsgierig naar de precieze waarde van jouw huis in Rohel? Dan is een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar een geweldig startpunt. Ongeacht of je al hebt besloten om jouw woning te gaan verkopen, of dat je enkel een goed beeld wilt krijgen van de huidige waarde van jouw woning, kan een gratis waardebepaling je van cruciale informatie voorzien. Om een waardebepaling aan te vragen kun je een bezoek brengen aan deze pagina.

Een gratis waardebepaling houdt in dat een verkoopmakelaar bij je thuis langskomt om jouw woning waar te nemen, te analyseren en te beoordelen. Dit is geheel kosteloos en verplicht je tot niets. De belangrijkste reden waarom je hiervoor zou willen kiezen? Je krijgt een zeer nauwkeurige schatting van de waarde van jouw woning, appartement of perceel, ongeacht de huidige marktontwikkelingen. Dit maakt een waardebepaling een zeer aantrekkelijk en waardevol proces voor elke huiseigenaar.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers zijn per plaats anders. Neem bijvoorbeeld de omgeving van Rohel, waar de huizenprijzen kunnen afwijken van die in Rohel zelf. Door deze verschillen tussen de gemeenten in kaart te brengen, ontstaat er een duidelijk realistisch beeld van de huidige marktsituatie.

Dit beeld wordt nog helderder door gebruik te maken van vergelijkende overzichten en grafieken, zoals die hieronder worden getoond. Dit overzicht toont de gemiddelde verkoopprijzen, zowel totaal als per vierkante meter, in Rohel en vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Rohel

Op HuisVerkopen.nl hebben we het unieke voordeel van het hebben van gedetailleerd inzicht in de Rohel woningmarkt en de prestaties van de lokale makelaars. Deze statistieken helpen je niet alleen om te zien welke makelaars snel verkopen in Rohel, of wie het gemiddeld hogere verkoopprijzen behaalt, maar ze helpen je ook om de meest passende makelaar voor jou te vinden.

Veel winnen kan worden behaald door de juiste keuze te maken voor een makelaar. Het gaat er niet om de snelste of de makelaar te kiezen die de hoogste prijzen behaalt - het is eigenlijk zoeken naar een makelaar die het beste aligneert met jouw behoeften en verwachtingen. Vergeet niet, de beste makelaar in Rohel is degene die het beste bij jouw situatie en voorkeuren past.

Vergelijk makelaars in Rohel Of lees meer over makelaars in Rohel

Gemiddelde tarieven van makelaars in Rohel

Als je een huis wilt verkopen, is het belangrijk om te weten dat courtages een grote rol spelen in de totale kosten. Met gemiddelde courtagepercentages van makelaars in Rohel van 1,21% en een gemiddelde verkoopprijs die rond de € 309.214 euro ligt, kunnen deze kosten aardig oplopen.

Een goedkope makelaar klinkt vaak aantrekkelijk, maar dat is meestal niet de beste keuze. Zelfs met de scherpste tarieven kan het zijn dat je inlevert op deskundigheid en service. Leer meer over de tarieven van verschillende makelaars in Rohel door tarieven op te vragen. Met deze kennis kun je een weloverwogen beslissing maken en kiezen voor de makelaar die het beste bij jouw situatie past.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Rohel

Het leeuwendeel van de woningen in Rohel bestaat uit koopwoningen, met een totaal van op dit moment. Toch biedt Rohel meer variatie dan alleen koophuizen. Je vindt hier namelijk ook andere type woonruimtes, waaronder een aantal (sociale) huurwoningen en panden met een geheel andere bestemming. Deze blend geeft Rohel zijn eigen, unieke karakter.

Ben je van plan jouw huis in Rohel te verkopen?

Bij het verkopen van jouw woning in Rohel zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan het aanvragen van een energielabel, het vinden van een betrouwbare makelaar, het bepalen van de vraagprijs en het inzetten van succesvolle verkoopstrategieën. Veel informatie hierover vind je op deze website, bijvoorbeeld op de pagina's energielabel aanvragen en een goede makelaar vinden.

Het proces van het verkopen van je woning kan nogal overweldigend zijn, zeker als je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Daarom kan het erg nuttig zijn om een helder stappenplan te volgen. Zo zorg je ervoor dat je niets over het hoofd ziet en dat je tegelijkertijd je tijd en inspanningen zo efficiënt mogelijk gebruikt. Op de pagina handig stappenplan voor de verkoop van je huis, vind je een dergelijk overzichtelijk stappenplan.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wij bij Huis Verkopen hebben de woningcijfers in Rohel tot in de puntjes verzorgd. Alle statistieken en cijfers die je hier ziet, zijn actueel en nauwkeurig samengesteld. Dus, of je nu eerst de wateren van de Rohel vastgoedmarkt wilt testen of klaar bent om je woning meteen aan te bieden, we zorgen ervoor dat je alle noodzakelijke data bij de hand hebt. Deze gegevens worden voortdurend bijgewerkt, en het kan je helpen om een goed verkoopmoment in de woningmarkt te vinden. Het is dus een goed idee om regelmatig terug te komen om de nieuwste updates te bekijken.

Handige tools en services voor makkelijke woningverkoop

Huis Verkopen is er speciaal op gericht om jou als woningverkoper te ondersteunen en het hele regelproces rond de verkoop van een woning kinderlijk eenvoudig te maken. Een van de handigste tools op de site is de gratis waardebepaling, waardoor je inzicht krijgt in de huidige waarde van je woning. En met onze tool om makelaars te vergelijken, kun je met gemak de beste makelaar in Rohel vinden om je woning te verkopen. Ook kun je handige tips vinden voor de verkoop van je huis en een handig stappenplan die je begeleidt door het hele verkoopproces. Alles wat je nodig hebt, van het opvragen van makelaarstarieven tot het vinden van een energielabel, het is allemaal hier op Huis Verkopen te vinden.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen