Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Siddeburen

Wil je inzicht krijgen in de woningmarkt van Siddeburen? Bekijk dan de feiten en cijfers op deze pagina, van vraagprijzen per m2 tot verkoopprijzen. We updaten deze informatie regelmatig, zodat je altijd over de laatste statistieken beschikt om goed geïnformeerd je huis te verkopen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Siddeburen

De gemiddelde verkoopprijs in Siddeburen is in de laatste 3 maanden € 347.442 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 382.722 euro. Wanneer je overweegt je woning te verkopen, geven deze gegevens je een helder beeld van de huidige stand van zaken op de huizenmarkt in Siddeburen. Zie hieronder de grafiek met de recente ontwikkelingen van deze prijzen:

Huizenprijzen in Siddeburen

Afgelopen 3 maanden

€ 148.000
€ 291.000
€ 433.000

Als je geïnteresseerd bent in de vastgoedmarkt van Siddeburen, dan is het altijd boeiend om de financiële waarde per vierkante meter in de gaten te houden. Deze marktcijfers bieden immers een schat van informatie waarmee je een realistisch beeld krijgt van de huidige situatie. De gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter bedraagt op dit moment € 2.544 euro. Neem eens een kijkje in de onderstaande grafiek om een visuele representatie van deze data te zien:

Huizenprijzen in Siddeburen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 1.700
€ 2.300
€ 2.900

Prijsontwikkeling Siddeburen laatste 12 maanden

Als je een duidelijk beeld wilt krijgen van het reilen en zeilen van de woningmarkt in Siddeburen, dan is het bestuderen van de prijsontwikkeling een goede stap. De bewegingen in deze prijzen geven aan welke kant de markt op gaat zonder een specifieke richting of opvallendheden aan te nemen.

De afgelopen maand was de gemiddelde verkoopprijs van een woning € 347.442. Dankzij deze informatie kunnen we toekomstige trends losjes voorspellen. Laten we nu eens naar de onderstaande grafiek kijken:

Wat is mijn woning in Siddeburen waard?

De woningmarkt is constant in beweging en jouw woning in Siddeburen vormt daar geen uitzondering op. De waarde is afhankelijk van veel factoren, zoals veranderingen in vraag en aanbod, economie en de leefomgeving. Als je precies wilt weten wat jouw huis waard is, is het kennen van een gemiddelde verkoopprijs dan ook niet genoeg.

Gezien deze voortdurende veranderingen, is het handig om te weten wat je woning op dit moment waard is. Het kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen, zoals het al dan niet verkopen. Voor duidelijkheid hierover kun je een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar.

Voor het uitvoeren van een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je langs. Dit verzoek op locatie zorgt ervoor dat er een grondige en nauwkeurige inschatting van de waarde van jouw huis in Siddeburen kan worden gemaakt. Hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de staat van de woning en de ligging: factoren die enorm bijdragen aan de waardebepaling.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Om een volledig beeld van de huidige woningmarkt te krijgen, is het belangrijk om verder te kijken dan alleen de woningmarktcijfers van de eigen woonplaats. Andere gemeenten kunnen namelijk aanzienlijke prijsverschillen laten zien.

In en om Siddeburen bijvoorbeeld fluctueren de huizenprijzen, afhankelijk van de exacte locatie. Kijk dus niet alleen naar de kosten per vierkante meter van een woning in Siddeburen, maar ook in plaatsen eromheen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 300.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Siddeburen

Zoek je een sterke makelaar voor de verkoop van je woning in Siddeburen? Wij constateren dat de prestaties van makelaars flink kunnen variëren. Dit kan zich uiten in de snelheid waarmee het huis wordt verkocht, prijs-kwaliteitverhouding of de mate waarin ze je gedurende het traject op de hoogte houden.

De keuze voor een goede makelaar is essentieel. Een goed presterende makelaar kan het verschil betekenen tussen een snelle verkoop en maanden wachten, plus de voor jou gunstigste prijs realiseren. We adviseren je daarom om op makelaars te vergelijken en zo de meest passende te selecteren.

Vergelijk makelaars in Siddeburen Of lees meer over makelaars in Siddeburen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Siddeburen

Het is handig om te weten dat makelaars courtages hanteren. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van je woning. De gemiddelde courtage in Siddeburen ligt rond de 1,16%. Dit betekent bij een gemiddelde verkoopprijs van € 347.442 dat je zo’n € 4.030 aan courtage kwijt bent.

Bij de verkoop van je woning is het voordelig om ook opstartkosten, die de meeste makelaars in rekening brengen, in acht te nemen. Een geschikte makelaar kiezen, die past bij je persoonlijke voorkeuren en budget, wordt eenvoudiger gemaakt op de pagina voor het vergelijken van makelaars. Hier kun je makelaars selecteren uit Siddeburen en omgeving gebaseerd op je voorkeuren, en je laten informeren over hun tarieven en aanpak.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Siddeburen

In Siddeburen zijn er in totaal 1017 koopwoningen. Slechts een klein deel hiervan komt telkens op de markt. Dit betekent voor jou als potentiële woningverkoper dat er sprake is van een bepaalde schaarste. Jouw woning kan daardoor sneller opvallen bij geïnteresseerde kopers, aangezien het aanbod beperkt is.

Aantal verkochte woningen in Siddeburen

In de laatste 12 maanden zijn in Siddeburen diverse woningen te koop gezet en succesvol verkocht. Als we inzoomen op specifieke cijfers zien we dat 7 woningen daadwerkelijk van eigenaar wisselden. Dit is gebaseerd op geregistreerde transacties. Voor een overzichtelijke weergave hiervan, zie onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Siddeburen te verkopen?

Het verkopen van je huis in Siddeburen kan een uitdaging zijn die niet moet worden onderschat. De regionale woningmarkt kan weerbarstig zijn en de juiste prijs voor je woning bepalen is absoluut geen eenvoudige taak. Tevens kan het regelen van noodzakelijke documenten, zoals een actueel energielabel, als complex ervaren worden.

Gelukkig bieden we bij huisverkopen.nl een handige oplossing aan. Wij hebben een uitgebreid stappenplan samengesteld, speciaal afgestemd op het verkopen van jouw huis in Siddeburen. Hierin wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe je de verkoop van je huis effectief aan kunt pakken, van het vinden van de juiste makelaar tot aan het inschakelen van een eventueel verhuisbedrijf. Met goede voorbereiding maak je het proces een stuk eenvoudiger!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom op Huis Verkopen, de thuisbasis voor eigenaren van woningen die de verkoop van hun huis willen vergemakkelijken. Hier worden de wooncijfers van Siddeburen voortdurend bijgehouden en grondig geanalyseerd om je een duidelijk en actueel beeld te geven van de lokale huizenmarkt. Het is een waardevol hulpmiddel dat je helpt om te bepalen of het nu het juiste moment is om te verkopen.

Hoe Huis Verkopen jou assisteert

Op Huis Verkopen vind je allerlei handige tools die je helpen bij het regelen van de verkoop van je woning. Zo kun je een gratis waardebepaling aanvragen, makelaars vergelijken en makelaarstarieven opvragen, wat je kan helpen besparen op makelaarskosten. Daarnaast is er een handig stappenplan beschikbaar om je te begeleiden door het gehele verkoopproces, zodat je geen concessies hoeft te doen aan volledigheid of efficiëntie. Het stelt je in staat om alles tot in detail te regelen, van het verkrijgen van een energielabel tot het vinden van een woningstyling expert. Huis Verkopen maakt het regelen van de verkoop van je huis niet alleen eenvoudiger, maar ook lucratiever.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen