Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers 't Goy

Het begrijpen van de vastgoedmarkt in 't Goy kan je sterk beïnvloeden bij het succesvol verkopen van je huis. Juiste inzichten in actuele marktcijfers, zoals woningprijzen en vraagprijzen, helpen je om strategische beslissingen te nemen en verwachtingen over de verkoop adequaat te stellen. Met deze gegevens kan je de koers bepalen en je huis optimaal positioneren.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in 't Goy

De gemiddelde verkoopprijs in 't Goy is in de laatste 3 maanden € 595.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 600.000 euro. Het loont om de juiste marktomstandigheden af te wachten als je overweegt om je huis te verkopen. Als aanvulling biedt de onderstaande tabel een visuele weergave van de wisselende prijzen in de afgelopen periode:

Huizenprijzen in 't Goy

Afgelopen 3 maanden

€ 467.000
€ 558.000
€ 650.000

In de komende grafiek presenteren we de gemiddelde verkoop- en vraagprijzen per m2 in 't Goy over de afgelopen drie maanden. Door deze woningmarktcijfers in kaart te brengen, bieden we je een transparant overzicht van de huidige toestand van de lokale vastgoedmarkt:

Huizenprijzen in 't Goy per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.600
€ 3.800
€ 4.000

Prijsontwikkeling 't Goy laatste 12 maanden

De woningprijzen in 't Goy zijn gedurende de laatste 12 maanden in beweging geweest. Wat het exacte verloop is, laten we je zien in de onderstaande grafiek. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 595.000. Bekijk hier de woningmarktcijfers van de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in 't Goy waard?

De waarde van jouw woning in 't Goy is een constant veranderend kenmerk. Deze veranderingen worden beïnvloed door factoren zoals de staat van de woning, de vastgoedmarkt in de regio en de algehele economische omstandigheden. Met die onvoorspelbare invloeden is het moeilijk om een betrouwbare huidige woningwaarde zelf te berekenen.

Zekerheid over de waarde van je woning biedt je een sterke positie tijdens onderhandelingen en voorkomt onnodige verrassingen. Het is daarom zeer verstandig om deze waarde professioneel te laten bepalen. Dit kan moeiteloos met een gratis waardebepaling door een ervaren makelaar.

Een gratis waardebepaling vindt bij jou thuis plaats, wat het niet alleen comfortabel maar ook efficiënt maakt. In slechts een halve uurtje tijd krijg je duidelijkheid over de waarde van je woning. Deze korte tijdsinvestering heeft daardoor een groot rendement als je het vergelijkt met de voordelen die je eruit haalt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is belangrijk om te weten dat de prijzen voor huizen niet overal hetzelfde zijn. Sterker nog, de bedragen die je voor een woning hebt te betalen kunnen sterk verschillen per plaats. Interessant genoeg zie je dit ook terug in 't Goy, waar de vastgoedcijfers wat afwijken van nabijgelegen dorpen en steden. Dus als je een nieuw huis wilt kopen, houd dit dan zeker in je achterhoofd.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in 't Goy

In 't Goy kunnen makelaars nogal verschillen in prestaties. Bij ons online platform houden we de cijfers van de woningmarkt én de statistieken van de makelaars nauwlettend bij. Of het nu gaat om de snelheid waarmee een huis wordt verkocht, of de gemiddelde verkoopprijzen die worden behaald, wij zorgen ervoor dat je deze verschillen begrijpt en ze kan gebruiken in jouw voordeel bij het vinden van de meest geschikte makelaar.

Er is heel wat voordeel te behalen bij het selecteren van de meest geschikte makelaar. Wij helpen je op weg door middel van vergelijking. Of het nu gaat om snelheid van verkoop, gemiddelde verkoopprijzen of het aantal woningen dat een makelaar heeft verkocht - iedere factor kan relevant zijn voor jou. Vergeet echter niet om altijd in gesprek te gaan met meerdere makelaars. Op deze manier kun je zelf de juiste keuze maken.

Vergelijk makelaars in 't Goy Of lees meer over makelaars in 't Goy

Gemiddelde tarieven van makelaars in 't Goy

Tijdens het begin van je huizenverkoopproces, zou je verbaasd kunnen zijn over de variatie in courtages van makelaars in 't Goy. Gemiddeld neemt een makelaar in dit gebied 1,20% van de verkoopprijs als courtage. Om je een beter beeld te geven, bij een gemiddelde verkoopprijs van € 595.000, komt dat neer op een bedrag van € 7.140.

Bij de selectie van een makelaar is het echter niet alleen de courtage waar je op moet letten. Het is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, om te kijken wat een makelaar voor je kan opleveren. Kijkt hij verder dan alleen de verkoopprijs en legt hij focus op de kleine en grote pluspunten van jouw woning? Kortom, een lager tarief is fijn, maar je wilt uiteindelijk ook een makelaar die je huis zo voordelig mogelijk weet te verkopen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in 't Goy

In 't Goy, een rustig dorpje in het midden van het land, valt er iets op over het woningaanbod. Hoewel er ook een selectie van sociale huurwoningen te vinden is voor diegenen die dat nodig hebben, bestaat het grootste deel van de huizen uit koopwoningen. Het aantal koopwoningen in 't Goy is namelijk , wat aantoont dat de meerderheid van de mensen in dit dorp er graag hun eigendom van maken.

Aantal verkochte woningen in 't Goy

In de afgelopen twaalf maanden is er sprake geweest van verschillende woningtransacties in 't Goy. Een overzicht van het aantal aangemelde woningen voor verkoop en het daadwerkelijke aantal verkochte woningen, de transacties, is te zien in de aanstaande grafiek. De hoeveelheid verkochte woningen bedraagt 7:

Ben je van plan jouw huis in 't Goy te verkopen?

Ben je van plan je woning in 't Goy te verkopen? Dit is geen beslissing die je zomaar neemt; het is een ingrijpend proces waar zorg en aandacht aan besteed dient te worden. Kies voor de begeleiding van een professionele makelaar en neem de tijd om iedere stap van het verkoopproces zorgvuldig te doorlopen.

Bij Huis Verkopen begrijpen we dat dit een grote onderneming is. Daarom hebben we een helder stappenplan samengesteld voor de verkoop van jouw woning. Alles, van het regelen van een energielabel tot het kiezen van een betrouwbare makelaar en een goed verhuisbedrijf, staat voor je op een rijtje. We adviseren je iedere stap met zorg te volgen en garant te staan voor een soepele verkoop van je huis in 't Goy.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De huizenprijzen in 't Goy zijn constant in beweging. Het is daarom handig om de prijsontwikkeling goed in de gaten te houden. En dat is precies waar deze pagina voor is. Vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties en nieuw aanbod; we houden ze allemaal voor je up-to-date. Zo heb je altijd de meest actuele stand van zaken bij de hand voor jouw woningverkoop.

Voordelen van verkoop regelen met Huis Verkopen

Huis Verkopen biedt vele mogelijkheden om jouw verkoop in 't Goy optimaal te regelen. Zo kun je via ons bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen of makelaars vergelijken om zo de beste makelaar in 't Goy te vinden. Daarnaast maken we het je makkelijk om grote kostenbesparingen te realiseren doormiddel van het opvragen van makelaarstarieven. Het moge duidelijk zijn, met HuisVerkopen.nl aan jouw zijde sta je sterk tijdens de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen