Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Odijk

De huizenmarkt in Odijk is continu in ontwikkeling. Marktcijfers kunnen je een interessant inzicht geven in de bewegingen van deze lokale markt. Zo zie je direct hoe vraagprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties zich ontwikkelen door de tijd heen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Odijk

De gemiddelde verkoopprijs in Odijk is in de laatste 3 maanden € 707.734 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 640.000 euro. Deze informatie kan van grote waarde zijn als je overweegt je huis te verkopen, aangezien het inzicht biedt in de huidige marktvoorwaarden. Bekijk de onderstaande grafiek voor een helder beeld van deze prijzen:

Huizenprijzen in Odijk

Afgelopen 3 maanden

€ 365.000
€ 562.000
€ 758.000

Bereid je voor om een blik te werpen op de financiële trends in de woningmarkt van Odijk. We presenteren een informatieve grafiek die de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Odijk over de afgelopen 3 maanden weergeeft. Zo krijg je een concreet beeld van hoe de prijzen per vierkante meter zich recentelijk hebben ontwikkeld. Hier is hoe het eruit ziet:

Huizenprijzen in Odijk per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000
€ 4.300
€ 4.600

Prijsontwikkeling Odijk laatste 12 maanden

In Odijk hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden bewogen. Het blijft interessant om te volgen hoe deze beweging zich voortzet. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand was € 707.734. Bekijk de volgende vastgoedcijfers om een beter beeld te krijgen:

Wat is mijn woning in Odijk waard?

De waarde van jouw woning in Odijk is geen statisch gegeven, maar onderhevig aan doorlopende veranderingen. Factoren zoals de marktontwikkelingen, veranderingen in de buurt en de staat van jouw woning zorgen ervoor dat de woningwaarde constant fluctueert.

Omdat woningwaarde kan veranderen, is het verstandig om regelmatig duidelijkheid te krijgen hierover. Een recente, accurate waardebepaling kan je helpen bij beslissingen over verkoop of verbouwing. Een oplossing hiervoor kan een gratis waardebepaling door een professional zijn.

Een gratis waardebepaling vindt plaats aan huis. Dit is erg handig omdat er op die manier rekening gehouden kan worden met de feitelijke staat en de specifieke kenmerken van de woning. Praktisch gezien hoef je dus niet veel meer te doen dan het boeken van een afspraak.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Bij de studie van de woningmarkt is het belangrijk om te weten dat de woningmarktcijfers kunnen varieeren op basis van locatie. Om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige trends, is het nuttig om de gemiddelde woningprijzen van verschillende regio's te analyseren.

Sterker nog, als je de gemiddelde huizenprijzen in Odijk vergelijkt met die in omliggende steden, dan zie je grote variaties. Dit onderstreept het belang van het bezitten van gedetailleerde en actuele marktinformatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Odijk

Op ons platform houden we de statistieken van makelaars in Odijk nauwkeurig bij. We volgen welke makelaars de beste prestaties leveren, wie huizen het snelst verkoopt in Odijk, welke makelaars een hogere verkoopprijs realiseren, hoeveel woningen elke makelaar van de hand doet en hoe lang ze er gemiddeld over doen. Daarbij zijn er verschillen in makelaarstarieven, ook dat is een factor waar we rekening mee houden. We zorgen dat je met deze inzichten de meest optimale keuze voor je verkoopmakelaar kunt maken.

Het kiezen van de juiste makelaar is een flinke stap op weg naar een succesvolle verkoop van je huis. Een makelaar die goed presteert en snel en effectief huizen verkoopt in Odijk kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige verkoopervaring. Wij helpen je bij het vinden van die perfecte match zodat jouw woningverkoop in Odijk vlekkeloos verloopt.

Vergelijk makelaars in Odijk Of lees meer over makelaars in Odijk

Gemiddelde tarieven van makelaars in Odijk

Laat je niet verrassen door de courtages van makelaars in Odijk. De gemiddelde courtage bedraagt namelijk 1,10% van de verkoopprijs. Stel dat jouw huis verkocht wordt voor de gemiddelde verkoopprijs van € 707.734 betekent dit dat je gemiddeld € 7.785 aan courtage betaalt.

Verkoop je jouw huis in Odijk, dan is het handig om te weten dat courtages onderhandelbaar zijn. Zelfs een klein percentage minder courtage kan al snel honderden euro's schelen. Let ook op bijkomende kosten zoals opstartkosten, promotiekosten en kosten voor een taxatie- of energierapport.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Odijk

Odijk telt een totaal van 1914 koopwoningen, maar momenteel is maar een fractie daarvan beschikbaar op de markt. Een unieke situatie! Als je overweegt om jouw woning te verkopen, zou je nu veel potentiële kopers kunnen aantrekken. Het huidige aanbod is laag en dat maakt dat jouw woning in Odijk momenteel een bijzondere aantrekkingskracht kan hebben.

Aantal verkochte woningen in Odijk

In Odijk werd het afgelopen jaar een actieve woningverkoop opgemerkt, waarin zowel de aantal aanmeldingen als het aantal transacties heeft bijgedragen. Hier ligt de focus op het transactiecijfer, het daadwerkelijke aantal verkochte woningen, dat is 52. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd overzicht:

Ben je van plan jouw huis in Odijk te verkopen?

Ben je aan het overwegen of je jouw huis in Odijk op de markt wilt zetten? Hier bij Huis Verkopen willen we die overgang zo soepel mogelijk voor je maken. Het kan een ingewikkeld proces zijn, maar met onze praktische handleiding zorg je voor een gestroomlijnde verkoop zonder onvoorziene hindernissen.

Wat zeker niet over het hoofd gezien mag worden, is het selecteren van een bekwame makelaar. Deze essentiële schakel in het verkoopproces kan een groot verschil maken in je beleving en het uiteindelijke resultaat. Wij adviseren je daarbij stap voor stap, en bieden op onze website een gedetailleerd stappenplan, speciaal aangepast aan de behoeften van jouw woning in Odijk. Met zorgvuldige aandacht voor elk onderdeel van het proces zorgen we er samen voor dat je huisverkoop slaagt!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Odijk is continu aan verandering onderhevig. Daarom vind je hier altijd de meest recente statistieken. Dit betekent dat alles wat je hier leest accuraat is. Deze gegevens bieden je inzicht in de gemiddelde vraagprijs, hoeveel huizen er zijn verkocht en hoe snel woningen worden verkocht. Met de huidige marktgegevens krijg je een duidelijk beeld van het huidige klimaat in de huizenmarkt van Odijk.

Voorbereid je huis verkopen met HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is jouw perfecte startpunt als je van plan bent om jouw woning te verkopen. Op ons platform vind je niet alleen nuttige informatie over de kosten van het verkopen van je huis, maar kun je ook makelaars vergelijken of direct tarieven opvragen bij lokale makelaars. Mocht je twijfelen over de verkoopwaarde van jouw huis, dan kun je bij ons eenvoudig een gratis waardebepaling van een lokale en ervaren makelaar aanvragen hier. Heb je hulp nodig bij het checken van jouw energielabel? Wij kunnen je bij dit proces begeleiden en als nodig assisteren we je bij het aanvragen van een energielabel. Ook hebben we talloze tips voor de verkoop van je woning. Plus, als je door de bomen het bos niet meer ziet, is ons stappenplan een handige tool die de verkoop van je huis overzichtelijk maakt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen