Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Werkhoven

Welkom! Je wilt meer te weten komen over de huizenmarkt in Werkhoven en wat een betere manier dan hier, waar we je voorzien van de laatste en meest relevante vastgoedcijfers. Met maandelijkse gegevensupdates, houden we je altijd op de hoogte van de gemiddelde woningprijzen, verkoopprijzen en het aantal transacties. Of het nu gaat om inzicht in de huidige vraag naar huizen of de verkoopprestaties in Werkhoven, je bent hier op het juiste adres.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Werkhoven

De gemiddelde verkoopprijs in Werkhoven is in de laatste 3 maanden € 716.906 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 685.875 euro. Aangezien de woningmarkt constant in beweging is, kunnen er grote verschillen bestaan tussen deze prijzen, afhankelijk van verschillende factoren. Het volgende overzicht geeft een beeld van de huidige staat van de woningmarkt in Werkhoven:

Huizenprijzen in Werkhoven

Afgelopen 3 maanden

€ 497.000
€ 632.000
€ 767.000

Bij het bepalen van de waarde van een woning in Werkhoven wordt vaak slechts naar de absolute verkoopprijs gekeken. Maar om een realistisch en compleet beeld te krijgen, is het belangrijk om de prijs per vierkante meter in overweging te nemen. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de huidige marktwaarde en prijsontwikkelingen. Het gemiddelde verkoopcijfer per vierkante meter ligt momenteel op € 4.726. Bekijk hieronder de laatste trends in de verkoopprijzen en vraagprijzen per vierkante meter:

Huizenprijzen in Werkhoven per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.300
€ 4.600
€ 4.900

Prijsontwikkeling Werkhoven laatste 12 maanden

In Werkhoven hebben we de afgelopen 12 maanden gezien dat de prijzen van woningen beweeglijk zijn. Ze zijn niet statisch en reflecteren een voortdurende verandering in de woningmarkt.

De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand, volgens de actuele woningmarktcijfers, is € 716.906 euro. Neem een kijkje in de onderstaande grafiek voor meer specifieke details:

Wat is mijn woning in Werkhoven waard?

Wil je weten wat je woning in Werkhoven precies waard is? Dan zul je merken dat dit niet simpelweg te herleiden is tot de gemiddelde verkoopprijs in Werkhoven. De werkelijke waarde van jouw woning hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de staat van onderhoud, het bouwjaar, de grootte en de locatie binnen Werkhoven. Factoren zoals deze beïnvloeden allemaal de waarde van jouw huis.

Als je concreet wilt weten wat je woning waard is in de huidige markt, zou je kunnen overwegen om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten doen. Niet alleen is dit een goed beginpunt wanneer je plannen hebt om te gaan verkopen, maar het kan je ook helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over of dit wel het juiste moment is om te verkopen. Voor het aanvragen van een gratis waardebepaling, kun je deze link gebruiken.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij je thuis langs om de waarde van jouw woning vast te stellen. Dit is een waardevolle service omdat je hierdoor een realistisch en nauwkeurig beeld krijgt van wat je woning op dit moment waard is op de markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Realiseer je dat woningmarktcijfers per locatie sterk verschillen. Wanneer je bijvoorbeeld de gemiddelde huizenprijzen van Werkhoven vergelijkt met nabijgelegen plaatsen, valt op dat ze niet gelijk zijn.

Het is waardevol om niet enkel naar Werkhoven te kijken, maar ook de prijzen in omringende gemeenten in beschouwing te nemen. Zo verkrijg je een treffend beeld van de huidige marktbewegingen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Werkhoven

In de omgeving van Werkhoven tref je een variatie aan makelaars met elk hun unieke statistische prestaties. Enkele aspecten waarop ze verschillen zijn bijvoorbeeld het aantal huizen dat ze per jaar verkopen, de gemiddelde verkoopprijs van de woningen en de snelheid waarmee ze huizen verkopen. Deze makelaarskantoren kennen Werkhoven als hun broekzak, maar hun verkoopresultaten zijn zeer divers.

Een goede makelaar kan als een betrouwbare gids in het verkoopproces fungeren en op die manier extra waarde toevoegen aan de verkoop van je woning. Om deze reden is het de moeite waard om je te verdiepen in de verschillen tussen makelaars. Een goed startpunt is deze handige gids voor het vinden van een geschikte makelaar in Werkhoven.

Vergelijk makelaars in Werkhoven Of lees meer over makelaars in Werkhoven

Gemiddelde tarieven van makelaars in Werkhoven

Een van de voornaamste kostenposten bij de verkoop van een huis is de courtage voor de makelaar. Het gemiddelde courtagepercentage in Werkhoven is 1,12%. Toch is het zaak niet blind te staren op dit percentage. Kijk liever wat de makelaar je daadwerkelijk oplevert en baseer daar je keuze op.

Bij de keuze van een makelaar is het raadzaam om verschillende offertes op te vragen. Dit geeft je inzicht in de verschillende diensten en tarieven. Hierdoor kan je een weloverwogen keuze maken. Naast courtage zijn er namelijk nog andere kosten waar je rekening mee moet houden bij de verkoop van je woning.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Werkhoven

In Werkhoven tref je een totaal van 803 koopwoningen aan. Interessant om te weten is dat hiervan slechts een klein deel doorlopend beschikbaar is op de vastgoedmarkt. Als potentiële woningverkoper betekent deze schaarste dat je woning doorgaans meer aandacht en geïnteresseerde kopers zal trekken, vanwege het beperkte aanbod. Deze situatie kan in jouw voordeel werken bij het behalen van een goede verkoopprijs.

Aantal verkochte woningen in Werkhoven

In de afgelopen 12 maanden hebben in Werkhoven diverse woningen een nieuwe eigenaar gevonden. Het aantal woningen dat in die periode in de verkoop is geplaatst en het aantal transacties, oftewel verkochte woningen, zijn in de grafiek hieronder te zien. De aantallen zijn aangeduid met 17:

Ben je van plan jouw huis in Werkhoven te verkopen?

Als je overweegt jouw huis in Werkhoven te verkopen, zijn er tal van dingen waarmee je rekening moet houden. Denk aan zaken zoals het aanvragen van een energielabel, het inschakelen van een makelaar om een waardebepaling te doen en het inwinnen van verkoopadvies. Ook is het nuttig om verschillende makelaars te vergelijken om te kijken welke het beste bij jouw situatie past.

Gezien het vele regelwerk, is het raadzaam om een helder stappenplan te hanteren bij de verkoop van je woning. Een dergelijk plan helpt je aan de hand van concrete stappen om het verkoopproces soepel te laten verlopen. Van de juiste voorbereidingen treffen, via het coördineren van bezichtigingen tot aan de sleuteloverdracht, met een stappenplan houd je te allen tijde overzicht en controle.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de website waar je nu bent, HuisVerkopen.nl, houden we constant de vinger aan de pols van de huizenprijzen in Werkhoven. Elke verandering in vraagprijzen, verkoopprijzen en transacties wordt nauwkeurig bijgewerkt. Zelfs nieuwe aanmeldingen vind je hier in real-time terug. Omdat de markt continu in beweging is, blijft het belangrijk om goed op de hoogte te blijven, zeker als je overweegt jouw huis te verkopen.

Profiteer van de veelzijdige diensten van Huis Verkopen

Als je de verkoop van je woning voorbereidt, dan is HuisVerkopen.nl jouw ideale partner. Wil je een waardebepaling van je woning aanvragen of de beste makelaar in Werkhoven vinden? Daar helpen we je graag bij. Besparen op makelaarskosten? Vraag eenvoudig makelaarstarieven op en vergelijk! Ons platform is geheel kosteloos en onafhankelijk, dus je weet zeker dat je hiermee de beste deal krijgt. Bovendien helpt Huis Verkopen je om de verkoop van jouw huis op een moderne en eenvoudige manier te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen