Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Ten Post

Op zoek naar inzicht in de woningmarkt van Ten Post? Dan zit je hier goed! We houden je op de hoogte met actuele, nauwkeurige cijfers over vraag- en verkoopprijzen en het aantal transacties tot april 2024. Verkoop of koop wijs, zie hier de nieuwste trendanalyse van jouw dorp Ten Post!

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Ten Post

De gemiddelde verkoopprijs in Ten Post is in de laatste 3 maanden € 346.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 469.950 euro. Inzicht in deze prijzen kan je helpen bij het bepalen van een realistische vraagprijs voor je eigen woning. De onderstaande grafiek biedt een visuele weergave van deze prijzen:

In de grafiek hieronder wordt een helder beeld gegeven van de prijsontwikkelingen in Ten Post. De afgelopen drie maanden zie je de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per vierkante meter. Zo kan je een solide indruk krijgen van de financiële realiteit bij het wonen in dit gebied:

Prijsontwikkeling Ten Post laatste 12 maanden

In Ten Post hebben de woningprijzen de afgelopen 12 maanden beweging vertoond. Laat je informeren over de feitelijke verloop van deze marktbewegingen door de onderstaande grafiek te bekijken. De gemiddelde verkoopprijs vorige maand bedroeg een bedrag van € 346.000 euro:

Wat is mijn woning in Ten Post waard?

De beslissing om jouw huis in Ten Post te verkopen, wordt vaak beïnvloed door de prijs die het kan opleveren op de huidige woningmarkt. Als je je afvraagt "Wat is mijn huis in Ten Post waard?", dan is dit een belangrijk oriëntatiepunt om je verkoopbesluit op te baseren.

Overweeg je de verkoop van je woning? Een slimme zet zou dan zijn om een gratis waardebepaling door een makelaar te laten uitvoeren. De reden hiervoor is dat je zo een duidelijk beeld krijgt van wat je woning waard is. Voor een dergelijke waardebepaling kun je terecht op de volgende pagina: waardebepaling aanvragen.

Een gratis waardebepaling door een makelaar gaat als volgt te werk: de makelaar onderzoekt en analyseert diverse aspecten van jouw huis en bepaalt vervolgens de marktwaarde. Omdat de geschatte waarde kan variëren per makelaar, kan het handig zijn om bij je aanvraag aan te geven dat je wilt dat meerdere makelaars de waardebepaling uitvoeren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Ondanks het feit dat Ten Post zijn eigen unieke woningmarktcijfers kent, is het interessant om deze te vergelijken met omliggende locaties. Prijsschommelingen voor huizen kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van de plaats en het is belangrijk om dit te erkennen bij het beoordelen van de huidige marktomstandigheden.

Door niet alleen naar Ten Post te kijken, maar ook naar het bredere plaatje van omliggende gemeenten, kun je een dieper inzicht krijgen in hoe de prijzen zich ontwikkelen en relativeren. Zo krijg je een realistisch beeld van de markt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000

Best presterende makelaar in Ten Post

Welkom op een platform waar we nauwlettend de prestaties van verkoopmakelaars in Ten Post volgen. Ten Post is een regio met variërende makelaarsprestaties. We volgen de woningmarkt, the prestaties van individuele makelaars, en hoe snel ze een huis verkopen. Dit doen we allemaal om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte makelaar.

De keuze voor de juiste makelaar kan een groot verschil maken. Niet iedere makelaar behaalt gemiddeld dezelfde verkoopprijs en niet iedere makelaar heeft hetzelfde tempo. Door onze vergelijking en statistieken, helpen we je om een makelaar te vinden die het beste bij je past. Niet alleen om je huis met succes te verkopen, maar ook om het meeste uit je verkoop te halen.

Vergelijk makelaars in Ten Post Of lees meer over makelaars in Ten Post

Gemiddelde tarieven van makelaars in Ten Post

Let op courtages wanneer je een huis in Ten Post wilt verkopen. Het gemiddelde tarief (courtage) dat makelaars in Ten Post hanteren, ligt rond de 1,22%. Dat betekent bij een gemiddelde verkoopprijs van € 346.000 dat je al snel € 4.221 aan makelaarskosten kwijt bent. Schrik niet, het is de moeite waard om verschillende makelaarstarieven te vergelijken.

Het is verstandig om niet klakkeloos voor de eerste de beste makelaar te kiezen. Geef jezelf inzicht in de tarieven van verschillende makelaars. Dit scheelt je niet alleen geld, maar zorgt ook dat je een geschikte makelaar vindt. Door het opvragen van tarieven bij verschillende makelaars in Ten Post, krijg je direct meer inzicht in jouw mogelijkheden en de kosten daarvan.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Ten Post

In het Groningse dorp Ten Post tref je een diversiteit aan woningen aan. De meerderheid van deze woningen wordt gekenmerkt als koopwoningen, met een totaal van 249 stuks. Dat neemt echter niet weg dat er ook ruimte is voor andere vormen van woonruimte, zoals verschillende (sociale) huurwoningen en woningen met een specifieke bestemming. Dit zorgt voor een gevarieerd woningaanbod waarbij de keuze voor jouw ideale woonplek in Ten Post behoorlijk breed is.

Aantal verkochte woningen in Ten Post

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Ten Post verschillende woningen aangemeld voor verkoop en succesvol verkocht. De balans tussen deze aanmeldingen en transacties speelt een grote rol in de uiteindelijke verkoopcijfers. Hieronder zie je de grafiek met maandelijkse en jaarlijkse data betreffende deze cijfers. Het exacte aantal verkochte woningen over deze periode is: 5:

Ben je van plan jouw huis in Ten Post te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Ten Post komt heel wat kijken. Allereerst is het belangrijk om een goede waardebepaling van je woning te laten uitvoeren door een erkende makelaar. Je kan bijvoorbeeld waardebepaling door een makelaar aanvragen. Daarnaast, is het aanvragen van je energielabel en het inwinnen van professioneel verkoopadvies onmisbaar.

Omdat een huis verkopen geen dagelijkse bezigheid is, kan het handig zijn om een stappenplan als leidraad te gebruiken. Gelukkig biedt HuisVerkopen.nl een handig stappenplan voor de verkoop van je huis. Dit helpt je bij het organiseren van alle zaken, van de eerste waardebepaling tot en met de definitieve verkoop. Met een duidelijk plan ga je stap voor stap richting een geslaagde verkoop van jouw woning in Ten Post.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op HuisVerkopen.nl vind je steeds de laatste cijfers over de woningmarkt in Ten Post. We volgen de prijsontwikkeling op de voet en houden vinger aan de pols als het gaat om vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen. Al deze informatie houden we actueel, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Als je overweegt je huis te verkopen, is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat er speelt op de lokale huizenmarkt.

Meer dan cijfers: handige tools voor woningverkopers

Maar er is meer waar HuisVerkopen.nl je bij kan helpen. Wil je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling van je woning? Geen probleem, met onze tool vraag je snel een waardebepaling aan. Of ben je op zoek naar de juiste makelaar voor de verkoop van jouw huis in Ten Post? Met onze tool om makelaars te vergelijken vind je zo de beste deal. Ook voor een handig stappenplan voor de verkoop van jouw woning kun je bij ons terecht. Allemaal bedoeld om jou als woningverkoper het leven makkelijker te maken.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen