Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Woltersum

In het pittoreske Woltersum biedt de woningmarkt volop kansen als je overweegt je huis te verkopen. De woningwaarde ontwikkelt zich sterk en de vraagprijzen zijn aantrekkelijk. De pagina waarop je je bevindt, biedt een schat aan informatie over huizentransacties, de gemiddelde woningprijzen en verkoopprijzen in Woltersum, allemaal actueel tot april 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Woltersum

De gemiddelde verkoopprijs in Woltersum is in de laatste 3 maanden € 315.000 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 315.000 euro. Deze prijzen variëren en worden mede bepaald door het aanbod aan woningen in deze periode. Zo kunnen de prijzen fluctueren wanneer er meer of juist minder woningen op de markt komen. Voor het heldere en actuele beeld van deze prijzen, raadpleeg dan de onderstaande grafiek:

In het vaststellen van woningprijzen speelt de waarde per vierkante meter een grote rol, zeker in Woltersum. Om een globaal inzicht te krijgen in de mogelijke opbrengst van je woning, kun je het aantal m2 van je huis vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 binnen deze regio. Hiermee krijg je een ruwe voorspelling van de verkoopopbrengst. Ter illustratie, zie hieronder het overzicht van de laatste drie maanden:

Prijsontwikkeling Woltersum laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden is er in Woltersum beweging te zien in de woningprijzen. De exacte cijfers en trends hierover vind je in de onderstaande grafiek. De gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand lag op € 315.000 euro:

Wat is mijn woning in Woltersum waard?

De waarde van woningen in Woltersum is continu in beweging. Factoren zoals woningverbeteringen, schommelingen in de huizenmarkt en ook de algemene economische situatie beïnvloeden de waardering van je eigendom op frequente basis.

Gezien deze veranderende configuraties is het verstandig om zekerheid te krijgen over de huidige waarde van je woning. Makelaars kunnen deze bezorgdheid verlichten door middel van een gratis waardebepaling. Deze service brengt je woningwaarde snel en secuur in kaart, zodat je altijd op de hoogte bent van de geldende marktwaarde.

Een gratis waardebepaling aan huis houdt in dat een getrainde makelaar ter plaatse jouw woning beoordeelt. Dit proces is niet alleen grondig, maar vooral ook handig – in plaats van tijd in te roosteren voor een bezoek aan het kantoor van de makelaar, komt de dienstverlening direct naar je toe.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is interessant om te merken dat de kostprijs van woningen per locatie varieert. Zo vertonen de huizenprijzen in Woltersum een lichte afwijking vergeleken met de prijzen in naburige plaatsen. Dit fenomeen heeft tal van oorzaken. Belangrijk is om te onthouden dat elke woonplaats uniek is en specifieke kenmerken heeft die de huizenprijzen kunnen beïnvloeden. Ik nodig je uit om deze diversiteit in prijsstelling en zijn oorzaken verder te verkennen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Woltersum

Op HuisVerkopen.nl houden we continu de prestaties van makelaars in Woltersum bij, van verkoopsnelheid tot gemiddelde verkoopprijs. Deze informatie helpt ons begrijpen welke makelaars uitblinken in wat ze doen. Niet alle makelaars leveren hetzelfde niveau van dienstverlening, vandaar dat we deze vergelijkende statistieken beschikbaar stellen om jou de best mogelijke keuze te laten maken.

Jouw voordeel bij het maken van een geïnformeerde keuze voor een makelaar kan groot zijn. Maak gebruik van ons platform om de verschillende prestaties en sterktes van de makelaars te vergelijken. Door te kiezen voor een makelaar die hoog scoort op de factoren die voor jou belangrijk zijn, kun je ervoor zorgen dat je woning voor de beste prijs en in de kortst mogelijke tijd wordt verkocht.

Vergelijk makelaars in Woltersum Of lees meer over makelaars in Woltersum

Gemiddelde tarieven van makelaars in Woltersum

Als je van plan bent jouw huis in Woltersum te verkopen, is het goed om te weten dat de gemiddelde courtage van een makelaar daar 1,16% is. Dat betekent dat, bij de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Woltersum van € 315.000, de kosten voor een makelaar ongeveer € 3.654 bedragen. Er is echter een brede variatie in tarieven, dus het loont om meerdere opties te onderzoeken.

Een goed advies is om niet zomaar de eerste de beste makelaar te kiezen, maar om ze te vergelijken. Op basis van jouw voorkeuren worden de meest geschikte makelaars voor jou geselecteerd en informeren ze jou over hun tarieven en werkwijze. Een kwalitatief goede makelaar kan het verschil maken tussen een succesvolle verkoop en een langdurig proces, dus het is verstandig om hier aandacht aan te besteden.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Woltersum

In het schilderachtige dorp Woltersum bestaat het merendeel van de huizen uit koopwoningen. Daarnaast vind je er eveneens diverse andere types woonmogelijkheden zoals (sociale) huurwoningen, en woningen met een andere specifieke bestemming. De exacte hoeveelheid koopwoningen houden we up-to-date en wordt aangegeven met 122, zodat je altijd een actueel beeld hebt van het woninglandschap in Woltersum.

Aantal verkochte woningen in Woltersum

In de afgelopen 12 maanden hebben we in Woltersum een duidelijke activiteit op de woningmarkt waargenomen. Het aantal woningen dat te koop is aangeboden en uiteindelijk is verkocht, is vertegenwoordigd in 4 transacties. Bekijk de volgende grafiek om te zien hoe de aanmeldingen en verkoopaantallen zich per maand ontwikkelden:

Ben je van plan jouw huis in Woltersum te verkopen?

De verkoop van je huis in Woltersum kan enkele uitdagingen met zich meebrengen. Het gaat hier niet enkel over het vinden van geïnteresseerden, maar ook over procedures, documentatie en wellicht zelfs renovaties. Dit alles kan je overweldigen en het proces kan ook nog eens langer duren dan verwacht. Deze obstakels zijn normaal bij het verkopen van een huis en het is belangrijk om je goed voor te bereiden.

Een oplossing voor het gemakkelijker maken van jouw huisverkoop in Woltersum is om je grondig te oriënteren op wat te verwachten bij zo'n complex proces. Een gedetailleerd stappenplan kan je helpen om inzicht te krijgen in welke stappen je moet volgen en welke documenten je nodig hebt. Een andere oplossing is om de hulp in te schakelen van een lokale makelaar die bekend is met de markt in Woltersum. Samen met een makelaar wordt jouw huis verkopen inderdaad een stuk makkelijker!

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De gegevens die Huis Verkopen over de huizenprijzen in Woltersum aanbiedt zijn altijd up-to-date en nauwkeurig samengesteld. Inspanning wordt geleverd om ervoor te zorgen dat deze data een precieze woningmarkt indicatie biedt. Dit zorgt ervoor dat je als woningeigenaar de juiste beslissing kunt nemen over het juiste verkoopmoment. Wij raden je aan constant een oogje te houden op deze statistieken om een passende verkoopstrategie te ontwikkelen.

De veelzijdige voordelen van Huis Verkopen

Huis Verkopen biedt verschillende handige hulpmiddelen gericht op het vereenvoudigen van jouw verkoopproces. Zo kan je bijvoorbeeld een gratis waardebepaling aanvragen, waardoor je een realistisch idee krijgt over de mogelijke opbrengst van je woning. Om te garanderen dat je met de beste makelaar in zee gaat, kan je makelaars vergelijken binnen jouw omgeving. Ook kan je naar de stappenplan om te zorgen dat je geen belangrijke stappen overslaat. Dit maakt het regelen van de verkoop van je woning op Huis Verkopen betrouwbaar en eenvoudig.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen