Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Tolbert

Ben je van plan je huis in Tolbert te verkopen? Met onze actuele informatie over de woningmarkt van Tolbert, zoals de huizenprijzen, verkoopprijzen en aantallen woningverkopen, bieden we je een uitgebreid overzicht om je te helpen bij dit proces. We zorgen dat de pagina steeds bijgewerkt blijft.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Tolbert

De gemiddelde verkoopprijs in Tolbert is in de laatste 3 maanden € 390.391 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 296.142 euro. Deze cijfers zijn indicatief voor de huidige toestand van de huizenmarkt in Tolbert en worden direct beïnvloed door het beschikbare aanbod aan woningen in de afgelopen drie maanden. Hierbij geldt: des te hoger het aanbod, des te groter de kans op fluctuatie in de gemiddelde prijzen. Ontdek de exacte ontwikkeling in de onderstaande grafiek:

Huizenprijzen in Tolbert

Afgelopen 3 maanden

€ -40.000
€ 200.000
€ 440.000

Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen in Tolbert is het goed te kijken naar de waarde per vierkante meter. De huidige gemiddelde verkoopprijs per m² in Tolbert is € 2.660. Dit getal is belangrijk om te weten, omdat het je een realistisch beeld geeft van de marktwaarde. Let op, de vraagprijs en verkoopprijs per m² variëren altijd. Dit verschil zie je ook terug in de volgende grafiek:

Huizenprijzen in Tolbert per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.500
€ 2.800

Prijsontwikkeling Tolbert laatste 12 maanden

Het is raadzaam om de fluctuaties van de huizenprijzen in Tolbert over de laatste 12 maanden aandachtig te volgen. Een bewust overzicht van deze ontwikkelingen helpt je een goed inzicht te krijgen in de woningmarkt. Ter referentie, de gemiddelde verkoopprijs van vorige maand is als volgt: € 390.391. Bereid je voor op de onderstaande grafiek, deze geeft de prijsontwikkelingen weer:

Wat is mijn woning in Tolbert waard?

De waarde van jouw woning in Tolbert is afhankelijk van verscheidene factoren. Zo spelen de woninggrootte, het bouwjaar, de staat van onderhoud en de locatie een significante rol. Ook relevant zijn bijvoorbeeld de huidige marktcondities en de vergelijkbare woningen in de buurt die recentelijk verkocht zijn.

Als je nauwkeurig wilt weten wat de waarde van jouw huis is, dan is het aanvragen van een gratis waardebepaling bij een makelaar de beste stap. Of je nu serieus overweegt je woning te verkopen of gewoon helderheid wilt krijgen over de actuele waarde, een waardebepaling biedt je de informatie die je nodig hebt. Dit kan gemakkelijk online gedaan worden via waardebepaling aanvragen.

Tijdens een gratis waardebepaling komt een makelaar persoonlijk bij je langs om je huis te beoordelen. Het is geheel kosteloos en biedt je de kans om professioneel advies te krijgen zonder enige verplichting. Een waardebepaling van een makelaar is de meest accurate manier om de werkelijke waarde van jouw woning in Tolbert te achterhalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je de huidige stand van zaken in de woningmarkt wilt begrijpen, is het nuttig om te kijken naar de verschuivingen in de huizenprijzen in verschillende gemeenten. Binnen exact dezelfde provincie, kunnen de woningwaarden aanzienlijk variëren. Zo is het prijsverschil tussen een huis in Tolbert en haar omliggende plaatsen opvallend.

Kennis hiervan vergroot inzicht in het marktbeeld. Door onder andere te kijken naar aangrenzende gemeenten, verkrijg je een rijker beeld van de huidige woningmarkt. De onderliggende cijfers laten zien dat de woningwaarde sterk wordt beïnvloed door locatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Tolbert

Op HuisVerkopen.nl houden we ons bezig met het verzamelen van data over de woningmarkt en de prestaties van verkoopmakelaars in Tolbert. Door inzicht te hebben in wie de hoogste verkoopprijzen behaalt, wie woningen het snelst verkoopt en de hoeveelheid woningen die een makelaar verkoopt, zijn we in staat om jou te begeleiden in het vinden van een geschikte verkoopmakelaar.

De waarde van het kiezen van een makelaar die voldoet aan jouw specifieke eisen is enorm. Het kan een wereld van verschil maken voor de verkoopsnelheid en de uiteindelijke verkoopprijs van je woning. Het is een beslissing die met zorg genomen dient te worden, dus een platform dat je daarbij kan helpen is ontzettend handig.

Vergelijk makelaars in Tolbert Of lees meer over makelaars in Tolbert

Gemiddelde tarieven van makelaars in Tolbert

Courtages kunnen enorm verschillen per makelaar en hebben een grote invloed op de uiteindelijke kosten die je maakt bij de verkoop van jouw woning. In Tolbert ligt de gemiddelde courtage van makelaars op 1,12%. Dat lijkt misschien weinig, maar met een gemiddelde verkoopprijs van woningen in Tolbert van € 390.391, vertegenwoordigt dit gemiddelde courtagepercentage toch al snel een bedrag van € 4.372.

Het is daarom verstandig om goed op te letten voordat je een makelaar inschakelt. Bespaar niet enkel op basis van de hoogte van de courtage, maar kijk ook naar de kwaliteit en de service die de makelaar biedt. Vraag altijd meerdere offertes op. Dit biedt je de kans om makelaars te vergelijken, en op basis van hun prijs, service en bedrijfsvoering de beste keuze te maken voor de verkoop van jouw woning in Tolbert.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Tolbert

In Tolbert ligt het totale aantal koopwoningen op 1368. De bestemming van deze woningen kan divers zijn, met mogelijkheden voor wonen, werken en ontspanning. Als je overweegt je huis te verkopen, is het goed te weten dat jouw woning door verschillende partijen kan worden gekocht, zoals gezinnen, stellen of investeerders. Ze kunnen er voor kiezen om zelf in de woning te gaan wonen, het pand te verhuren of het na aankoop grondig te verbouwen. Hierdoor biedt jouw woning voor veel partijen mogelijk interessante kansen.

Aantal verkochte woningen in Tolbert

In de afgelopen twaalf maanden zijn er in Tolbert verschillende woningen op de markt gekomen en ook van eigenaar gewisseld. In 23 gevallen resulteerde de aanmelding in een succesvolle transactie, en kwam er een nieuw gezicht in de dorpsgemeenschap. Achter deze feiten schuilt een helder verhaal, dat in de grafiek hierna naar voren komt:

Ben je van plan jouw huis in Tolbert te verkopen?

Als je van plan bent om je huis in Tolbert te verkopen, zijn er tal van zaken waarmee je rekening dient te houden. Niet alleen moet je huis presentabel zijn voor potentiële kopers, je dient ook een reële vraagprijs te bepalen, een goede makelaar te kiezen en alle juridische zaken in orde te maken. Jouw woning verkopen is dus geen eenvoudige taak, maar een complex proces waarbij veel factoren meespelen.

Om het verkoopproces van je huis in Tolbert soepeler te laten verlopen, kan een stappenplan van pas komen. Met een goed stappenplan zorg je ervoor dat je niets over het hoofd ziet, alles goed geregeld is en geen enkel detail overgeslagen wordt. Van het regelen van een energielabel tot het vinden van een verhuisbedrijf, op de pagina van het stappenplan kan je alles vinden om je huis succesvol te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Ben je van plan om jouw woning in Tolbert te verkopen? Dan zit je hier op de juiste plek. Dit platform houdt actuele ontwikkelingen bij van huizenprijzen in Tolbert. Alles van vraagprijzen, verkoopprijzen tot het aantal transacties en nieuwe woningaanmeldingen, worden steevast geactualiseerd. Zo krijg je altijd de meest recente en relevante informatie voor de verkoop van jouw woning.

Handige tools voor het verkopen van je woning

HuisVerkopen.nl maakt het je makkelijk om de juiste voorbereidingen te treffen voor de verkoop van je huis. Met onze handige tools, zoals een gratis waardebepaling of het vergelijken van makelaars, helpen we jou de beste keuze te maken. Je kunt bij ons ook makelaarstarieven opvragen en zo kosten besparen. Dankzij ons stappenplan vergeet je geen enkele stap in het verkoopproces, van het regelen van een energielabel tot woningstyling. Hiermee garanderen we jou een zorgeloze verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen