Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Warten

Welkom op onze statistiekenpagina over de huizenmarkt in Warten. Zoals altijd wordt de waarde van vastgoed continu beïnvloed door vraag en aanbod. Op deze pagina vind je meer informatie over gemiddelde prijzen, de hoeveelheid transacties en actuele ontwikkelingen binnen de woningmarkt. Hou ons op de hoogte en blijf op de hoogte van de laatste trends, allemaal up-to-date tot februari 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Warten

De gemiddelde verkoopprijs in Warten is in de laatste 3 maanden € 672.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 737.250 euro. Deze actuele cijfers tonen aan dat de huizenmarkt in Warten continu verandert. Het is dus zaak om de marktbewegingen op de voet te volgen wanneer je van plan bent om je huis te verkopen. Hier volgt de grafiek met de meest recente informatie:

Bij het inschatten van de mogelijke verkoopopbrengst van je woning in Warten, is de prijs per vierkante meter een zeer belangrijke factor. Wil je een globaal idee krijgen van het verwachte prijskaartje van je huis? Vermenigvuldig dan de oppervlakte van je woning met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Warten. Ter illustratie van deze benadering, presenteren we hieronder een grafiek met de huidige gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Warten van de afgelopen drie maanden:

Prijsontwikkeling Warten laatste 12 maanden

Als je overweegt om een huis te verkopen of kopen in Warten, is het raadzaam om de huizenprijzen van de afgelopen 12 maanden te volgen. Door bewust te zijn van de prijsontwikkelingen, zul je beter geïnformeerd zijn. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand in Warten was € 672.500. Bekijk hieronder de grafiek voor de trends in de huizenprijzen van de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Warten waard?

De waarde van jouw huis in Warten wordt bepaald door verschillende factoren. Allereerst speelt het soort huis een belangrijke rol, evenals de grootte in vierkante meters. Daarnaast is ook de huidige staat van het huis van groot belang. Tot slot kan ook de actuele woningmarkt een flinke invloed hebben op de waardebepaling van jouw huis. Het laatste punt is zeker van groot invloed, en kan de prijs positief of negatief beïnvloeden.

Ben je geïnteresseerd in wat jouw huis in Warten op dit moment waard is? Dan is een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar precies wat je nodig hebt om dit te ontdekken. Met een dergelijke waardebepaling krijg je duidelijkheid over de mogelijke verkoopprijs en kun je vervolgens besluiten of je jouw huis wilt verkopen.

Een waardebepaling door een verkoopmakelaar bestaat meestal uit een analyse van jouw woning en vergelijkbare huizen in de buurt die recent verkocht zijn. Door voor een gratis waardebepaling te gaan, krijg je dus inzicht in de waarde zonder dat je er iets voor hoeft te betalen. De gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar kan niet alleen helpen bij een mogelijke verkoop, maar ook als je overweegt een verbouwing aan te gaan.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

De woningmarktcijfers hebben een variërende aard, dit geldt met name voor de huizenprijzen. Ze fluctueren sterk en tonen grote verschillen per locatie, gemeente en zelfs per dorp of stad. Bij een vergelijking tussen Warten en gemeentes in de nabije omgeving valt dit direct op:

Het onder de loep nemen van huizenprijzen in omgeving, helpt je om een helder beeld te scheppen van de huidige woningmarkt. Het is een boeiend contrast om te zien hoe de woningmarkt in Warten afwijkt van de omliggende gebieden. Bekijk de onderstaande grafieken om een meer gedetailleerde weergave van de huizenprijzen te zien:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Warten

Aan de hand van de diepgaande cijfers en statistieken die HuisVerkopen.nl verzamelt, kunnen we je een helder beeld geven van de prestaties van verschillende verkoopmakelaars in Warten en omgeving. Niet alleen laten we zien hoe snel zij gemiddeld een woning verkopen, maar ook welke makelaars gemiddeld een hogere verkoopprijs behalen en hoeveel woningen zij gemiddeld verkopen.

Het kiezen van een makelaar is geen sinecure, elk heeft zijn eigen benaderingen en sterke punten. Zo kun je bijvoorbeeld voorkeur hebben voor een makelaar die heel snel huizen verkoopt, of een makelaar die een hogere verkoopprijs weet te behalen. Onze vergelijkingstool kan je helpen ontdekken welke makelaar het beste past bij jouw specifieke situatie en voorkeuren.

Vergelijk makelaars in Warten Of lees meer over makelaars in Warten

Gemiddelde tarieven van makelaars in Warten

Als het om courtages gaat, kunnen de tarieven per makelaar in Warten flink uiteenlopen. Het gemiddelde courtage percentage ligt rond de 1,17%, wat op basis van een gemiddelde verkoopprijs van € 672.500 neerkomt op kosten rond de € 7.868. Dit is een aanzienlijk bedrag.

Goed is om te beseffen dat je niet zomaar voor elke makelaar zou moeten kiezen. Je doet er verstandig aan om verschillende makelaars in Warten te vergelijken. Zo vind je een makelaar die bij je past en die je het beste kan helpen bij de verkoop van je huis. Let daarbij niet alleen op de kosten, maar ook op service, ervaring en de bij jou passende aanpak.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Warten

In Warten ligt de focus hoofdzakelijk op koopwoningen. Deze vormen het merendeel van de huizenmarkt en worden door de tag in beeld gebracht. Toch omarmt Warten diversiteit; naast koopwoningen vind je er ook een selectie aan (sociale) huurwoningen en panden met een alternatieve bestemming. Hierdoor kan iedereen in deze plaats zijn of haar plek vinden.

Ben je van plan jouw huis in Warten te verkopen?

Verkoop jij je huis in Warten, dan zijn er zeker wat uitdagingen die je tegen kan komen. Warten is een klein, historisch dorpje en mogelijk ben je niet de enige die zijn huis probeert te verkopen. Je kan in concurrentie raken met andere huiseigenaren. Bovendien kan de kans bestaan dat potentiële kopers niet bekend zijn met het karakteristieke dorp en hierdoor je woning mislopen.

Maar geen zorgen, er zijn oplossingen om je huis in Warten op te laten vallen tussen de rest. Begin bijvoorbeeld met het inzetten van een makelaar die bekend is met de lokale markt. Met hun deskundigheid kunnen ze je huis op de juiste manier in beeld brengen en de voordelen van wonen in Warten belichten. Ook adviseren ze je mogelijk over een strategische vraagprijs. Wil je meer weten? Bekijk dan ons stappenplan voor een begeleidende route bij het verkopen van jouw woning.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om jouw woning in Warten te verkopen, is het goed om te weten dat de huizenprijzen continu in beweging zijn. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen en trends in Warten. Alles wat je nodig hebt: vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties, nieuwe aanmeldingen en meer wordt hier nauwkeurig en up-to-date gehouden. Zo ben je altijd voorbereid op de huidige marktcondities.

Selecteer de juiste verkoopdienst voor jouw woning

De website HuisVerkopen.nl is een nuttig hulpmiddel bij het voorbereiden en regelen van de verkoop van jouw woning. Het regelen van een gratis waardebepaling of het vergelijken van makelaars is bijvoorbeeld een fluitje van een cent op ons platform. Bespaar op makelaarskosten door makelaarstarieven op te vragen, of gebruik ons stappenplan om te zien wat er voor jouw woning geregeld moet worden voor de verkoop. We raden ook aan om onze pagina te bekijken voor handige verkoop tips. Zo wordt het verkopen van je huis in Warten een stuk minder stressvol.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen