Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wehl

In juli 2024 heeft de huizenmarkt in Wehl interessante ontwikkelingen laten zien. Als je overweegt je huis te verkopen, is het nuttig om te weten dat de vraagprijzen en verkoopprijzen een stijgende trend vertonen. Dit, samen met een stijgend aantal transacties, maakt het een gunstig moment.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wehl

De gemiddelde verkoopprijs in Wehl is in de laatste 3 maanden € 485.711 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 405.115 euro. Deze cijfers zijn gereflecteerd in de lokale woningmarkt en geven de huidige staat ervan aan. De hoogte van beide prijzen biedt een indicatie van de huidige woningtrends in Wehl. Bereid je voor op de onderstaande grafiek voor verdere inzichten:

Huizenprijzen in Wehl

Afgelopen 3 maanden

€ 100.000
€ 318.000
€ 536.000

U staat op het punt inzicht te krijgen in de huidige marktcijfers van Wehl. De onderstaande grafiek laat je kennis maken met de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 over de laatste drie maanden in Wehl. Deze belangrijke data helpt bij het vormen van een realistisch beeld van de lokale huizenmarkt:

Huizenprijzen in Wehl per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.200
€ 3.400
€ 3.700

Prijsontwikkeling Wehl laatste 12 maanden

De afgelopen 12 maanden hebben de woningprijzen in Wehl zich bewogen. Deze bewegingen vinden plaats, in lijn met de landelijke gemiddelden. De gemiddelde verkoopprijs afgelopen maand was € 485.711. Bekijk nu de gedetailleerde grafiek hieronder:

Wat is mijn woning in Wehl waard?

De waarde van jouw woning in Wehl is constant in beweging, beïnvloed door factoren als de staat van het onderhoud, marktontwikkelingen en natuurlijk de vraag en aanbod verhoudingen. Woningwaarde is geen statisch gegeven, maar iets dat zich continu ontwikkelt en fluctueert, afhankelijk van vele omstandigheden. Het bijhouden van deze waarde kan iemand helpen in beslissingen rondom het wel of niet verkopen van een huis.

Om potentiële twijfel of onzekerheden weg te nemen, is het verstandig om een goede inschatting van je huiswaarde te hebben. Met onduidelijke cijfers is het moeilijk een weloverwogen beslissing te maken. Gelukkig is er een manier om deze kennis te vergaren: het aanvragen van een gratis waardebepaling. Een ervaren makelaar helpt je hierbij en zorgt dat je de meest accurate prijsbepaling krijgt.

Deze waardebepaling wordt bij jouw thuis uitgevoerd. De makelaar kan dan gelijk een indruk krijgen van het huis en haar unieke kwaliteiten. Het is een efficiënte manier om snel duidelijkheid te krijgen over de huidige marktwaarde van je woning. En alles wordt voor jou geregeld, van de afspraak tot de volledige rapportage.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Op de huizenmarkt variëren de prijzen per locatie. Het is niet zo dat, bijvoorbeeld, de huizenprijzen in Wehl en die in omliggende plaatsen precies gelijk lopen. Door een blik te werpen op de prijzen in andere gemeenten verkrijg je een goed overzicht van de huidige marktsituatie.

Het begrijpen en vergelijken van deze woonmarktcijfers is fundamenteel om inzicht te krijgen in de specifieke situatie van Wehl. Het helpt je een gedetailleerd beeld te vormen over hoe de prijzen in Wehl zich verhouden tot vergelijkbare plaatsen. Dit soort informatie is nuttig voor jouw persoonlijke situatie.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.400.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Wehl

Vraag je je af hoe je de keuze kunt maken voor de juiste makelaar in Wehl? Het is namelijk zeker niet onbelangrijk; makelaars in Wehl verschillen op diverse manieren. Bijvoorbeeld in de mate van betrokkenheid, marktkennis en de kosten voor hun diensten. Iedere woning en situatie is anders, dus het is cruciaal om te kiezen voor een makelaar die goed bij jou en jouw woning past.

Een goede makelaar kan echt het verschil maken in het verkoopproces van je woning. Ze zijn van invloed op factoren zoals de verkoopprijs, de snelheid van de verkoop en de onderhandelingen met kopers. Maak niet zomaar een keuze, maar vergelijk meerdere makelaars om zo de beste match te vinden. De website biedt je de kans om makelaars te vergelijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een makelaar die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Vergelijk makelaars in Wehl Of lees meer over makelaars in Wehl

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wehl

Met de focus op courtages valt het op dat makelaarstarieven in Wehl fluctueren. Het gemiddelde courtagepercentage dat een makelaar rekent is 1,07%. Op basis van de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Wehl, die nu € 485.711 bedraagt, betalen mensen ongeveer € 5.197 aan courtagekosten.

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, zijn er meerdere dingen om rekening mee te houden naast alleen het courtagepercentage. Veel makelaars rekenen namelijk ook opstartkosten om je huis in de verkoop te zetten, de gemiddelde opstartkosten bedragen € 515. Maar laat je niet verrassen door deze kosten; je kunt bij meerdere makelaars in Wehl tarieven opvragen om hier duidelijk inzicht in te krijgen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wehl

In Wehl is het aantal koopwoningen, dat momenteel op2236 staat, aanzienlijk. Het is echter belangrijk te realiseren dat slechts een fractie van deze woningen daadwerkelijk aangeboden wordt op de huizenmarkt. Gezien deze situatie, zou jouw woning, mocht je besluiten deze te verkopen, snel in het oog springen bij potentiële kopers. Neem deze bijzonder kans dus zeker in overweging bij de verkoop van je huis.

Aantal verkochte woningen in Wehl

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Wehl diverse woningen op de markt gebracht, deze aanmeldingen tonen de activiteit in dit gebied. Tegelijkertijd zijn er ook een aantal woningen van eigenaar gewisseld, het totaalaantal transacties hiervan bedroeg 46. Bekijk de onderstaande grafiek voor een gedetailleerd beeld hiervan:

Ben je van plan jouw huis in Wehl te verkopen?

Het verkopen van je huis in Wehl kan een uitdaging zijn, gezien alles wat je moet regelen. Zo moet je jouw huis verkoopklaar maken, waarbij kleine onderhoudswerkzaamheden en een goede presentatie van belang zijn. Ook moet je rekening houden met juridische zaken als het eigendomsbewijs en het verzamelen van de juiste documentatie, zoals een actueel energielabel.

Met zoveel te regelen kan een goed gestructureerd stappenplan zeer nuttig zijn. Denk aan het vaststellen van de juiste vraagprijs, het kiezen van een geschikte makelaar en het maken van aantrekkelijke foto's voor de presentatie van je huis. Gelukkig hebben wij voor jou op onze website een specifiek stappenplan opgesteld dat je kunt raadplegen. Dit plan geeft je inzicht in het volledige proces van de verkoop van jouw woning in Wehl. We hopen dat het je helpt om alles probleemloos te regelen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Wordt je ook zo nieuwsgierig naar de prijsontwikkeling van de woningen in Wehl? Niet gek, want de huizenprijzen in Wehl zijn continu in beweging. Op deze pagina blijf je helemaal op de hoogte. We zorgen ervoor dat alle informatie up-to-date blijft. Vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal voltooide transacties en nieuwtjes over nieuw aanbod, we houden het allemaal voor je bij.

Voordelen van Huis Verkopen bij je verkoop

De website Huis Verkopen is een uitstekend hulpmiddel om de verkoop van je huis vlekkeloos te laten verlopen. Je vindt hier diverse tools, zoals een gratis waardebepaling en een tool om makelaars te vergelijken, zodat je de beste makelaar voor jouw woning kunt vinden. Ook kun je hier makelaarstarieven opvragen om te besparen op makelaarskosten. En vergeet ons stappenplan niet, dat alle acties die je moet ondernemen voor de verkoop van je woning duidelijk op een rijtje zet.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen