Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Wilnis

In de huidige periode van februari 2024 merk je dat de huizenmarkt in Wilnis volop in beweging is. Marktcijfers onthullen de trends op het gebied van woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties. Ze tonen de ontwikkelingen in de afgelopen tijd en geven je een helder beeld van wat je kunt verwachten bij het verkopen van je huis in Wilnis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Wilnis

De gemiddelde verkoopprijs in Wilnis is in de laatste 3 maanden € 478.615 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 582.676 euro. Deze informatie is van groot belang voor potentiële verkopers van huizen, omdat het hen een indicatie geeft van wat ze kunnen verwachten voor hun eigen woningen. De onderstaande grafiek toont inzichtelijke informatie over de woningprijzen:

Huizenprijzen in Wilnis

Afgelopen 3 maanden

€ 119.000
€ 376.000
€ 633.000

Bij het kiezen van een woning draait het niet alleen om de totale prijs, maar ook om de waarde per m2. Waarom? Omdat je hiermee de werkelijke waarde van het huis kunt beoordelen. Zo ligt de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Wilnis momenteel rond € 4.636. Door dit te vergelijken met de prijzen in de onderstaande grafiek, kun je een beter beeld krijgen van de huidige marktsituatie:

Huizenprijzen in Wilnis per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.900
€ 4.400
€ 5.000

Prijsontwikkeling Wilnis laatste 12 maanden

In de afgelopen 12 maanden was de huizenmarkt in Wilnis volop in beweging. Deze beweging is te zien in de verschillen tussen de maandelijkse gemiddelde verkoopprijzen. Bijvoorbeeld, de gemiddelde verkoopprijs van afgelopen maand was € 478.615 euro. Laat je verder informeren door de grafiek hieronder:

Wat is mijn woning in Wilnis waard?

De waarde van jouw woning in Wilnis wordt bepaald door een breed scala aan factoren. Enkele van deze factoren zijn de algehele staat van je woning, het aantal vierkante meters, de ligging binnen Wilnis en de huidige vraag in de vastgoedmarkt. Al deze factoren gecombineerd kunnen de waarde van jouw woning flink beïnvloeden.

Als je benieuwd bent naar de precieze waarde van jouw huis, dan is een gratis waardebepaling door een makelaar de beste optie. Deze waardebepaling is een stevig startpunt, of je nu zeker weet dat je je huis wilt verkopen, of dat je gewoon een duidelijk beeld wilt krijgen van de huidige waarde om een weloverwogen beslissing te nemen.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis, dit is volledig gratis en duurt ongeveer 30 minuten. De reden waarom een waardebepaling door een makelaar een goed idee is, is dat een professional een gedetailleerd en actueel inzicht kan geven in de woningwaarde in jouw specifieke situatie. Dit helpt je om de volgende stappen in het verkoopproces met vertrouwen te zetten.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Wanneer je je oriënteert op de woningmarkt, zul je merken dat de verkoopprijzen per plaats aanzienlijk kunnen variëren. Neem nou Wilnis; de huizenprijzen daar vertonen net even andere patronen dan in de naburige dorpen en steden. Dit komt door een scala aan factoren, zoals de woningmarktcondities op lokaal niveau, of specifieke eigenschappen en kwaliteiten van Wilnis als woonplaats.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Wilnis

Op het gebied van verkoopmakelaars kent Wilnis een diversiteit. Wat iedere makelaar uniek maakt zijn hun statische gegevens. Wij hebben zicht op de prestaties, zoals de snelheid van verkoop, de gemiddelde verkoopprijs en het aantal verkochte woningen. Zo krijg je inzicht in de beste makelaars voor jouw specifieke situatie.

Voor het verkopen van je woning is de keuze van de juiste makelaar van grote invloed. De juiste match kan een hogere verkoopprijs, snellere verkoop en een soepel verkoopproces betekenen. Omdat wij de statistieken van makelaars in Wilnis bijhouden, vind je snel de makelaar die perfect aansluit bij jouw specifieke verkoopbehoeften.

Vergelijk makelaars in Wilnis Of lees meer over makelaars in Wilnis

Gemiddelde tarieven van makelaars in Wilnis

Makelaarscourtage kan een flinke duit kosten als je je huis in Wilnis wilt verkopen. In deze plaats ligt het gemiddelde courtagepercentage voor makelaars op 1,09%. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de makelaar en de specifieke diensten die ze aanbieden. Het is daarom verstandig om verschillende offertes op te vragen, zodat je een beter inzicht krijgt in wat elk makelaarskantoor je kan bieden voor hun tarief.

Naast courtage zijn er andere kosten waar je rekening mee dient te houden bij de verkoop van je woning. Het zou best kunnen dat deze kosten in sommige gevallen al zijn inbegrepen in het courtagepercentage, maar het is altijd goed om te controleren of dit inderdaad het geval is. Transparantie in deze kosten kan je helpen bij het kiezen van de juiste makelaar en bij het efficiënt budgetteren voor de verkoop van je huis.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Wilnis

In Wilnis wordt het leeuwendeel van de huizenmarkt gedomineerd door koopwoningen; het aantal is namelijk . Dat zegt echter niet alles over het woningaanbod hier. Er zijn namelijk ook heel wat huurwoningen, waarvan een aantal behoren tot de sociale huursector, die een diversiteit creëren in het woninglandschap. Daarnaast zijn er woningen met bijzondere bestemmingen, bijvoorbeeld bedrijfswoningen of panden met een dual-functionele bestemming, die bijdragen aan het unieke karakter van Wilnis.

Aantal verkochte woningen in Wilnis

In het afgelopen jaar hebben verschillende woningeigenaren in Wilnis besloten hun huis te verkopen, wat heeft geresulteerd in een aantal aanmeldingen. Maar hoeveel woningen zijn er daadwerkelijk van eigenaar gewisseld? De 50 transacties geven je een beeld van hoe de woningmarkt in Wilnis zich heeft bewogen. Bekijk de gedetailleerde maandelijkse en jaarlijkse cijfers in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Wilnis te verkopen?

Verschillende uitdagingen kunnen zich voordoen bij het verkopen van je woning in Wilnis. Zo kan de juiste prijsstelling een hele klus zijn - je wilt immers niet te veel vragen, zodat je huis niet verkoopt, maar je wilt ook zeker niet te weinig vragen. Daarnaast kan ook het onderhandelingsproces een uitdaging zijn, vooral als je niet gewend bent om te onderhandelen over grote bedragen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, kun je verschillende stappen ondernemen. Zo is het verstandig om een goede makelaar te kiezen die ervaring heeft met de woningmarkt in Wilnis. Ook is het belangrijk om je huis goed te presenteren, zorg dus voor mooie foto's en een pakkende beschrijving. Een handig hulpmiddel hierbij kan het stappenplan op onze website zijn, dat je kan helpen je huis in Wilnis succesvol te verkopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Wilnis is voortdurend in beweging. Cijfers en statistieken veranderen met de dag. Op onze site houden we deze informatie up-to-date zodat je altijd de meest recente wetenswaardigheden over de woningmarkt van Wilnis tot je beschikking hebt. Door deze actuele cijfers te raadplegen heb je een beter beeld van de woningmarkt en kun je gerichter beslissingen nemen. Ze kunnen bijvoorbeeld handig zijn als je overweegt jouw huis te verkopen en wilt zien wat de gemiddelde marktwaarde van soortgelijke woningen in Wilnis is.

Hoe HuisVerkopen.nl je begeleidt bij woningverkoop

Wanneer je overweegt je huis te verkopen, kan HuisVerkopen.nl je van dienst zijn. De site biedt tal van nuttige hulpmiddelen voordat je je huis in de verkoop zet. Zoals het aanvragen van een gratis waardebepaling van je woning, of het eenvoudig vergelijken van makelaars in Wilnis, zodat je de makelaar kiest die het beste bij je past. Je kunt ook makelaarstarieven opvragen om te besparen op de kosten. Dankzij het handige stappenplan zie je in één oogopslag welke stappen je moet volgen voor een succesvolle verkoop van je huis. De website is eenvoudig in gebruik en biedt je de mogelijkheid om de verkoop van je huis op een efficiënte, moderne manier te regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen