Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Huis verkopen in Bruchem

Overweeg je je huis in Bruchem te verkopen? Het succes van deze onderneming hangt sterk af van een goed doordacht verkoopplan en het samenwerken met een ervaren makelaar. Maak optimaal gebruik van de lokale woningmarkt, met goed voorbereide bezichtigingen en een aantrekkelijk geprijsde woning.

 • Geen gedoe
 • Direct geregeld
 • Geld besparen
 • Hogere opbrengst

Over het verkopen van je huis in Bruchem

Als woningverkoper in Bruchem heb je diverse doelen die je wilt bereiken bij het verkopen van je huis. Het eerste en belangrijkste doel is uiteraard het verkrijgen van een goed verkoopresultaat. Je wilt ervan verzekerd zijn dat de prijs die je voor je huis krijgt eerlijk en marktconform is. Daarnaast streef je naar een vlotte verkoop, zodat je niet lang in onzekerheid hoeft te zitten. Ook wil je een makelaar die je tijdens het gehele verkoopproces bijstaat, en die zichzelf reeds heeft bewezen in Bruchem.

Natuurlijk vraag je je af hoe snel huizen in Bruchem doorgaans worden verkocht en wat de gemiddelde verkoopopbrengst is. Wellicht ben je ook benieuwd naar hoeveel je kunt besparen door verschillende makelaars te vergelijken. Voor een volledig advies voor de verkoop van je woning is het raadzaam om een gratis verkoopadvies aan te vragen. We duiken nu dieper in de huidige toestand van de woningmarkt in Bruchem. Hieronder volgen de actuele cijfers:

Juli 2024

Verkoopsnelheid (gem.)
17 dagen
Verkoopopbrengst (gem.)
€ 480.000
Besparing (gem.)
€ 1.080

Je huis snel verkopen in Bruchem

Wist je dat huizen in Bruchem gemiddeld binnen 73 dagen verkocht worden? Dit kan wellicht sneller, mits je enkele strategieën volgt. Deze strategieën gaan je helpen om je woning snel en tegen een gunstige prijs te verkopen.

 1. Zorg voor een goede presentatie van je huis. Een opgeruimd huis, frisse kleuren op de muren en een mooi onderhouden tuin trekken kopers aan. Zorg ook voor goede foto's; deze zijn vaak de eerste indruk die een potentiële koper van je huis krijgt.
 2. Schakel een professionele makelaar in, bij voorkeur eentje die gespecialiseerd is in het verkoop van woningen in jouw regio. Een makelaar beschikt over de nodige kennis en netwerk om je woning snel te kunnen verkopen.
 3. Maak gebruik van het stappenplan van HuisVerkopen.nl, om niets over het hoofd te zien. Het handige stappenplan helpt je bij het hele proces, van het opstellen van een advertentie tot aan de verkoopovereenkomst. Dit zorgt voor een vlotte en gestructureerde afhandeling.

Tips in Bruchem

#1 Tip: de keuze voor een goede makelaar heeft veel invloed op het verkoopresultaat.

Bekijk alle tips of begin direct met het vergelijken van makelaars: tarieven, prestaties en aanpak.

Begin met vergelijken

Wat brengt een huis in Bruchem op?

In de huidige woningmarkt liggen de prijzen aanzienlijk hoger dan een aantal jaren geleden, en dat is in Bruchem niet anders. Het gemiddelde bedrag waarvoor een woning hier van eigenaar wisselt is op dit moment € 480.000. Dit bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ligging van de woning en de staat van onderhoud.

De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bruchem loopt op tot € 4.615. Huizenprijzen zijn altijd in beweging en kunnen beïnvloed worden door allerlei economische factoren. Dit maakt het lastig om te bepalen wanneer het beste moment is om je huis te koop te zetten. Een goede makelaar kan je hierbij adviseren op basis van de meest recente marktontwikkelingen.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan Bij een lokale, ervaren makelaar

Woningcijfers in Bruchem

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.100
€ 3.400
€ 4.700

Op HuisVerkopen.nl houden we alle huizenprijzen in Bruchem bij (up-to-date: juli 2024), waaronder de gemiddelde vraagprijs, verkoopprijs, de prijsontwikkeling en de gemiddelde huizenprijzen ten opzichte van andere plaatsen in de buurt van Bruchem.

Tips om je woning te verkopen in Bruchem

Staat jouw huis in Bruchem te koop en wil je de verkoop bespoedigen? Deze tips kunnen jou goed op weg helpen. Het zijn geen pilaren voor succes, maar door deze aandachtspunten mee te nemen in jouw verkoopstrategie, kun je de kans op een snelle en winstgevende verkoop aanzienlijk vergroten.

 • Onderhoud de voortuin: Een goed onderhouden voortuin zorgt voor een prettige eerste indruk bij potentiële kopers. Slecht onderhoud kan mensen afschrikken, ook al is het interieur van het huis in perfecte staat.
 • Persoonlijke items: Een huis vol met familiefoto's kan voor kijkers lastig zijn om doorheen te kijken. Het is belangrijk dat ze zich kunnen inbeelden dat het hun huis kan worden, dus zorg voor een neutraal ingericht huis.
 • Licht: Zorg dat alle kamers voldoende verlicht zijn. Een donker huis kan minder aantrekkelijk zijn. Vervang zo nodig kapotte lampen en open gordijnen of jaloezieën om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten.
 • Neutraliseer geuren: Onaangename geuren kunnen potentiële kopers afschrikken. Zorg voor een fris en schoon huis door goed te luchten en eventueel lekkere, neutrale geuren te verspreiden.
 • Huisdieren: Sommige mensen zijn allergisch of hebben gewoon een hekel aan huisdieren. Zorg ervoor dat er geen tekenen van huisdieren aanwezig zijn tijdens bezichtigingen.

Ontdek jouw stappenplan in Bruchem:

 • Persoonlijk samengesteld stappenplan voor jouw woning
 • Bijhouden, organiseren en sequencen van acties via interactieve tool
 • Flexibiliteit in keuze van optionele stappen voor verkoop
 • Kostenbesparing door vergelijking van relevante opties
Bekijk mijn stappenplan Speciaal voor jouw woning

Wat kost een huis verkopen in Bruchem?

Het verkopen van je huis brengt kosten met zich mee. De verkoop van een woning in Bruchem kost je als verkoper gemiddeld € 10.740. Hieronder zetten we alle kosten op een rij:

Kosten bij verkoop in Bruchem In euro’s
Makelaarskosten (o.b.v. huiswaarde € 480.000) € 5.328
Verkoopstyling en klein onderhoud € 875
Energielabel aanvragen € 315
Notaris (doorhalen hypotheek) € 350
Totale gemiddelde kosten bij verkoop € 10.740

Kosten van makelaars in Bruchem

Wanneer je overweegt je huis in Bruchem te verkopen, is er een goede kans dat je zult samenwerken met een makelaar. Over het algemeen werken de meeste makelaars met een courtage; dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van je huis. Het gemiddelde courtagepercentage dat makelaars in Bruchem vragen ligt rond de 1,11%. Dit betekent dat je de makelaar betaalt door middel van een percentage dat wordt berekend op basis van de verkoopprijs van je huis.

Deze 1,11% wordt pas betaald nadat je huis daadwerkelijk is verkocht. De kosten voor de makelaar worden dus pas berekend en ingehouden na een succesvolle verkoop. Houd er rekening mee dat naast de courtage ook andere kosten kunnen zijn, zoals promotiekosten of kosten voor professionele fotografie. Informeer dus altijd naar het totaalpakket.

Lees meer over makelaars in Bruchem.

Andere kosten bij verkoop

Verkoopstyling

Als je jouw woning een aantrekkelijker uiterlijk wilt geven voor potentiële kopers, dan kan verkoopstyling een effectieve methode zijn. Bij verkoopstyling haal je professionals in huis die de woning opnieuw inrichten om het verkoopproces te bevorderen.

Dit kan variëren van het opnieuw inrichten van de woonkamer, tot aan het opknappen van de tuin. Let op, verkoopstyling is niet gratis. Je bent geld kwijt aan de styling zelf, maar ook aan het huren of kopen van de benodigde meubels en accessoires.

Notariskosten

De notariskosten zijn een andere belangrijke kostenpost bij het verkopen van jouw woning. Deze kosten staan los van de kosten van de makelaar. De notaris is verantwoordelijk voor het opstellen van de verkoopakte en het regelen van de betaling.

Een belangrijk onderdeel van de notariskosten is het doorhalen van de hypotheek. Als je jouw woning verkoopt, moet de hypotheek officieel worden doorgehaald bij de notaris. De gemiddelde notariskosten voor het doorhalen van een hypotheek zijn € 350.

Energielabel

Tegenwoordig is het verplicht om een energielabel te hebben bij het verkopen van jouw woning. Dit label geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Het is belangrijk om dit te weten, om potentiële kopers te informeren.

Het aanvragen van een energielabel brengt kosten met zich mee. Hoe hoog deze kosten precies zijn, kan variëren. De kosten zijn afhankelijk van de energieadviseur die je inschakelt om het energielabel op te stellen. Ook hier is het dus verstandig om prijzen te vergelijken.

Wanneer mijn huis verkopen in Bruchem?

Overweeg je om in juli 2024 je huis in Bruchem te verkopen? Het antwoord is ja! Een vroege start met een goede makelaar kan je enorm ondersteunen bij het bepalen van de uitgelezen tijd voor de verkoop. Door je huis op het juiste moment in de verkoop te zetten, kun je maximaal profiteren van de huidige woningmarkt.

Maar hoe weet je nu of dit écht een goed moment is? Hier komt een goed gesprek met een ervaren makelaar om de hoek kijken. Hij of zij kan jou inzicht geven in de huidige situatie op de woningmarkt in Bruchem, zodat je de juiste keuze kunt maken omtrent de verkoop van je huis. Goed voorbereid zijn is immers het halve werk!

Vergelijk makelaars in Bruchem Op basis van je voorkeuren

Waarom Huis Verkopen?

Huis Verkopen biedt je een handig online stappenplan om je op weg te helpen met de verkoop van je huis. Dit plan is speciaal samengesteld voor jouw woning en leidt je in heldere stappen door het gehele verkoopproces. Door het gebruik van dit stappenplan verhoog je de kans op een succesvolle verkoop en minimaliseer je de kans op onverwachte kosten.

Gratis waarde bepaling

Ga je je huis verkopen? Maak dan gebruik van de gratis waardebepaling die Huis Verkopen biedt. Door een realistische schatting van de waarde van je huis te hebben, vergroot je de kans op een snelle verkoop tegen een goede prijs.

Makelaars vergelijken

Huis Verkopen helpt je om de beste makelaar in Bruchem te vinden. Door makelaarstarieven op te vragen en makelaars te vergelijken, maak je een geïnformeerde keuze en bespaar je op makelaarskosten.

Onafhankelijk en gratis

Ons online platform is geheel onafhankelijk en gratis te gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten of belangen, wat bijdraagt aan een zorgeloze voorbereiding op de verkoop van je huis.

Aanvullende diensten

Naast het samenstellen van een stappenplan, biedt Huis Verkopen een assortiment aan aanvullende diensten. Denk hierbij aan het aanvragen van een energielabel, het inschakelen van een verhuizer of het inrichten van je woning voor een snellere verkoop.

Veelgestelde vragen over een huis verkopen in Bruchem

Het bepalen van de waarde van je huis in Bruchem begint idealiter met een gedegen waardebepaling door een lokale makelaar. Deze kan alle kenmerken en factoren meenemen in de beoordeling.

Een goede makelaar in Bruchem vinden kan lastig zijn. Gelukkig heeft HuisVerkopen.nl een handige tool waarmee je makelaars kunt vergelijken.

De kosten voor het verkopen van je huis in Bruchem kunnen variëren. Ze hangen af van de makelaar die je kiest, je woning en andere factoren. Op deze pagina kan je hier meer informatie over vinden.

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig je huis in Bruchem is. Het is verplicht bij verkoop. Hier kan je jouw energielabel aanvragen.

Het snel verkopen van je woning in Bruchem hangt af van verschillende factoren, waaronder de vraag in de markt, de staat van je huis en de juiste vraagprijs. HuisVerkopen.nl biedt tips om je woning snel te verkopen.
Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen