Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Appelscha

In de huidige periode van juni 2024 is er veel beweging op de huizenmarkt in Appelscha. Deze pagina biedt je inzicht in relevante vastgoedstatistieken over het verkopen van je huis in deze regio. Denk hierbij aan waardevolle informatie over gemiddelde woningprijzen, verkoopcijfers en het aantal transacties in Appelscha. Dit helpt je een gefundeerde beslissing te nemen over eventuele verkoopplannen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Appelscha

De gemiddelde verkoopprijs in Appelscha is in de laatste 3 maanden € 342.320 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 375.825 euro. Deze cijfers geven inzicht in de huidige staat van de woningmarkt. Om je een helder beeld daarvan te geven, hebben we hieronder een overzichtelijke grafiek opgesteld die de verkoop- en vraagprijzen in Appelscha toont:

Huizenprijzen in Appelscha

Afgelopen 3 maanden

€ 147.000
€ 287.000
€ 426.000

In de aankomende grafiek presenteren we een helder beeld van de ontwikkelingen op de huizenmarkt in Appelscha. Het betreft expliciet gegevens over de verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 gedurende de afgelopen 3 maanden. Zo krijg je direct zicht op de gemiddelde prijzen rond het verkopen en kopen van vierkante meters woonruimte:

Huizenprijzen in Appelscha per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 2.200
€ 2.700
€ 3.200

Prijsontwikkeling Appelscha laatste 12 maanden

In Appelscha zijn de woningprijzen gedurende het afgelopen jaar in beweging geweest. De woningmarkt heeft laten zien dat dit fluctuaties in de prijs met zich mee kan brengen. De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand bedroeg € 342.320. Bekijk hieronder de grafiek voor een overzicht van de prijsontwikkeling van de afgelopen 12 maanden:

Wat is mijn woning in Appelscha waard?

De waarde van je huis in Appelscha is van diverse factoren afhankelijk. Het gaat niet enkel om het type huis of het aantal vierkante meters, maar ook de staat van de woning en de huidige woningmarkt. Deze variabelen zijn mede bepalend en daarbij veranderen de huizenprijzen in Appelscha continu.

Zit je met de vraag "Wat is mijn huis in Appelscha waard?" dan biedt een gratis waardebepaling door een makelaar de antwoorden. Deze kan je een helder beeld geven, wat je kan helpen bij het nemen van een verkoopbeslissing. Deze gratis waardebepaling kan je gemakkelijk online aanvragen.

Bij een gratis waardebepaling zal een makelaar je woning grondig inspecteren. Naast de materiële eigenschappen van je woning nemen ze ook de locatie en de huidige woningmarkt in overweging. Daarnaast is deze waardebepaling ook volkomen kosteloos en vrijblijvend, wat een groot voordeel biedt.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Als je een huis wilt kopen, moet je er rekening mee houden dat de verkoopprijzen sterk kunnen variëren per locatie. Zo merk je bijvoorbeeld al dat er een verschil is tussen de huizenprijzen in Appelscha en die in de naburige plaatsen. Dit kan te maken hebben met verscheidene factoren, waaronder de vraag en het aanbod of de populariteit van de plaats. Het loont dus zeker om de lokale woningmarkt goed te bestuderen voordat je een aankoopbeslissing neemt.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Appelscha

Bij het selecteren van een makelaar voor het verkopen van jouw huis in Appelscha, kom je veel verschillende statistieken tegen. Iedere makelaar heeft zo zijn eigen kenmerken, van succespercentages tot aan de gemiddelde verkoopprijzen en van verkoopsnelheid tot aan de servicekosten. Het is belangrijk om je hierin goed te verdiepen.

Om een goed geïnformeerde keuze te kunnen maken, is het belangrijk om advies in te winnen bij meerdere makelaars en deze te vergelijken. Op deze manier krijg je ontdek je welke makelaar het beste bij de verkoop van jouw huis past en kun je optimaal profiteren van hun kennis en kunde. Zo wordt het verkopen van je huis in Appelscha een stuk eenvoudiger!

Vergelijk makelaars in Appelscha Of lees meer over makelaars in Appelscha

Gemiddelde tarieven van makelaars in Appelscha

Laat je niet verrassen door de courtages van makelaars in Appelscha. Het gemiddelde courtage ligt namelijk op 1,17% van de verkoopprijs van jouw woning. Stel je eens voor, met een gemiddelde verkoopprijs van € 342.320 betekent dit dat jouw makelaarskosten uitkomen op € 4.005, een aanzienlijk bedrag.

Als je je huis wilt verkopen, moet je goed letten op wat je krijgt voor de kosten die je betaalt. Het gaat namelijk niet enkel over de verkoopprijs die de makelaar voor je kan bedingen, maar ook over de service en de aanpak. Vergelijk enkele makelaars via deze handige tool. Vergeet niet, het is belangrijk wat de makelaar voor je oplevert, niet enkel wat hij kost.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Appelscha

Appelscha is gezegend met een aanzienlijk aantal koopwoningen, welke weergegeven wordt als 1369. Deze woningen kunnen je dienen als een plekje om zelf te bewonen, of als een investering voor verhuur. Maar bedenk wel, van dit totaal is er slechts een kleine fractie direct beschikbaar voor aanschaf of verhuur. De keuze is aan je!

Aantal verkochte woningen in Appelscha

In de afgelopen 12 maanden zijn er in Appelscha veel woningen van eigenaar gewisseld. Het aantal verkochte woningen - oftewel 'transacties' - bedraagt 51. Ook zijn er veel woningen voor het eerst op de markt verschenen. Deze 'aanmeldingen' vertellen ons iets over de levendigheid van de woningmarkt in Appelscha. Kijk maar eens naar de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Appelscha te verkopen?

Bij het verkopen van je woning in Appelscha komt er best wat op je af. Belangrijke punten om bij stil te staan omvatten een grondige waardebepaling door een makelaar om de juiste vraagprijs vast te stellen, of advies bij het makelaars vergelijken. Ook het aanvragen van een energielabel is een praktische stap om te nemen. Al deze aspecten zijn belangrijk voor een succesvolle verkoop.

Je hoeft dit uiteraard niet allemaal zelf te onthouden. Met een goed stappenplan is de verkoop van je huis gestructureerd en overzichtelijk te regelen. Zo'n plan helpt je de verkoop stroomlijnen, waardoor je systematisch en effectief kunt werken. Dit zorgt voor rust in je hoofd en helpt om de verkoop zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de hoogte blijven van de woningmarkt is belangrijk, in het bijzonder wanneer je overweegt om je huis te verkopen. Voor Appelscha zijn de woningmarktcijfers continu in beweging en daarom wordt de informatie hier steevast actueel gehouden. Deze cijfers bieden je een inzicht in de ontwikkelingen en trends op de lokale woningmarkt en kunnen je helpen bij het bepalen van de beste verkoopstrategie voor jouw specifieke situatie.

Handige tools voor woningverkoop

Bij het voorbereiden of regelen van de verkoop van jouw woning, kan HuisVerkopen.nl een goudmijn van informatie en hulpmiddelen zijn. Met gratis tools zoals de waardebepaling en de mogelijkheid om makelaars te vergelijken helpt het platform je de beste makelaar in Appelscha te vinden. Bovendien maakt het mogelijk om makelaarstarieven op te vragen, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen. Daarnaast helpt het handige stappenplan je navigeren door het verkoopproces zodat geen detail over het hoofd gezien wordt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen