Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beets

Als je overweegt je huis in Beets te verkopen, dan wil je graag weten hoe de woningmarkt ervoor staat. Op deze pagina vind je een schat aan informatie over bijvoorbeeld de huidige woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties in Beets. Het inzicht dat je hiermee verkrijgt, helpt je een weloverwogen beslissing te nemen in de huidige markt van maart 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beets

De gemiddelde verkoopprijs in Beets is in de laatste 3 maanden € 355.067 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 579.119 euro. Dit betekent dat er een bepaalde verhouding is tussen de bedragen die kopers bereid zijn te betalen en wat verkopers willen krijgen. Deze getallen komen voort uit de bewegingen op de huizenmarkt in Beets in de afgelopen 90 dagen. Kijk hieronder voor de visuele weergave van deze prijsontwikkelingen:

Huizenprijzen in Beets

Afgelopen 3 maanden

€ -284.000
€ 172.000
€ 629.000

Wanneer je overweegt je huis te verkopen in Beets, is er een specifiek cijfer dat je goed in de gaten moet houden: de woningwaarde per vierkante meter. Deze waarde kan je een ruwe indicatie geven van de potentiële opbrengst van de verkoop van je woning. Door het aantal m2 van je huis te vermenigvuldigen met de gemiddelde verkoopprijs per m2 in Beets, krijg je een voorspelling van de te verwachten verkoopopbrengst. Bekijk nu hieronder de actuele woningmarktcijfers, met de grafiek van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Beets van de laatste 3 maanden:

Huizenprijzen in Beets per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 800
€ 2.500
€ 4.100

Prijsontwikkeling Beets laatste 12 maanden

Wanneer je de huizenmarkt observeert, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de prijsontwikkeling van huizen. Zo kan de prijsontwikkeling in Beets bijvoorbeeld inzicht geven in de beweging van de markt.

Om dit in beeld te brengen, is de gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand opgenomen. Deze bedroeg € 355.067 euro. Verder onderstaand vind je een grafiek waarop de prijsontwikkeling wordt uitgezet:

Wat is mijn woning in Beets waard?

Wat is jouw huis waard in Beets? Die vraag kan niet eenduidig worden beantwoord, omdat er veel factoren zijn die de woningwaarde beïnvloeden. Zo spelen het soort woning, de grootte, de conditie van de woning en de huidige stand van de woningmarkt een belangrijke rol.

Ben je nieuwsgierig naar wat de exacte waarde van jouw huis in Beets is? Het beste wat je kunt doen, is een gratis waardebepaling laten uitvoeren door een makelaar. Zo'n waardebepaling geeft je een duidelijk beeld, zodat je als huiseigenaar weloverwogen kunt beslissen of je wilt verkopen.

Een gratis waardebepaling van een makelaar gaat als volgt: de makelaar komt bij je thuis en bekijkt grondig jouw woning, ze neemt daarbij alle specifieke kenmerken mee. Deze dienst is volledig kosteloos en vrijblijvend, waardoor het een slimme stap is om een reëel beeld van de woningwaarde te krijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Aan de prijzen van huizen hangt een geografisch prijskaartje. De variatie in verkoopprijzen, alhoewel grotendeels onvoorspelbaar, houdt verband met de locatie van de woning. Beets is zo'n plaats waar de huizenmarkt net even anders in elkaar zit. Hier liggen de verkoopprijzen niet helemaal in lijn met die in omringende plaatsen. Als toekomstige huizenkoper is het dus handig om je in deze lokale nuances te verdiepen voordat je de keuze maakt waar je jouw nieuwe thuis wil vestigen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 900.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Beets

Sta je op het punt je huis in Beets te verkopen en vraag je je af welke makelaar je daarvoor het beste kunt kiezen? Geen zorgen, je bent niet de enige met deze vraag. Makelaars kan je vinden in allerlei vormen en maten, denk aan de prijs die ze vragen, de service die ze bieden en hun kennis van de lokale markt in Beets.

Het verschil tussen een goede en een minder goede makelaar kan groot zijn. Zo kan een effectieve makelaar helpen bij het bereiken van een breder publiek, waardoor je huis mogelijk sneller wordt verkocht, of een hogere verkoopprijs krijgt. Je kunt jezelf veel tijd en energie besparen door een kleine investering te doen in het vergelijken van verscheidene makelaars. Denk niet dat de eerste makelaar die je ontmoet meteen de beste keuze is.

Vergelijk makelaars in Beets Of lees meer over makelaars in Beets

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beets

Makelaarscourtages kunnen flink variëren en het is goed om te weten dat het gemiddelde tarief in Beets 1,16% is. Het vinden van de juiste makelaar hangt af van meer dan alleen de courtage - aspecten zoals ervaring, persoonlijke klik en bijvoorbeeld de presentatie van jouw woning tellen ook mee. Op tarieven opvragen kun je eenvoudig de tarieven van makelaars in jouw omgeving verkrijgen en zo makelaars en hun courtages vergelijken.

Bij het verkopen van jouw woning, met een gemiddelde verkoopprijs van € 355.067 in Beets, is strategie ook belangrijk. Hierin kan een makelaar verschil maken. Let bijvoorbeeld op hoe een makelaar jouw huis in de markt zet, hoe ze omgaan met onderhandelingen en hoe goed ze de lokale markt kennen. Het kiezen van de juiste makelaar kan je uiteindelijk een voordeligere deal opleveren, onafhankelijk van hun courtage.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beets

In Beets zie je een mix van verschillende woningtypes. Hierbij zijn sociale huurwoningen zeker vertegenwoordigd, maar het merendeel van het woningaanbod in dit dorp bestaat uit koopwoningen. Het precieze aantal koopwoningen wordt constant bijgehouden en kan je vinden onder de tag .

Aantal verkochte woningen in Beets

In de afgelopen 12 maanden is er op de huizenmarkt in Beets een verschuiving te zien in het aantal aanmeldingen en het daadwerkelijk aantal verkochte woningen. In totaal zijn er 8 transacties afgesloten. Dit zijn woningen die van eigenaar zijn gewisseld. Minder woningen die zijn aangemeld voor verkoop, betekent niet per se minder verkooptransacties. Bekijk snel de data in de onderstaande grafiek:

Ben je van plan jouw huis in Beets te verkopen?

Het verkopen van jouw woning in Beets kan een flinke uitdaging zijn, omdat er ontzettend veel aspecten zijn om op te letten. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met het regelen van een geldig energielabel, het verkrijgen van een taxatierapport, het maken van verleidelijke foto's en het kiezen van een geschikte makelaar, wat nog maar het begin is. Het kan wat overweldigend zijn, maar een goed voorbereide verkoop kan jou veel goeds opleveren.

Daarom is het verstandig om je te laten begeleiden door een stappenplan dat specifiek is afgestemd op de verkoop van een woning in Beets, gezien elke locatie zijn eigen unieke nuances kent. Met zo'n stappenplan als gids, zul je geen moeite hebben om alles wat betrekking heeft op de verkoop van jouw woning te ordenen. Het kunnen bijhouden van je voortgang en het weten welke stap volgt, is zonder twijfel een geweldige manier om de verkoop vlot te laten verlopen.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De onroerend goed markt in Beets is constant in beweging, een feit dat door niemand uit het oog wordt verloren. Op onze webpagina blijven we steeds de nieuwste statistieken onthullen en bijhouden. Het bijzondere aan deze marktcijfers is dat ze je helpen om een beter begrip te krijgen van de huidige huizenmarktsituatie. Op basis hiervan kun je betere beslissingen nemen als het gaat om het kopen of verkopen van huizen. Deze nauwkeurige en tijdige informatie stelt je in staat om jouw transacties op de meest voordelige wijze te regelen.

Maximaliseer de voordelen van HuisVerkopen.nl

HuisVerkopen.nl is een unieke bron die je helpt bij het voorbereiden en beheren van de verkoop van je huis. De website fungeert als een reeks hulpmiddelen en biedt waardevolle informatie zoals de kosten van het verkopen van een huis, vergelijkingen tussen makelaars en hoe je direct tarieven kunt opvragen bij diverse makelaars. Het wordt nog gemakkelijker gemaakt om de waarde van je huis te bepalen, door een gratis waardebepaling aan te vragen bij een ervaren lokale makelaar. Je kunt ook controleren of jouw woning al dan niet over een geldig energielabel beschikt via de website. Als dit niet het geval is, biedt de website je een eenvoudige manier om dit bij een lokale energieadviseur aan te vragen. Een andere nuttige functie is de verscheidenheid aan verkooptips die worden aangeboden, evenals een interactief stappenplan dat je als huizenverkoper kunt volgen voor een succesvolle verkoop. Met alle deze middelen en informatie, is HuisVerkopen.nl cruciaal om fantastische resultaten te behalen bij de verkoop van je huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen