Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Berg en Dal

De huizenmarkt in Berg en Dal is altijd in beweging. Of je nu van plan bent je huis te verkopen of overweegt een nieuwe woning te kopen, je profiteert van inzicht in actuele vastgoedcijfers. Op deze pagina bieden we je informatie over prijzen per m2, gemiddelde verkoopprijzen, het aantal transacties en nog veel meer. Houd de woningmarkt scherp in de gaten, vooral in deze periode van sterke veranderingen, maart 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Berg en Dal

De gemiddelde verkoopprijs in Berg en Dal is in de laatste 3 maanden € 358.571 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 324.500 euro. Hoewel de prijzen variëren, toont dit aan dat de huizenmarkt van Berg en Dal doorgaans weerklank vindt met trends op nationaal niveau. Voor meer inzicht in de lokale markt staat een grafiek voor je klaar die de prijsontwikkeling zichtbaar maakt:

Huizenprijzen in Berg en Dal

Afgelopen 3 maanden

€ 128.000
€ 268.000
€ 409.000

In de onderstaande grafiek wordt een helder beeld geschetst van de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 in Berg en Dal gedurende de afgelopen drie maanden. Hierbij kun je direct inzicht krijgen in hoe de prijzen fluctueren, wat jou meer zekerheid en kennis kan brengen in deze markt:

Huizenprijzen in Berg en Dal per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.100
€ 3.500
€ 3.900

Prijsontwikkeling Berg en Dal laatste 12 maanden

De huizenprijzen in Berg en Dal verschuiven, sturen en laten trends zien in de immobiliënmarkt. Het is een afspiegeling van hoe de markt beweegt, zonder enige aanname of vooroordeel.

De gemiddelde verkoopprijs van de afgelopen maand was € 358.571 euro. Hieronder volgt een grafiek met de huizenprijsontwikkeling van het afgelopen jaar in Berg en Dal:

Wat is mijn woning in Berg en Dal waard?

Als je overweegt om jouw huis in Berg en Dal te verkopen, zal de potentiële opbrengst ongetwijfeld een grote rol spelen in je beslissing. De waardering van je woning op de huidige markt kan sterk variëren en jouw verkoopstrategie hierop baseren kan een slimme zet zijn.

Denk je erover na om jouw woning van de hand te doen? Dan is het een goed idee om een gratis waardebepaling door een ervaren makelaar te overwegen. Via deze link kan je een gratis waardebepaling aanvragen, zo kun je een weloverwogen beslissing maken gebaseerd op de werkelijke waarde van jouw huis.

Een gratis waardebepaling door een verkoopmakelaar betekent dat een professionele makelaar een bezoek aan je huis brengt om de potentiële verkoopsom in te schatten. Omdat de geëvalueerde waarde per makelaar soms kan verschillen, is het raadzaam om bij het aanvragen van de inschatting aan te geven dat je graag meerdere makelaars de waarde laat bepalen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is een welbekend gegeven dat de woningmarkt fluctueert, en niet allemaal op hetzelfde tempo. Dit verschil wordt zichtbaar wanneer we huizenprijzen in de omgeving van Berg en Dal vergelijken met die van Berg en Dal zelf. In deze vergelijking zien we duidelijk de uiteenlopende trends van de woningmarkt op lokale schaal.

Om een completer beeld van de huidige woningmarkt te krijgen, is het zinvol om ook een blik te werpen op de huisprijzen in omliggende gemeenten. Deze variëren namelijk flink, en bieden samen een realistisch beeld van de marktwaarde van woningen. Onderstaande grafieken illustreren de gemiddelde verkoopprijzen in Berg en Dal en vergelijkbare plaatsen:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 1.200.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 7.000

Best presterende makelaar in Berg en Dal

Ben je op zoek naar een geschikte makelaar om je huis in Berg en Dal te verkopen? Het antwoord is eenvoudig: ze verschillen op veel manieren. Makelaars kunnen variëren in hun tarieven, dienstverlening en verkoopstrategieën. Sommigen focussen zich bijvoorbeeld vooral op online marketing terwijl anderen traditionelere methoden zoals open huizen inzetten. Daarom is het essentieel om de juiste makelaar te vinden die matcht met jouw specifieke wensen en situatie.

De juiste keuze voor een makelaar kan een significant verschil maken in het verkoopproces van je woning in Berg en Dal. Een goede makelaar kan de verkoop bespoedigen, assisteert bij de onderhandelingen en zorgt dat de woning voor de juiste prijs wordt verkocht. Daarom is het verstandig om de tijd te nemen om verschillende makelaars te vergelijken voordat je je definitieve beslissing maakt.

Vergelijk makelaars in Berg en Dal Of lees meer over makelaars in Berg en Dal

Gemiddelde tarieven van makelaars in Berg en Dal

Bij verkoop van jouw woning in Berg en Dal kom je te maken met makelaarstarieven, ook wel courtage genoemd. Het gemiddelde courtage in Nederland ligt rond 1,16% van de verkoopprijs. Maar wees je er van bewust dat dit percentage sterk kan verschillen per makelaar en de aangeboden diensten.

Als je overgaat tot de verkoop van je huis, is het verstandig om niet zomaar voor de makelaar met het laagste percentage te kiezen. Wees alert op wat inbegrepen is in deze kosten. Een makelaar met een hoger tarief kan bijvoorbeeld ook meer verkoopbevorderende activiteiten aanbieden. Voor een compleet overzicht van mogelijke kosten kan je op deze link klikken.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Berg en Dal

In Berg en Dal bevinden zich tal van koopwoningen, neergezet om zowel in te wonen als om te verhuren. Het is echter interessant op te merken dat van het totale aantal koopwoningen, aangeduid met de code , slechts een bescheiden fractie beschikbaar is voor aankoop of verhuur. Dit betekent dat de meeste van deze woningen al zijn bezet en dat er niet veel leegstand is.

Aantal verkochte woningen in Berg en Dal

In de afgelopen 12 maanden heeft Berg en Dal een bepaald aantal woningtransacties gehad. Dit betreft het aantal huizen dat verkocht is. Tevens zijn er diverse woningen aangemeld om te worden verkocht. De precieze cijfers vind je in de volgende grafiek:24 :

Ben je van plan jouw huis in Berg en Dal te verkopen?

Ben je van plan om jouw huis in Berg en Dal te verkopen? Heb je al nagedacht over het verkoopproces, van de eerste bezichtigingen tot aan de definitieve handtekening? De website waar je nu bent, Huis Verkopen, heeft een handig stappenplan om je te helpen alle verschillende elementen van het verkoopproces te ordenen en te regelen.

Het is belangrijk te weten dat elke stap in het verkoopproces aandacht en zorg behoeft. Eén van de sleutelfactoren is het kiezen van een goede makelaar. Zij kunnen je begeleiden en adviseren vanaf de start tot aan het succesvol afronden van de verkoop. Bezoek voor meer gedetailleerde informatie en een op Berg en Dal afgestemd traject onze stappenplan pagina.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarktcijfers in Berg en Dal zijn net als de wind: constant in beweging. Het is een komen en gaan van gegevens, zoals de gemiddelde huizenprijs en de tijd die de huizen er gemiddeld te koop staan, wat continu ververst wordt op deze pagina. Actuele marktinformatie is handig om je woonsituatie en verkoopmogelijkheden in beeld te krijgen. Met real-time informatie over de lokale markt, kan je de optimale verkoopstrategie bepalen en je huis aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

De onmisbare hulp van Huis Verkopen bij het regelen van je woningverkoop

Huis Verkopen speelt een cruciale rol in het regelen van de verkoop van je woning. Als een digitale makelaar, biedt het allerlei handige tools en diensten aan die je helpen met de voorbereiding en uitvoering van de verkoop. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een gratis waardebepaling of het vergelijken van makelaars om de beste in Berg en Dal te vinden. Ook kan je makelaarstarieven opvragen om te besparen op de kosten. Met ons onafhankelijke platform en ons uitgebreide stappenplan kan je er zeker van zijn dat je niets over het hoofd ziet en de verkoop optimaal regelt.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen