Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bergen (NH)

Op zoek naar inzicht in de huizenmarkt van Bergen (NH)? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze pagina biedt je een helder overzicht van alle relevante vastgoedcijfers: van woningprijzen en vraagprijzen tot verkoopprijzen en transactieaantallen. Zo krijg je grip op de huizenmarkt in Bergen en maak je de juiste keuzes bij het verkopen van je huis.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bergen (NH)

De gemiddelde verkoopprijs in Bergen (NH) is in de laatste 3 maanden € 805.910 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 873.179 euro. Dit toont aan dat er wellicht enige onderhandelingsruimte is tussen de vraag- en verkoopprijs. Bekijk deze prijzen in een heldere overzichtelijke grafiek voor het volledige beeld. Is het verschil tussen verkoop- en vraagprijs in de afgelopen periode groter of kleiner geworden? Ontdek het hier:

Huizenprijzen in Bergen (NH)

Afgelopen 3 maanden

€ 532.000
€ 728.000
€ 923.000

Om de woningprijzen in Bergen (NH) goed te begrijpen, is het raadzaam om te kijken naar de waarde per vierkante meter. Verkoop- en vraagprijs per m2 tonen vaak verschillen, wat de waarde van je eigen woning in een ander licht kan plaatsen. Door het aantal vierkante meters van je woning te vermenigvuldigen met de huidige gemiddelde verkoopprijs per vierkante meter krijg je een indicatie van hoe een toekomstige huisverkoop zou kunnen uitpakken. Bekijk hieronder de recente trends in verkoop- en vraagprijzen per m2 in Bergen (NH):

Huizenprijzen in Bergen (NH) per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.100
€ 5.800
€ 6.600

Prijsontwikkeling Bergen (NH) laatste 12 maanden

De fluctuatie in huizenprijzen in Bergen (NH) is een levendige indicator van markttrends. Een blik op deze vastgoedcijfers maakt je bewust van het marktverloop, zonder aannames of opvallendheden te benadrukken.

In de afgelopen maand heeft Bergen een gemiddelde verkoopprijs gehad van € 805.910 euro's. Voor een meer gedetailleerd overzicht van de prijsontwikkeling, raadpleeg de onderstaande grafiek:

Wat is mijn woning in Bergen (NH) waard?

Het idee om jouw huis in Bergen (NH) te verkopen ontstaat vaak na een schatting van wat de huidige woningmarkt jou zou bieden. De actuele woningmarkt kan een significant verschil maken in je verkoopservaring en -inkomsten. Een inschatting van de woningwaarde vormt dus een belangrijke basis om te besluiten jouw woning te koop te zetten.

Overweeg jij je huis te verkopen en wil je weten wat het waard is? Een gratis waardebepaling aangevraagd bij een makelaar kan een slimme zet zijn. Door een waardebepaling te doen, krijg je inzicht in wat jouw huis op dit moment waard zou zijn op de markt.

Deze gratis waardebepalingen worden uitgevoerd door een makelaar. Hij zal onder andere kijken naar de staat van het huis, de ligging en vergelijkbare huizen in de regio. Overweeg je om de woningwaarde door meerdere makelaars te laten bepalen, dat kan slim zijn. Het kan namelijk zijn dat de geschatte woningwaarde per makelaar verschilt. Bij de aanvraag kun je aangeven dat je wilt dat meerdere makelaars een waardebepaling doen.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Je hebt misschien opgemerkt dat de huizenprijzen sterk kunnen variëren, afhankelijk van de plaats. Dit is niet anders in de provincie Noord-Holland, waar de prijzen van huizen in Bergen (NH) enigszins kunnen afwijken van die in de naburige steden of dorpen. De onderliggende factoren hiervoor kunnen velerlei zijn, maar het belangrijkste om te onthouden is dat de huizenmarkt sterk plaatsgebonden is en dat je deze verschillen zult tegenkomen bij het zoeken naar of investeren in onroerend goed.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 6.000

Best presterende makelaar in Bergen (NH)

De statistieken van makelaars in Bergen (NH) vertonen aanzienlijke variaties. Dit heeft te maken met een reeks variabelen die van invloed kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoe snel een huis wordt verkocht, de uiteindelijke verkoopprijs in vergelijking tot de vraagprijs, en hoeveel ervaring een makelaar heeft in de specifieke markt van Bergen.

Voordat je de beslissing neemt om je huis op de markt te brengen, kan het enorm helpen om de juiste makelaar te kiezen. Het selecteren van een makelaar die bijdraagt aan een succesvolle verkoop van je huis, kan enorm veel verschil maken. Vergeet niet om de makelaars te checken die beschikbaar zijn in jouw omgeving.

Vergelijk makelaars in Bergen (NH) Of lees meer over makelaars in Bergen (NH)

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bergen (NH)

Om de wenkbrauwen niet te laten fronsen bij het zien van de makelaarsrekening, is het handig om te weten wat courtage inhoudt. De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergen (NH) is 1,13%. Ter illustratie, als we dit percentage toepassen op de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Bergen (NH), € 805.910, zou de courtage neerkomen op € 9.107.

Doordat tarieven van makelaars flink kunnen verschillen, is het slim om meerdere tarieven op te vragen. Dan krijg je een goed beeld van de mogelijke makelaarskosten in Bergen (NH). Op tarieven opvragen kun je makelaarstarieven in en rond Bergen (NH) aanvragen. Je ontvangt dan direct informatie - rechtstreeks van de makelaars - over hun verkooptarieven.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bergen (NH)

In het prachtige Bergen (NH) zijn er koopwoningen. Maar het is interessant om te weten dat slechts een klein deel hiervan telkens in de verkoop staat. Voor jou als woningverkoper speelt schaarste een grote rol: schaarste drijft de prijs op en kan over het algemeen de onderhandelingspositie in jouw voordeel beïnvloeden.

Aantal verkochte woningen in Bergen (NH)

In de afgelopen 12 maanden is in Bergen (NH) een aantal woningen in de verkoop gezet en verkocht. Elk huis vertegenwoordigt een aanmelding, een potentiële transactie. Gedurende deze periode werden er 141 transacties voltooid. De onderstaande grafiek toont deze informatie gedetailleerd per maand:

Ben je van plan jouw huis in Bergen (NH) te verkopen?

Bereid je je voor op het verkopen van je huis in Bergen (NH)? Het is een besluit dat niet lichtvaardig genomen moet worden en een goed geregeld verkoopproces is essentieel voor succes. Gelukkig biedt Huis Verkopen een handig stappenplan aan om je bij iedere stap te begeleiden en het proces zo gestroomlijnd mogelijk te maken.

Een goede makelaar in de arm nemen is één van de stappen en vormt een belangrijke basis voor de verkoop. Met een geschikte makelaar aan jouw zijde, heb je expertise en ervaring in je team. Of het nu gaat om het bepalen van een reële vraagprijs, de promotie van jouw woning, of de onderhandelingen - een betrouwbare makelaar kan een groot verschil maken. Het zorgvuldig regelen van deze stappen draagt bij aan een succesvolle verkoop.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Welkom! Als jij als woningverkoper overweegt om jouw huis te verkopen in Bergen (NH), ben je hier op de juiste plek. De huizenprijzen in Bergen zijn continu in beweging. De prijsontwikkeling, vraagprijzen, verkoopprijzen, transacties en aanmeldingen worden allemaal bijgehouden op deze pagina om je actueel te houden. Met deze informatie ben je steeds op de hoogte van de trends op de huizenmarkt in Bergen.

Gemakkelijk jouw woningverkoop regelen met Huis Verkopen

Huis Verkopen maakt het regelen van de verkoop van jouw woning eenvoudig en overzichtelijk. Met behulp van handige tools zoals een gratis waardebepaling en de optie om makelaars te vergelijken, vind je de beste makelaar in Bergen (NH). Bovendien kan je makelaarstarieven opvragen, waardoor je kan besparen op jouw makelaarskosten. Volg ons stappenplan voor de verkoop van jouw woning en zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Dankzij Huis Verkopen ben je altijd zeker van de beste deal bij alle lokale specialisten in Bergen (NH).

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen