Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Bergharen

Als je je huis in Bergharen wilt verkopen, is het verstandig om de vastgoedcijfers van dit gebied te verkennen. Onderzoek naar recente verkoopprijzen, huizenprijzenontwikkeling en vraagprijzen per m2 kan je helpen om een competitieve vraagprijs in te stellen. Door de lokale woningmarkt te analyseren, ben je goed voorbereid op je verkoop.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Bergharen

De gemiddelde verkoopprijs in Bergharen is in de laatste 3 maanden € 509.500 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 485.500 euro. Dit is belangrijke informatie indien je overweegt je huis te verkopen. Let op de juiste marktomstandigheden voor de beste opbrengst uit je verkoop. Onderstaand tref je een grafiek aan met de actuele prijsontwikkeling:

Huizenprijzen in Bergharen

Afgelopen 3 maanden

€ 313.000
€ 436.000
€ 560.000

De volgende grafiek biedt je een concrete blik op de recente marktcijfers in Bergharen. In een overzichtelijke vorm worden hier de gemiddelde verkoopprijzen en vraagprijzen per m2 van de afgelopen 3 maanden getoond. Je krijgt hierdoor een helder beeld van de gemiddelde financiële situatie op de vastgoedmarkt in Bergharen:

Huizenprijzen in Bergharen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 0
€ 2.800
€ 5.700

Prijsontwikkeling Bergharen laatste 12 maanden

In het afgelopen jaar hebben de woningprijzen in Bergharen zeker niet stilgestaan. Deze beweging suggereert een veranderende vastgoedmarkt, zoals we die op veel plaatsen zien.

Als we naar de meest recente cijfers kijken, blijkt dat de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Bergharen vorige maand € 509.500 euro was. Neem een kijkje in de onderstaande grafiek om een duidelijker beeld te krijgen:

Wat is mijn woning in Bergharen waard?

De waarde van jouw woning in Bergharen is afhankelijk van meerdere factoren. Zo kan de actuele woningmarkt op lokaal niveau een invloed hebben, evenals de unieke kenmerken van je eigen woning zoals het bouwjaar, de staat van onderhoud en de beschikbare woonoppervlakte. Ook de locatie van het huis en de nabijheid van voorzieningen zoals scholen en winkels spelen een rol bij de bepaling van de woningwaarde.

Als je precies wilt weten hoeveel jouw huis waard is, is het slim om een gratis waardebepaling aan te vragen bij een makelaar. Niet alleen geeft dit waardevolle inzichten als je concrete verkoopplannen hebt, maar het helpt je ook om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige waarde van je woning. Hierdoor kun je beter inschatten of het op dit moment verstandig is om te verkopen of niet.

Bij een gratis waardebepaling komt een makelaar bij je thuis om de waarde van je woning te bepalen. Dit is geheel kosteloos en een goede manier om een nauwkeurige inschatting van je woningwaarde te krijgen. Het geeft je namelijk een realistisch beeld, gebaseerd op de kennis en ervaring van een professional, om zo de juiste beslissing te kunnen nemen over de eventuele verkoop van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het is bekend dat woningmarktcijfers niet uniform zijn door het hele land. Elke plaats, elke stad heeft zijn specifieke fluctuaties en trends. Afstanden kunnen kort zijn, maar de prijsverschillen tussen Bergharen en omliggende gebieden kunnen toch aanzienlijk zijn.

Door je blik te verbreden naar de huizenprijzen in nabijgelegen gemeenten, kan een duidelijker beeld ontstaan van het huidige marktbeeld. Daarom worden nu twee grafieken getoond die de gemiddelde verkoopprijzen in- en rondom Bergharen weergeven:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 800.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.000

Best presterende makelaar in Bergharen

Ben je op zoek naar een makelaar in Bergharen voor het verkopen van je huis, maar vind je het lastig om te kiezen? Dat is begrijpelijk, want makelaars kunnen op diverse manieren van elkaar verschillen. Zo kan hun verkoopstrategie variëren, kan de ene makelaar meer ervaring hebben in een bepaald prijssegment of type woning dan de andere en kan ook de commissie die ze vragen sterk uiteenlopen.

Hoewel je misschien denkt dat het niet zoveel uitmaakt wie je huis verkoopt, kan een goede verkoopmakelaar een groot verschil maken. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van de juiste verkoopprijs, het in de markt zetten van je woning en het voeren van onderhandelingen. Om de beste makelaar te vinden, raad ik je aan om zeker te kijken naar verschillende makelaars. Zo kun je de voor jou meest geschikte keuze maken!

Vergelijk makelaars in Bergharen Of lees meer over makelaars in Bergharen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Bergharen

De keuze van een makelaar kan grotendeels worden beïnvloed door de courtage die zij vragen voor hun dienstverlening. Gemiddeld vragen makelaars in Bergharen een courtage van 1,12% over de verkoopprijs van een woning. Zeker als je in ogenschouw neemt dat de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Bergharen € 509.500 euro bedraagt, worden de tarieven van verschillende makelaars immers een relevante factor in jouw besluit.

Bij het kiezen van een makelaar moet je niet alleen letten op de courtage, maar ook op andere kostenposten en de kwaliteit van de dienstverlening. Om goed geïnformeerd te raken en verrassingen te voorkomen, is het handig om tarieven op te vragen bij makelaars in Bergharen en omgeving. Middels de tool op de website ontvang je direct reactie van enkele geselecteerde makelaars die je informeren over hun tarieven. Zo krijg je een goed beeld van de tarieven en kun je een beter gevestigd besluit nemen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Bergharen

Wanneer je door het schilderachtige Bergharen wandelt, valt op dat het merendeel van de woningen hier koopwoningen zijn. Het precieze aantal? Dat zijn er . Maar laat dat je niet doen denken dat er geen andere woonopties zijn. Naast deze koopwoningen heeft Bergharen namelijk ook een interessante mix van bijvoorbeeld (sociale) huurwoningen en panden met een andere bestemming tot haar beschikking. Deze diverse samenstelling maakt de woonsituatie in Bergharen erg veelzijdig.

Ben je van plan jouw huis in Bergharen te verkopen?

De uitdaging bij het verkopen van je huis in Bergharen kan behoorlijk groot zijn. Zo is de juiste makelaar vinden van groot belang. Elke makelaar heeft tenslotte een andere strategie, waardoor de keuze ingewikkeld kan zijn. Ook het verstrekken van een correct energielabel, die potentiële kopers inzicht geeft in de energiezuinigheid van de woning, kan een hindernis zijn. En dan nog niet te spreken over de eventuele onderhandelingen met potentiële kopers.

Maar geen zorgen, er zijn tal van oplossingen die het je veel makkelijker kunnen maken. Een voorbeeld hiervan is het inschakelen van de juiste verkoopmakelaar: een ervaren professional die uitstekende resultaten kan behalen op de lokale markt in Bergharen. Daarnaast is er een handige stappenplan beschikbaar die je stapsgewijs door het hele proces leidt. Het stappenplan geeft gedetailleerde uitleg over alles wat er komt kijken bij het verkopen van je huis, inclusief het aanvragen van het juiste energielabel en het vinden van een goed verhuisbedrijf.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Als je overweegt om je huis in Bergharen te verkopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Huizenprijzen in Bergharen zijn namelijk continu in beweging. Op deze pagina houden we alle relevante gegevens actueel bij, zoals vraagprijzen, verkoopprijzen, het aantal transacties en het verloop van nieuwe aanmeldingen. Jouw woning op de meest gunstige moment op de markt brengen, begint dus met het inzichtelijk hebben van de laatste ontwikkelingen.

Hoe HuisVerkopen.nl je helpt bij de verkoop

Ook bij het als eigenaar zelf regelen van de verkoop van je woning bewijst HuisVerkopen.nl haar waarde. Met onze gratis waardebepaling krijg je een realistisch beeld van wat jouw huis waard is in de huidige markt. Wil je makelaars vergelijken? De tool makelaars vergelijken selecteert de beste makelaars in Bergharen voor je. En met het aanvragen van makelaarstarieven ben je verzekerd van een eerlijke prijs. Door data over lokale makelaars heb je zo alles dat je nodig hebt voor de verkoop van je woning.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen