Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: BlogMakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beuningen Gld

Je overweegt je huis te verkopen in Beuningen Gld en bent benieuwd naar de actuele stand van zaken op de lokale vastgoedmarkt. Als startpunt voor jouw verkoopplan, biedt deze webpagina een diversiteit aan waardevolle vastgoedcijfers - denk aan gemiddelde woningprijzen, vraagprijzen en het aantal transacties in Beuningen Gld. Actualiserend tot en met juli 2024, helpt de informatie je om een weldoordachte beslissing te nemen.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beuningen Gld

De gemiddelde verkoopprijs in Beuningen Gld is in de laatste 3 maanden € 446.261 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 456.306 euro. Deze cijfers geven een indicatie van de huidige marktwaarde als je in Beuningen Gld een huis wilt kopen of verkopen. Voor meer inzicht, gelieve de onderstaande grafiek te raadplegen met de recente vastgoedcijfers:

Huizenprijzen in Beuningen Gld

Afgelopen 3 maanden

€ 306.000
€ 406.000
€ 506.000

In de aankomende grafiek kunt u een overzicht vinden van de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Beuningen Gld, over de laatste drie maanden. Met deze heldere weergave van de actuele prijzen per vierkante meter, krijgt u een accurate indruk van de marktwaarde bij het verkoopproces van uw woning:

Huizenprijzen in Beuningen Gld per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.300
€ 3.500
€ 3.800

Prijsontwikkeling Beuningen Gld laatste 12 maanden

In de veranderende wereld van de woningmarkt, bieden de vastgoedcijfers van Beuningen Gld bruikbare inzichten. Zo is bijvoorbeeld de gemiddelde verkoopprijs een instrument om een indicatie te krijgen van de markt, zonder dat hieraan conclusies over trends of opmerkelijkheden worden verbonden.

Nemen we de prijsontwikkeling van afgelopen maand, dan was de gemiddelde verkoopprijs in Beuningen Gld € 446.261 euro. De bewegingen in deze prijzen over een langer tijdsbestek zie je hieronder weergegeven:

Wat is mijn woning in Beuningen Gld waard?

De woningwaarde van je huis in Beuningen Gld is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Factoren zoals de soort woning, het oppervlakte, de staat ervan en de momentele onroerendgoedmarkt hebben flinke invloed op de waarde. Wil je exact weten wat je huis waard is, dan is de algemene verkoopprijs in Beuningen Gld niet genoeg.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de exacte waarde van jouw woning in Beuningen Gld? Dan is een gratis waardebepaling door een professionele makelaar de beste stap vooruit. Een dergelijke bepaling geeft inzicht en biedt je de mogelijkheid tot een weloverwogen beslissing over verkoop van je woning. Krijg inzicht in de waarde van je woning door een waardebepaling aan te vragen.

Hoe werkt een gratis waardebepaling nu precies? Een makelaar zal langskomen en je huis grondig analyseren. Dit gaat veel verder dan alleen grote lijnen: de kleinste details worden meegenomen in de beoordeling. Vertrouw op het professionele oordeel van een makelaar en je weet zeker dat de berekende waarde eerlijk en realistisch is.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Interessant genoeg, merk je dat de kenmerken van de woningmarkt per locatie kunnen variëren. Het is boeiend om in te zien dat de huizenprijzen niet gelijkmatig verdeeld zijn door het land; nemen we Beuningen Gld als willekeurig voorbeeld, dan zien we dat de prijzen daar, relatief tot de omliggende plaatsen, fluctueren.

Vooral als je de onderlinge verhouding in ogenschouw neemt, ontvouwt zich een intrigerend plaatje: zowel de gemiddelde verkoopprijzen als de gemiddelde prijs per vierkante meter kunnen sterk uiteenlopen. Eigenlijk is het vrij logisch, bedenk je je: de woningmarkt is net zo divers als het land zelf.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 500.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Beuningen Gld

Als je jouw huis in Beuningen Gld wilt verkopen, wordt al snel duidelijk dat niet alle makelaars gelijk zijn. Bepaalde makelaars onderscheiden zich namelijk door hogere verkoopprijzen te realiseren, een sneller verkoopproces te hanteren, of juist door uitmuntende klantenservice te bieden. Jouw keuze hangt af van wat je prioriteiten zijn.

Het is van groot belang dat je een goede makelaar kiest bij de verkoop van jouw huis in Beuningen Gld. Een goede makelaar kan je adviseren over de juiste verkoopstrategie en onderhandelt scherp om de beste prijs voor jouw woning te realiseren. Dus neem je tijd en vergelijk verschillende makelaars voor je een keuze maakt.

Vergelijk makelaars in Beuningen Gld Of lees meer over makelaars in Beuningen Gld

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beuningen Gld

Denk je eraan je huis in Beuningen Gld te verkopen? Let dan op het courtage tarief dat makelaars rekenen. Courtage is het bedrag dat de makelaar ontvangt voor het verkopen van je woning, uitgedrukt in een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Het gemiddelde courtage percentage in Beuningen Gld is 1,13%.

Bij het bepalen van de juiste makelaar, let je niet alleen op het tarief, maar ook op de diensten en toegevoegde waarde die de makelaar biedt. Weet ook dat de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Beuningen Gld € 446.261 bedraagt. Een makelaar die een courtage van 1,13% rekent, houdt in dat je gemiddeld € 5.043 aan makelaarskosten kunt verwachten. Kies je makelaar dus verstandig.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beuningen Gld

In Beuningen Gld is het woninglandschap als volgt verdeeld: een segment van de woningen wordt aangeboden als sociale huurwoning. Het overgrote deel van de huizen in Beuningen Gld valt echter in de categorie koopwoningen. Het exacte aantal koopwoningen is 5241.

Aantal verkochte woningen in Beuningen Gld

In de afgelopen 12 maanden hebben zich in Beuningen Gld diverse aanmeldingen en transacties voorgedaan. Daarbij is het belangrijk om te weten dat aanmeldingen de huizen betreffen die in de verkoop werden geplaatst, en transacties de huizen zijn die verkocht werden. Ga voor een duidelijk overzicht verder met de onderstaande grafiek waarin het aantal verkochte woningen, oftewel 123, is weergegeven:

Ben je van plan jouw huis in Beuningen Gld te verkopen?

Als je jouw huis in Beuningen Gld wilt verkopen, komt er heel wat op je af. Niet alleen moet je rekening houden met de huidige woningmarkt in de regio, maar ook met praktische zaken zoals het regelen van een energielabel en het vinden van een betrouwbare makelaar. Ook moeten eventuele gebreken aan het huis vermeld worden. Je moet potentiële kopers dus zowel informeren als overtuigen van de waarde van jouw woning. Helemaal niet eenvoudig!

Gelukkig kan een stappenplan helpen bij het regelen van al deze dingen. Hiermee heb je alle taken overzichtelijk op een rijtje, zodat je niets over het hoofd ziet. Of het nu gaat om juridische procedures of het organiseren van bezichtigingen – een goed stappenplan biedt houvast. Bovendien wordt elk onderwerp nog eens duidelijk uitgelegd, dus je weet precies wat je te doen staat. Voor jouw huis in Beuningen op de markt komt, kan je dus alles tot in de puntjes voorbereiden.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt in Beuningen Gld is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij zorgen ervoor dat de meest recente marktstatistieken van deze regio altijd voor jou beschikbaar zijn. Dit betekent dat je continu inzicht hebt in hoe de huizenmarkt zich ontwikkelt, zowel qua huiswaarde als het aantal verkochte woningen. Deze voortdurende actualisering speelt een belangrijke rol bij het nemen van beslissingen over de verkoop van je huis, aangezien een goed begrip van de lokale marktcondities kan bijdragen aan het maken van een succesvolle verkoopstrategie.

Optimaal gebruik maken van HuisVerkopen.nl

Naast het bieden van actuele marktinformatie, biedt HuisVerkopen.nl nog meer voordelen voor mensen die overwegen hun huis te verkopen. Je kunt direct online de kosten voor het verkopen van je huis vinden en makelaars vergelijken. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor de aanpak van je huisverkoop. Heb je inzicht nodig in de waarde van je huis? Vraag dan simpelweg een gratis waardebepaling aan bij een lokale makelaar. Wil je meer weten over energielabels? Dan kun je die informatie ook vinden op onze website, en eventueel zelfs direct een energielabel aanvragen bij een lokale energieadviseur. Daarnaast zijn er talloze tips en adviezen beschikbaar om je te helpen de verkoop van je woning soepel en succesvol te laten verlopen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen