Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Beusichem

De woningmarkt in Beusichem heeft flinke bewegingen doorgemaakt. Ben je geïnteresseerd in de actuele vastgoedtrends en -cijfers van Beusichem, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze pagina biedt een schat aan informatie over woningprijzen, aantrekkelijke verkoopprijzen en het aantal woningtransacties in februari 2024.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Beusichem

De gemiddelde verkoopprijs in Beusichem is in de laatste 3 maanden € 745.016 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 784.666 euro. Deze cijfers illustreren de huidige prijstrends in de lokale woningmarkt. Het is duidelijk dat dit een aantrekkelijke tijd kan zijn om een huis te verkopen of te kopen. Voor een diepere duik in de lokale marktcijfers, kijk naar de grafiek hieronder:

Huizenprijzen in Beusichem

Afgelopen 3 maanden

€ 536.000
€ 685.000
€ 835.000

Het is fascinerend om de waarde per vierkante meter vastgoed in Beusichem te analyseren. Dit getal - uitgedrukt in euro's - toont een realistisch beeld van de lokale woningmarkt. Gezien de huidige gemiddelde verkoopprijs per m2 bedraagt € 4.597, krijgt men duidelijk inzicht in de verwachte winst bij verkoop. Let wel, de vraagprijs en de verkoopprijs per vierkante meter lopen altijd uiteen. Onderstaande grafiek visualiseert dit verschil in de afgelopen 3 maanden:

Huizenprijzen in Beusichem per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 4.300
€ 4.500
€ 4.700

Prijsontwikkeling Beusichem laatste 12 maanden

Als je de huismarkt in Beusichem op de voet volgt, loont het om de ontwikkeling van de huizenprijzen in het afgelopen jaar te bestuderen. De gemiddelde verkoopprijs van vorige maand – € 745.016 – kan hierin een belangrijke indicatie zijn. Duik in de onderstaande grafiek voor meer inzichten over de verkoopprijzen:

Wat is mijn woning in Beusichem waard?

De waarde van je huis in Beusichem hangt samen met verschillende factoren, zoals het type woning, de omvang van het totale woonoppervlak, de huidige staat van het huis, én de ontwikkelingen op de huizenmarkt. Deze complexe mix van factoren maakt dat de huiswaarde van dag tot dag kan variëren en niet eenvoudig op eigen houtje nauwkeurig te bepalen is.

Als je je afvraagt: "Hoeveel is mijn huis in Beusichem eigenlijk waard?", dan is het aanvragen van een gratis waardebepaling door een makelaar een goede optie. Deze waardebepaling biedt duidelijkheid, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het eventueel verkopen van je woning.

Een gratis waardebepaling door een makelaar houdt in dat een professionele makelaar jouw woning bekijkt en evalueert op basis van haar sterke en zwakke punten en de huidige vraag in de markt. De toegevoegde waarde van deze dienst is dat het je voorziet van een realistisch en objectief beeld van de woningwaarde, iets wat een online tool of een eigen schatting vaak niet kan leveren.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Gemeentes dicht bij Beusichem kunnen andere woningmarktcijfers weergeven. Dit betekent dat de huizenprijzen in bijvoorbeeld Culemborg of Buren niet per se gelijk zijn aan die in Beusichem. Lokale verschillen kunnen onder andere voortkomen uit variërende vraag en aanbod, locatiefactoren en economische omstandigheden op specifieke plekken.

Om een accuraat beeld te vormen van het huidige woningmarktlandschap, is het belangrijk om deze lokale verschillen in beschouwing te nemen. Dus naast de gegevens van Beusichem, presenteren we ook de cijfers van omliggende gemeentes. Oordeel zelf op basis van de onderstaande grafieken:

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Beusichem

Het landschap van makelaars in Beusichem is zeer divers. Wij houden de prestaties van deze makelaars nauwlettend in de gaten, zoals de snelheid waarmee zij een woning verkopen en de prijzen die zij gemiddeld behalen. Met deze informatie zijn we beter in staat om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte makelaar.

Een cruciaal onderdeel van het verkoopproces is het kiezen van de juiste makelaar. Een makelaar met een bewezen staat van dienst kan de verkoopprijs aanzienlijk verhogen. Daarom streven we ernaar om je alle benodigde informatie te geven zodat je de best passende makelaar in Beusichem voor jouw behoeften kunt selecteren.

Vergelijk makelaars in Beusichem Of lees meer over makelaars in Beusichem

Gemiddelde tarieven van makelaars in Beusichem

De aandacht trekken op courtages is geen overbodige luxe. In Beusichem ligt het gemiddelde courtagepercentage voor een makelaar op 1,13% van de verkoopprijs van de woning. Dit representeert, uitgaande van de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Beusichem die € 745.016 bedraagt, een bedrag van € 8.419. Het is dus daarom zeer waardevol de tijd te nemen om de verschillende tarieven van makelaars te vergelijken.

Ons advies: wees alert op zowel de tarieven als de kwaliteit van de aangeboden diensten. Niet alle makelaars leveren dezelfde service voor hun courtage. Het is bovendien raadzaam om de tarieven van verschillende makelaars in Beusichem te vergelijken. Om je te ondersteunen bij dit proces, kun je op onze website makelaarstarieven opvragen. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijke tarieven die jij voor de verkoop van jouw huis kunt verwachten.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Beusichem

Het woningaanbod in Beusichem is divers, met een combinatie van zowel sociale huurwoningen als koopwoningen. Desondanks neemt het overgrote deel van de huizenmarkt hier de vorm aan van koopwoningen. Om precies te zijn, het aantal koopwoningen in Beusichem bedraagt .

Ben je van plan jouw huis in Beusichem te verkopen?

Denk je eraan om jouw huis in Beusichem op de markt te brengen? Het kan best een uitdaging zijn om dit complexe proces te doorlopen, waarbij iedere stap nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Gelukkig hebben we op de website van Huis Verkopen een handig stappenplan voorzien, speciaal gemaakt voor de verkoop van woningen in Beusichem, om je te helpen dit proces gestroomlijnd te regelen.

Er is één aspect in het verkoopproces dat je met bijzondere aandacht moet behandelen: het kiezen van de juiste makelaar. Deze professional is jouw brug naar potentiële kopers en speelt een cruciale rol in het succes van de verkoop. Belangrijk is dat je niet onderschat hoe doorslaggevend een gedegen aanpak van elk onderdeel van de verkoop kan zijn. Laten we dus stap voor stap te werk gaan.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

De woningmarkt in Beusichem is voortdurend in beweging, waardoor ook de statistieken van de huizenprijzen aan verandering onderhevig zijn. Om je houvast te bieden, wordt op deze site een actuele stand van de huizenmarkt bijgehouden. Dit is niet alleen interessant, maar stelt je ook in staat om de juiste beslissingen te maken; of je nu overweegt om te kopen of te verkopen, de meest recente informatie is een onmisbaar instrument! Het stelt je in staat om trends in de markt te ontdekken en geeft je waardevolle inzichten voor je toekomstplannen.

Wat kan HuisVerkopen.nl voor jou betekenen

HuisVerkopen.nl is jouw partner in het complexe proces van woningverkoop. Niet alleen vind je er informatie over de kosten die bij het verkopen van je huis komen kijken, maar je kunt er ook makelaars vergelijken en rechtstreeks tarieven opvragen. Bovendien maakt het platform het mogelijk om gratis een waardebepaling op te vragen bij een ervaren, lokale makelaar, zodat je precies weet wat je huis waard is. Naast deze nuttige functies, biedt de site ook een schat aan tips voor de verkoop van jouw woning, zelfs over het aanvragen van een energielabel. Dankzij het interactieve stappenplan weet je altijd precies welke zaken je moet regelen voor de verkoop van je huis.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen