Direct naar: Alle plaatsenAmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven Informatie: MakelaarEnergielabelWoningwaardeKostenWoningmarktcijfersTips

Woningmarktcijfers Brummen

Als woningverkoper in Brummen is het van belang om op de hoogte te zijn van de lokale woningmarkt. De huizenprijzen, vraagprijzen per m2 en het aantal woningverkopen kunnen sterk variëren. Wil je je huis verkopen in Brummen? Dan helpen deze statistieken en vastgoedcijfers je bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

Gemiddelde vraagprijs en verkoopprijs in Brummen

De gemiddelde verkoopprijs in Brummen is in de laatste 3 maanden € 448.917 euro en de gemiddelde vraagprijs is € 377.589 euro. Het is verstandig om je bewust te zijn van deze prijzen wanneer je plannen hebt om je huis te verkopen. De huizenmarkt kan snel veranderen, daarom houden wij deze cijfers continu bijgewerkt voor je. Kijk verder naar de onderstaande grafiek voor meer inzicht:

Huizenprijzen in Brummen

Afgelopen 3 maanden

€ 94.000
€ 297.000
€ 499.000

In de onderstaande grafiek presenteren we de gemiddelde verkoopprijs en vraagprijs per m2 in Brummen over de afgelopen drie maanden. Dit biedt je een helder overzicht van de huidige staat van de lokale vastgoedmarkt. Door deze verkoop- en vraagprijzen te observeren, krijg je een waardevolle indicatie voor je eventuele verkoopproces:

Huizenprijzen in Brummen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 3.000
€ 3.200
€ 3.500

Prijsontwikkeling Brummen laatste 12 maanden

In Brummen, een pittoresk dorp in Gelderland, was de woningmarkt het afgelopen jaar volop in beweging. Wat opviel, zonder direct aannames te doen over de richting van de woningprijzen, was de fluctuatie van maand tot maand. De gemiddelde verkoopprijs van een huis in de afgelopen maand was € 448.917. Voor een visueel overzicht ben je aan het juiste adres, bekijk hier de prijsontwikkeling van de laatste 12 maanden:

Wat is mijn woning in Brummen waard?

De waardebepaling van je woning in Brummen is afhankelijk van een aantal componenten. Denk bijvoorbeeld aan het soort huis, het totale woonoppervlak, de algehele conditie van de woning en de huidige huizenmarkt. Al deze factoren spelen een rol in het bepalen van de waarde van je huis.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je huis in Brummen? Overweeg dan een gratis waardebepaling door een professionele makelaar. Zo'n waardebepaling verschaft inzicht en helpt je om een gefundeerde beslissing te nemen over de eventuele verkoop van je woning.

Een gratis waardebepaling door een makelaar is een grondige evaluatie van je woning. Een makelaar bezoekt je huis, neemt de kenmerken onder de loep en vergelijkt je huis met andere soortgelijke woningen in de regio Brummen. Dit is een tactische zet bij het verkopen van je huis omdat het je een betrouwbaar inzicht geeft in de waarde van je woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan Bij een ervaren, lokale makelaar

Woningcijfers in andere plaatsen

Het landschap van de woningmarkt is oneindig gevarieerd. De verkoopprijzen van huizen wijken af tussen de ene streek en de andere, zelfs als ze zich in de nabijheid van elkaar bevinden. Je ziet dit bijvoorbeeld rondom het gebied van Brummen.

Door niet alleen naar de huizenprijzen in Brummen te kijken, maar ook naar de prijzen in andere, vergelijkbare gemeenten, krijg je een veelzijdig beeld van de huidige marktsituatie. Factoren zoals locatie, voorzieningen en lokale economische omstandigheden kunnen aan de basis van deze verschillen liggen.

Verkoopprijzen in andere plaatsen

Afgelopen 3 maanden (gemiddeld)

€ 700.000

Verkoopprijzen in andere plaatsen per m2

Afgelopen 3 maanden (per m2)

€ 5.000

Best presterende makelaar in Brummen

Het is een feit dat het kiezen van de best presterende makelaar voor het verkopen van jouw huis in Brummen niet iets is wat je aan het toeval wilt overlaten. We hebben gezien dat er makelaars in Brummen zijn die beter presteren op punten zoals communicatie, snelheid van verkoop en de hoogte van de uiteindelijk verkoopprijs. Ook variëren de ervaringen die klanten met verschillende makelaars hebben behoorlijk.

We hoeven je niet te vertellen dat het maken van de juiste keuze voor een makelaar in Brummen belangrijk is. Niet alleen bepaalt deze keuze de snelheid waarmee je jouw woning verkoopt, maar ook de prijs die je ervoor krijgt. Om de keuze makkelijker te maken, raden we je aan om makelaars te vergelijken op basis van hun prestaties.

Vergelijk makelaars in Brummen Of lees meer over makelaars in Brummen

Gemiddelde tarieven van makelaars in Brummen

De courtages van makelaars in Brummen zijn erg variërend en kunnen flink invloed hebben op je uitgaven bij de verkoop van je woning. Gemiddeld genomen, ligt de courtage van een makelaar in Brummen op 1,09% van de verkoopprijs van je woning. Dit lijkt misschien een klein percentage, maar bij hogere verkoopprijzen loopt dit al snel op tot duizenden euro's. Het is daarom verstandig om altijd goed te kijken naar de tarieven van verschillende makelaars.

Als je je huis gaat verkopen, dan krijg je te maken met verschillende uitgaven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld advertentiekosten, fotokosten, maar ook de courtage van de makelaar. Wil je weten welke kosten je precies kunt verwachten? Op de kostenpagina vind je een handig overzicht. Uiteindelijk loont het altijd om goed research te doen voordat je een makelaar kiest. Dit kan je namelijk een hoop geld besparen.

Vraag tarieven op bij makelaars Gratis en vrijblijvend

Aantal koopwoningen in Brummen

In Brummen vind je een aanbod aan koopwoningen, zowel voor mensen die een eigen stekkie zoeken als voor investeerders die kijken naar mogelijkheden voor verhuur. Echter, vergeet niet dat slechts een fractie van de in totaal koopwoningen op de markt komt om te kopen of te huren. Hou dit in je achterhoofd als je jouw keuzes overweegt in deze gemeente.

Ben je van plan jouw huis in Brummen te verkopen?

Bij het verkopen van je huis in Brummen komt heel wat kijken. Vele factoren spelen een rol, zoals het bepalen van de vraagprijs, de promotie van je woning, onderhandelingen met potentiële kopers en het regelen van juridische zaken. Het is een proces waarbij het goed is om je te laten informeren en ondersteunen, zodat je ervoor zorgt dat alles soepel en gemakkelijk verloopt.

Om orde in de chaos te scheppen, kan een gestructureerd stappenplan uitkomst bieden. Van het verkrijgen van een energielabel tot de keuze voor een bekwame makelaar en eventueel een verhuisbedrijf, een goed stappenplan geeft een helder overzicht. Zo kun je via jouw woning een stappenplan specifiek voor Brummen opvragen, waardoor je doelgericht te werk kan gaan bij de verkoop van je huis.

Bekijk je stappenplan Speciaal voor jouw woning

Over Huis Verkopen

Je vraagt je wellicht af wat de woningmarktcijfers in Brummen precies inhouden. Het is heel eenvoudig: deze cijfers geven een actueel beeld van de woningmarkt in Brummen en ze veranderen continu. Hier, op Huis Verkopen, zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in de meest recente cijfers, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. Het bijhouden van deze actuele marktcijfers zorgt ervoor dat je als potentiële verkoper een goed overzicht hebt van wat je kunt verwachten op de lokale woningmarkt.

De handige tools van Huis Verkopen

Zoek je een betrouwbare tool die je helpt met de verkoop van je woning? Dan is Huis Verkopen je beste keuze. Met onze gebruiksvriendelijke website kun je bijvoorbeeld eenvoudig de beste makelaar in Brummen vinden om je daarmee te assisteren. We bieden ook diensten aan zoals een gratis waardebepaling en zelfs een tool om verschillende makelaarstarieven te vergelijken, waarmee je kunt besparen op makelaarskosten. Bij ons is er geen kans om een essentiële stap in het verkoopproces over het hoofd te zien. Zo kun je op de meest efficiënte manier de verkoop van je woning in Brummen regelen.

Huis Verkopen © 2024 - Bennekomseweg 43 - 6717LL - Ede - 0318 - 250 660 - Over ons - Contact - Privacybeleid - Disclaimer - Sitemap - KVK 89119223
Logo Huis Verkopen